Kan Gölü
3,3

sarpcore
sarpcore

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
İngiliz yapımı filmde gerilim dozu yüksek ve bolca kan var.Hafta sonu kaçamagı için bir göl kenarında kamp yapmaya giden iki sevgilinin kabusa dönen günleri üzerine kurulmuş.Konu itibariyle klasik gelebilir ama 80in bu unutulmaz korku gerilim tarzındaki filmlerini özlediyseniz tam size göre.Çoçuk oyuncular oldukça başarılı.Bazı sahneler gereksiz bir abartı olsada,bu tarzdaki filmlerde her zaman bir şeyler eksik kalır.O yüzden çok detaycı olmamak lazım.Yoksa filmin zevkinden mahrum kalırsınız.Ben sonuç olarak beğendim.Filmin sonu rahatsız edici bir şekilde bitmeside hoşuma gitti.Tarzının hayranlarını tatmin edecektir.
dra-kula
dra-kula

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok klişe olmuş bir senaryoydu yine.tatile gidilir. yer ıssızdır. çevrede sapıklar vardır ama kimse aldırmaz eğlenmeye devam edilir... hepsi ölür..seyirci: ' hakettiniz' der.. film biter.bu filmde ise tatile gidilir. yer ıssızdır..çevrede manyak çocuklar vardır. ikisi aldırmaz eğlenirler...(gerisini filmin sonunu bilmeyenler için söylemiyorum) amaseyirci olarak: ' hakettiler' 10/5
seliria
seliria

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gerilim dozu yüksek olan bu film baştan sona sizi diken üstünde tutuyo.final ise çarpıcılıktan uzak pat diye bitiyo:S iyi bir film mi diye sorarsanız.gerçekten iyi:)
nskmourinho
nskmourinho

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu tarz film binlerce bulunur.İzlemeden önce bu sebepten dolayı önyargılıydım ama umduğumdan fazlasını buldum.Başından sonu kadar geren bazı klişeleride ters çeviren bir film olmuş 6/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmide bu siteden 3 arkadaş ile birlikte bizde izledik..Üstelik ben önerdim bu filmi izleyelim diye..Okadar kötü değil Sonu biraz farklı bitiyo ama Film mantık Hatası dolu..Telefonun kadının elindeyken çekmeyip çocukların elinde çekmesi bizi delirtti adeta:) ama can sıkıntısında izlenilebilir..10/7
AstalaVista
AstalaVista

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
İngilteredeki şiddet yanlısı yeni nesil ile ebeveynlerine güzel bir gönderme yapan başaRıLı bir fiLm oLmuş.. ( 7 puan )Sıradan bir konudan bu kadar etkileyici bir film çıkaran ekibi kutlamak geRek..Filmin sonunda ebeveynlerin verdiği kararlar ile vermek istediği mesajı izleyene ulaştırsa da şahsen ben dondum kaldım.. nasıl bir sondur bu yaa ?? bu kadar da olmaz dedirtiyor inSaNa..
burcuay07
burcuay07

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Evet film gerilim açısından güzel fakat konusu o kadar saçma ki 4-5 tane velet gelmiş 2 kişiyi kan gölüne çeviriyor.Koskoca 2 yetişkin insan 4-5 veletle baş edemiyor bu kadar saçma konu görmedim.Yok artık daha neler.
ygemici
ygemici

10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
gerçekten vakit kaybı.izlerken geriyor fakat filmin kurgusu ve ilerleyişi can sıkıcı bir biçimde ilerliyor.finali ise izleyiciyi hayal kırıklığına uğratıyor.bu filmi izlemeden önce buradaki olumlu yorumları okuyup izleyenler adına üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.gerilim filmi yapmak kolay bir iş değil.Bir filmin kendi türü için mantık ve gerçekçilik olmayan filmler hoşuma gitmiyor.
Oguz23
Oguz23

11 Mart 2014 tarihinde eklendi
Baştan sona sürükleyiciğilini koruyor film filmdeki çoçukları konu itibari ile öldürmek,dövmek istiyorsunuz film sizi içine katıyor gayet akıcı ,, Filmi izlerken karakterin yerine koymadan edemiyorsunuz kendinizi ben olsam o çoçuklara şöyle yapardım vs diye diye filmi izledim etkileyici bir gerilim filmi
Marilyn
Marilyn

29 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Oyunculukları harikaydı. İlk yarım saati geçtikten sonra gerilim hep üst safhadaydı. "E hadi artık kurtul" dediğim her an başka engel çıktı. Sonunu eğer öyle bir şekilde bağlayacaklarsa filmi farklı işlemelilerdi en azından bu denli hayal kırıklığına uğramazdık "evet böyle bir son bekliyorduk" derdik. Ama bu gidişata yakışmamış açıkçası biraz izleyicileri de tatmin etmek zorundalardı. Ama finali saymazsak gayet tempolu bir gerilim olduğunu söyleyebilirim.
DENiZEVi
DENiZEVi

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Ya şu filme 1 nasıl veriliyor ben anlamadım...Demek ki kendi süpersonik bir yönetmen olmalı...Güzel bulduğu filmleri bizlere tavsiye etsinde kalite ve zevklerimizi karşılaştıralım derim...Ama bence tüm filmlere vereceği en iyi puan mutlaka 1 dir diye düşünüyorum...Yorumlara bakarak film izlemek insanı gerçekten çoğu zaman çok ama çok yanıltıyor...Ben izlemeyenlere bu filmi seve-seve tavsiye ederim.Benim film hakkondaki kişisel değerlendirmem sonunda vereceğim puan 10 / 7.5
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
güzel.izlemeye değer.10/7
BeckhaM-2
BeckhaM-2

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ArkadaşLar fiLmde Abi ( Tara ELLis ) roLünde kim oynuyor ben böLe bir karaktere rastLamadım.Kafama takıLdı acaba cevap vercek biri varmı ?
son--osmanli
son--osmanli

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sinemadan çıkıp eve gelir gelmez yorum yazıyorum ki kimseler bu filme gitmesin diye.filmden başka herşeye benziyor.sinirden gülmeye başladık zaten arkadaşlarla.bir ormanda 10 kişiyle film çekmişler.yazık bu dandik yabancı filmlere verilen paralara.keşke vizyondaki türk filmlerinden birine gitseydik.
raimstein
raimstein

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim ama sonunda çok gıcık olmuştum. o şekilde bitmemeliydi