KaliteTAKİP
16 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Filmin konusu ve temposu fena değil gayet izlenebilir fakat o kadar fazla mantıksal sorun var ki bütün tadı kaçırıyor. Filmin hemen hemen en başından en sonuna başrol çiftimiz o kadar aptallıklar o kadar mantıksızlıklar ve o kadar anlamsız hareketler yapıyorlar ki çıldırmamak elde değil. Yakalanmak veya kurtulamamak için her hareketi yapmaya çalışıyorlar adeta ve bu durum da izlerken hem filmin gerçekçiliğini sorgulatıyor hem de sizi ciddi manada sinirlendiriyor. Bunu bir yana koyarsak, ki bence bir yana koyulacak kadar basit bir durum değil, film oldukça gerici ve sert. Finaliyle beraber de gerçek hayatın acımasızlığını daha da gözler önüne seriyor diyebiliriz. Yoğun mantıksızlıklara takılmazsanız keyif alabileceğiniz bir gerilim filmiydi.
Oyunculukları harikaydı. İlk yarım saati geçtikten sonra gerilim hep üst safhadaydı. "E hadi artık kurtul" dediğim her an başka engel çıktı. Sonunu eğer öyle bir şekilde bağlayacaklarsa filmi farklı işlemelilerdi en azından bu denli hayal kırıklığına uğramazdık "evet böyle bir son bekliyorduk" derdik. Ama bu gidişata yakışmamış açıkçası biraz izleyicileri de tatmin etmek zorundalardı. Ama finali saymazsak gayet tempolu bir gerilim olduğunu söyleyebilirim.
Baştan sona sürükleyiciğilini koruyor film filmdeki çoçukları konu itibari ile öldürmek,dövmek istiyorsunuz film sizi içine katıyor gayet akıcı ,, Filmi izlerken karakterin yerine koymadan edemiyorsunuz kendinizi ben olsam o çoçuklara şöyle yapardım vs diye diye filmi izledim etkileyici bir gerilim filmi
evett biraz önce izledim ve bütün sinir mekanizmamı yerlibir etti... bekletiyi yüksek tutmadan izlerseniz!!! gerilmedim ve sinirlemedim diyemezseniz...
Bu tarz film binlerce bulunur.İzlemeden önce bu sebepten dolayı önyargılıydım ama umduğumdan fazlasını buldum.Başından sonu kadar geren bazı klişeleride ters çeviren bir film olmuş 6/10
Gerilim filmi severler bence bu filmi kaçırmamalı.Bilindik bir konusu var olsada.İşte.Yine ormana geldiler.Yine aynı şeyler mi falan diye düşünürken.Sizi sürükleyip götürecek.2 saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.Ve finalide kesinlikle tahmin edemeceksiniz."Bu kadar mı olur yaaaw" diyeceksiniz.Emin olun güzel bir gerilim filmi.
gerilim dozu yüksek olan bu film baştan sona sizi diken üstünde tutuyo.final ise çarpıcılıktan uzak pat diye bitiyo:S iyi bir film mi diye sorarsanız.gerçekten iyi:)
Sonuna dek diken üstünde izlenilen bir film olmuş, güzel evet geriyor izletiyor fakat denildiği üzere biraz sinir bozucu, belkide bu özelliğine borçluyuz zevk almamızı.7/10
Aşırı derecede rahatsız edici bir film kan gölü.Yaşları 12 ile 16 arasında değişen bir grup bisikletli çocuğun iki yetişkin çifte yaptıkları korkunç işkenceleri anlatan filmimiz,gerçekçi ve gerilim yüklü sahneleriyle izleyini dehşete sürüklüyor.Türünün belli başlı klişelerine başvursa da,son zamanların eli ayağı düzgün gerilim filmlerinden biri.Çocuk oyuncuların performansı fazlasıyla etkileyici.Karamsar finali de unutulmamalı.Sonuç olarak sinir sistemi hassas biriyseniz filminden uzak durun,daha iyi.Bu kez şiddet çocuklardan gelecek.Onlar birer masum melek değiller.Şiddetin her yaştan insan için aynı olduğuna dair sıkı bir psikolojik gerilim.Gerisi size kalmış...
Bence çok güzel bir filmdi. Etkileyiciydi, özellikle çiftin tatil anlayışına çok yakın tatiller seçen bir ailede yaşadığım için de geleceğe dair korkmadım değil... Ama yine de adamın çocuklara bulaşmasına deli oldum. :Dİzleyin kesinlikle, korku filminin içinde çok nadir güzel duygusallıklar bulursunuz, bu filmde fazlasıyla var. Hatta bir yandan 'kaçın' diye içten içe feryad ederken öte yandan ağlayabiliyorsunuz. Değişik...10/7