Ninja’nın İntikamı
3,7

Raizo-2
Raizo-2

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim güzel filmlerin arasına alıyorum bu filmide. öncelikle sürekli hareketli olması ayrı bir renk katmış filme, oyunculuklarda hiçe sayılamaz tabii ki. Genelinde güzel bir film, beğendim :) 10/9
stephan-hawking
stephan-hawking

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
ya ninja ya da shaolin
martaval444
martaval444

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film konu olarak pek dolu olmasada kanlı sahneleri pek bi izlenebilir filmin konusu ninja klanında kucuk yasta egitim alan bir cocugun daha sonrasinda bu klana karsi savasini konu aliyor bu esnada fbı ajanı bi bayani korumaya calisiyor konu aramayıp full aksiyon ariyorsaniz izleyiin ...
nevzatozmen-003
nevzatozmen-003

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Lütfen bir de fragmanı izledikten sonra yorum yapın. Mükemmel bir fragmanı var.
delidervis
delidervis

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ninjaların japon değilde çinli olduğunu yanlış biliyor olmam, filmin saçmalığını (şahsi fikrim) değiştirmez. Siz zevk alarak seyretmiş olabilirsiniz, saygi duyarım, ultra mega süper ötesi olsa değerlendirmelerde zaten belli olurdu. ibmd de 6,8 puan değeri. demek ki ortalama üzerinde ama meth ettiğiniz gibi ultra mega süper ötesi değil.
zuborbski
zuborbski

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film eğer biraz daha beklenip 3D haliyle vizyona girseydi çok büyük rant yakalayabilirdi. Bugün gittim ve bir daha izlicem ya da BluRay çıkınca alıcam vs. Filmde elbet çok abartı sahneler var. 2010-ninjalar-gerilim diyoruz abartı sahneler olacak tabi ki. Filmi zaten saçma şeyler varsa izlemem modunda izlerseniz keyif alamazsınız. Ben baya beğendim dövüş sahneleri çok hoşuma gitti dediğim gibi 3D olsaydı 10 verirdim can-ı gönülden.Yine de 9/10.
umut09
umut09

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İlk 18 yaş sınırı olduğunu duyduğumda testerede bile 13 yaş sınırı vardı demiştim. Ama filmi izleyince 18 yaş sınırını doğru buldum. Film gerçekten süper ötesi sürükleyici. Matrixin yapımcısı Wachowski kardeşlerden de bu beklenir. Sadece erkeklerin seveceği bir film uyarayım.
staywithme33
staywithme33

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin baslarindaki çamaşırhanede televizyon izleyen adamın arkasında türk bayrağı,çamaşırhanenin camında "24 saat açık otopark" yazısı ve karsi sokaginda "erkek moda dünyasi" diye bir dükkan var.Sanırım dükkan sahibi türk ama japon eleman çalıştırıyo izlenimi vermek istemişler film icabı.Filme gelirsek ne aksiyon sahneleri ne senaryo olmamış.Dövüş sahneleri karanlıkta kaybolup gitmiş.
arcgoktas
arcgoktas

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
uçuk sahneler hariç güzel
mlhbhdr
mlhbhdr

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bol aksiyonlu güzel bir film seyredilir ...
Spasso
Spasso

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film !
kemaleses
kemaleses

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film 7/24 aksiyon ve bol kanlı;) benim için mükemmeldi.ama bu tür fazla kan ve abartıyı sevmeyenler bu maçı sevemeyebilir..
wayelemzed
wayelemzed

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Eski Ninja filmlerinde ki benim çocukken en sevdiğim filmlerdendi kılıç darbesiyla çoğu sahnede kan bile akmazdı şimdi ise gelişmiş teknoloji sonuna kadar kullanılıyor. Ben açıkçası bir Ninja filmi olduğu için oldukça beğendim ancak fazla abartı ve gereksiz sahneleri olduğu için puan olarak 9/10 veriyorum. Aksiyon severler izlemeli kesinlikle.
BoRriZ
BoRriZ

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok güzeL bir fiLm bence.
Kan efekti SpartacuS dizisi gibi biraz abartı ama sadece bu var fiLmde kötü oLarak..
tek soLukta izLedim valla çok beğendim
10/8