2012

mensars
mensars

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Efektler dışında, pek tutulur bir yanı olmadığını düşünüyorum. Sadece efektler için 6/10 verilir.
kalyon1984
kalyon1984

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşları bilgilendiriyim.mayalar 21.12.2012 tarihinde dünyanın yok olacağını falan sölememişlerdir.sadece bu tarihte birtakım felaketlerin olacağı öngörülmektedir.bu felaketlerin sonunda da artık zaman kavramının önemini kaybettiği bir çağın başlayacağı şeklinde birtakım inanışlar hakimdir.yani mayalara göre bu tarihte dünya yok olmayacaktır.bu tarihe kıyamet olarak bakmak küfre girer çünkü o tarihi ancak Allah bilir.şimdi benim esas merak ettiğim acaba filmde bu felaketlerden sonra insanlık kurtulmuş olarak mı gösterilecek yoksa yeni çağa geçiş şeklinde bir şeyler gösterilcek mi.yani filmin sonunu merak ediyorum heralde dünya yok oldu bitti diye bitecek deil ki zaten yok olmıcak kesin yine amerika insanlığı kurtarır:D
pinnossh
pinnossh

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İlk çıktığı günü izledim ve kesinlikle harika olduğunu düşünüyorum,efektler harika fazlasıyla gerçekçi ve ben orjinal seslerle izledim inanılmaz derecede keyifli ve heyecanlıydı :)
deckard76
deckard76

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Geçen yıl Emmerich denen adamın m.ö.10000 filmine 2 saat ayırarak o yılın en büyük hatasını yaptım.Bu sene aynı hataya düşmeyeceğim.
sinema
1 ziyaretçi
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Beyazperde film eleştirmenlerinden Oktay Ege Kozakın bu film ile ilgili yazdığı yoruma tamamen katılıyorum!
yagmur-197
yagmur-197

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Konu sıradan,görsel efektler de olmasa vasatın altı bir film,ayıca 'şans' insana kaç kere gülebilir??iyi ki de beyazperde de izlememişim..Orta halli TV filmi diyorum ve 10/6 veriyorum.. selametle :)
su-sisesi
su-sisesi

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin efektlerini çıkınca elde gerçekten bişiy kalmıyor bildik klişe konu sonuna hiç farklı bişiy koymuyor.ben sahsen daha sert ve karanlık bir son beklerdim ama gel görkü nuhun gemisi olayını bu hollymod çok seviyo galiba vazgeçemiyo beğenmedim.ama sıkılmadanda izledim
gokhansld
gokhansld

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Her zaman ki gibi insanlığı yok olmanın eşiğinde Amerikalılar kurtarıyor. Kimi yerde milyonlarca insan ölürken bir kaç kişinin ölümünü farklı sahnelerde uzattıkça uzatıp dramı ordan vurmak istemesi en büyük handikapıydı bu filmin. Yok görsellik varmış da gerisi fosmuş. Baba-oğulun son telefon konuşması beni çok etkiledi. Veda sahnesi kısa ve özdü. Görsellik bir çok filme göre harikaydı. bence izlenmesi gereken bir film
kubkub
kubkub

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel,çok kaliteli bir yapım.arşivlik diye düşünüyorum tüm olumsuz eleştirilere rağmen...
ms-ozmen
ms-ozmen

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Nuh tufanı acaba böyle mi oldu ya da benzeri şekilde mi diye düşündürüyor insanı.Efektleri gerçekten mükemmel. Tabi senaryo biraz abartılmış ama Mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film.10/9
universal-2
universal-2

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Nuhun gemisinin değişik bir versiyonu veya şekli abartılacak bir film değil sıradan bir tarzı ve konusu var yinede idare eder vakit geçirmek için izlenebilir...İYİ SeYirLeR...
Schizophrenic
Schizophrenic

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ufukakdemir nickli arkadaşa katılıyorum çoğu film ülkemize geç geliyor o yüzden sinemada takip edenler yeni görmüş olabiliyor ama internetten film indiren ve takip edenler o filmi izlemiş olabiliyor...yalnız arkadaşın yanıldığı nokta var 'ben bu filmi izledim' demiş galiba 2012:Doomsday filmiyle karıştırıyor çünkü bu film Amerikada bile 13 Kasım da vizyona girecek...http://www.imdb.com/title/tt1190080/
sero840
sero840

13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
2012:doomsday bşka bi film arkadaşlar belgesel niteliğinde bi film o 2012 ylnızca 2012 tüm dünyada vizyon tarihi henüz gelmedi
anlamca
anlamca

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ne oyunculuğu yaw görsel sahnelerden oluşmuş o kadar bi yüz görüyorum ardından 12 dk görsel efekt eve gittiğimde evler üstüme yıkılacakmı die tırtım yaw:D:D:D:D
seliria
seliria

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
öncelikle bu film kesinlikle sinemada izlenmeli çünkü görsel efektler filmin ağır noktası.baba ve oğulun vedalaşmaları gibi duygusal sahnelerinde filmi daha gerçek kıldığı bir yapım...10 üzerinden 9 verdim.kesinlikle başından sonuna kadar heyecanla izledim.