Ekrem Doydu
26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmide bu siteden 3 arkadaş ile birlikte bizde izledik..Üstelik ben önerdim bu filmi izleyelim diye..Okadar kötü değil Sonu biraz farklı bitiyo ama Film mantık Hatası dolu..Telefonun kadının elindeyken çekmeyip çocukların elinde çekmesi bizi delirtti adeta:) ama can sıkıntısında izlenilebilir..10/7
Kan şiddet süperdi adamın bütün piskopat duygularını depreştiriyor.... korku değilde 10 numara bir piskolojik gerilim olmuş yanlız bide klasik sonlara alışmışız şerefsiz herifin cezasını görmeyişine bende diğer arkadaşlar gibi ayar oldum.....
Sonuç:::Klasik ve klise olmamış izlemeden film`me Boooh atmıyalım Herkese iyi seyirler
Ders alınabilecek bir film ebeveynlerin halen çocuk gördükleri ancak caniye dönüşen ergenlik çağındaki gençlerin vahşeti.Zamanınımızda bu tür olayların çokluğunu medyadan takip ediyoruz.Oyunculuklar üst düzeyde, izlenmesini tavsiye ederim
filmin puanı gerçekten düşük, sayfayı açtığımda ilk dikkatimi çeken şey o oldu. sıradan bir korku filmi, her yerde izleyebileceğimiz tipten, ama bu daha güzeldi, fazlasıyla realiteye dayanıyordu. en azından insan yiyen evrim geçirmiş canlılar ya da basit bi kurguya dayalı psikopat tek bir katil yoktu. ben filmi beğendim, gerilim başlığını hakediyor, oyunculukları da gayet iyi, ama söylendiği gibi sonu biraz bulanık olmuş. 7.5/10