2012

zorillo
zorillo

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bir film ancak bu kadar saçma olabilirdi... izlemek isteyen arkadaşlar izleyebilir ama kısacası fiyaskoydu... biraz gerçeklik katılması lazımdı filme başrolu yaşatmak için bu kadar uzatılması saçmaydı...
lluinell
lluinell

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin en iyi yanı, bu filmi izledikten sonra daha kötüsünü izleyemeceğinizi düşünmeniz... Zaten dünyanın en kötü filmlerinden birisini geride bırakmış oldunuz... tebrikler. Film kesinlikle bir baş ağrısından başka bir şey değil. O kadar kötü ki, sahnelerin çoğunda gülmekten öldüm. Diyalogların berbatlığından ve mantık hatalarından bahsetmiyorum bile... bunu benim yerime de yapanlar olmuş. Kısacası, gitmeyin, paranıza yazık... Biliyorum böyle yazılınca bu kadar kötü olan neymiş diyerek daha çok gitmek istiyor insan ve eğer kötüyü düşünerek gidersem de o kadar kötü olmaz diyor. Ama inanın bu film için bu teori tutmuyor... Çok çok çok kötü...
sasmaz-2
sasmaz-2

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin 2012 kehanetleri ve mayalar ile alakası olmadığını söyleyebilirim. Sadece isim/tarih kullanılmış o kadar. Ayrıca ilginçtir ki filmde dramdan eser yok. Konu daha çok macera/aksiyon üzerine kurulmuş.
Gerçeklik/gerçekçilik hiç yok. Karakterlerin kurtulmaları imkansız durumlardan indiana jones filmlerindeki gibi kurtulmaları ve bunu yaparken, sanki bir lunapark trenindeymiş gibi davranmaları, ayrıca bu sahnelerin çok sık tekrarlanması beni filme soğuttu.
Sadece efektler güzel.
Kısaca;
Muhteşem efektler eşliğinde yıkılan kentler görmek istiyorsanız, "indiana jones", "mumya", "dünyanın merkezine yolculuk" gibi filmleri seviyorsanız, bu filmi de izleyebilirsiniz. Beklentileriniz yüksek ise uzak durmanızı tavsiye ederim.
tyilmaz1
tyilmaz1

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film son zamanlarda yapılmış en güzel filmlerden bir tanesi.Ben sinema izlerken eğlenmeye bakarım.Filmi biz mi yaptık tabiki amerikalılar yapmış.İçinde Türk milliyetçiliği mi bekliyorsunuz.Bu tarz filmleri biz de yapalım ülkemizi yönetenleri kahramanlaştıralım.olmaz değil mi . ozaman bizim daha çok yolumuz var.Bizler 200 yıldır muhalif kültürle yoğrulmuşuz bundan sonrada herşeye muhalif olmaya devam ederiz.Hedefimiz büyük filmler yapan dev ülkeleri yakalayıp geçmek değil herşeye çomak sokabilmektir.uzaktan izleyerek çelme takmaktır.neyse izleyin beğenirsiniz.
gccozan
gccozan

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
amerikanın filmlerinin herzaman olduğu gibi rus tiplemesi olan rus olmasa kesin alman olur parayı ruslar ve almanlar üzerinden yerler bişe bulamayınca..saçma sapan uzatılmlş filmlerden bıktık.. hep aynı şeyler üvey baba zengin rus olay çinde olmasa şaşardım başka şeyler bulsunlar artık ....film konusundan sapmış komedi unsurlarıda var filmde nedense ...10 üzerinden 0 bile vermiyorum böyle filmlere
turkan-sen
turkan-sen

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
dün akşam izledim filmi görsel sahneler güzeldi fakat tamamen kendi inançları çerçevesinde hazırlanmış bir holuwood filmi Rabbim kün feyekün dediği an ortada ne bir gemi ne de tek bir insan kalır.öyle sırayla da dünya yıkılmaz bir anda her yer yerle bir olur.Eminim gerçek hayattada da böyle bir gemi hazırlıyorlardır.Amerikalılar.
psoas-2
psoas-2

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
zaman kaybı çok komik saçmalıklar yapmış yine amerikalılar.başım ağrıdı sakın gitmeyin
nedim-aksu
nedim-aksu

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film tam bir hayal kirikligiygi benim icin. Gereksiz efektlerle doldurulmus birden dunyayi bir tehlike sariveriyor. Sonrasi gereksiz bir telas.
msgungor
msgungor

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
harika bir film baştan sonra gözünüzü alamadan izliyorsunuz muhakkak izleyin fim saçma diyen arkadaşlar ne yazıkki filmden anlamıyor çünkü o saçmalıklar hayal perestlikler olmasa zaten bu değil hiç bir film izlenmez filmi kötülemeyin ve gidecek olanların aklını karıştırmayın her kez bu aksiyon dolu sahneleri izleyip sanki kendini ordaymış gibi hissetmeli yapanlar büyük iş başarmış bravo benden 10 puan
serdarbayartan
serdarbayartan

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Klasik Amerika filmlerinden biri daha...Yine Amerika, yine doğal bir felaket, yine onurlu Amerikalı gösterisi... Ancak söylenmesi gereken bir şey daha var. Bu adamlar bu işi biliyor. Efektler, görüntüler, sesler, kurgu vb. gerçekten güzel. Konusu her ne kadar klasikse, kurgu ve efektler o kadar etkileyici. Konusuna ve vermek istediği mesajlara rağmen izlenmesi sıkmayacak hatta eğlendirecek bir film.
arabadakimvar
arabadakimvar

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben filmin sonunu hiç beğenmedim. tam bir fiyasko. şöyleki; filmin başlarında bütün dünyayı bir son bekliyor deniliyor. ama gene kurtulan bir takım insan dünyada kalıyor. oysaki o uzay gemileri uzay için yapılmıştı denizde yüzdürülmek için değil.
Ahmet Akay
Ahmet Akay

19 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
çok iyiydi ben çok beğendım şahsen çok spoiler:
ooooFFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
bilotr01
bilotr01

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yav ufakdemir kardesim biraz ufak atki civcivlerde yesin. torrent varda orda vizyona girmeden film yayınlanmıyor malesef.

sana iyi seyirler kasımdan sonra :)
yusuf-demirkent
yusuf-demirkent

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Dünya bu filmi bekliyor..
ama maya takvimi kıyamet 21.12.2012 de kopacak diyiyor...allah bilir ama bunlar diye,diye koparacaklar...
alperozdil2004
alperozdil2004