2012

BonusDisk
BonusDisk

7 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
İzlediğim en muhteşem felaket filmi, görsel açıdan inanılmaz etkileyici, temposu aşırı yüksek, hayatımda hiçbir filmde görsel açıdan bu kadar etkileyici sahneleri bir arada görmedim. Uzun lafın kısası, sinemada da izlediğim ve film arşivimde de yer alan süper bir film.
burak58
burak58

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bence filmin en ilginci abd başkanı ve italya başkanının kaçmamasıydı.
directsbs
directsbs

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmin konusu zaten basit bişe. heryerde tum film yorumcularının yazdığı şeyde ortada; film görsellik üzerine kurulu...yani çıkıpta buraya saçma sapan yok konu yok yok bilmem ne yok demenin manası yok. eğer o kadar beğenmiyorsanız bu tarz filmleri neden gidiyorsunuz...yanlış anlamayında aşırı kotu eleştirilere cevap olarak weriyorum bunu.
suadiyekartali
suadiyekartali

16 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmin başlarındaki heyecan sonlara doğru giderek azalıyor hatta çok mantıksız bi şekilde de bitiyor...
10/7
_denizo_
_denizo_

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Kaçış sahneleri çok saçma. 6/10
sinema
1 ziyaretçi
6 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Söylenecek fazla bir şey yok , efektler iyiydi ama ne biliyim kıyamet denince daha bir kaos daha can yakıcı şeyler bekleniyor. Daha iyi olabilirdi.
tatly-cady
tatly-cady

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
nefes almayı unutup kendimi kaybettiğim full aksiyon ve sürükleyici aynı andada düşündürücü noktaları olanda bir film mutlaka izleyin...
okan1903
okan1903

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
olaylar itibari ile saçma ama efekt bakımından güzel bir film olmuş.Uçak sahnesine çok güldüm.İzleyenler ne demek istedigi mi anlarlar sanırım..Yinede izlenebilir.
10 üzerinden 6 ..
betulmaka
betulmaka

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bir filmin görselliği ancak bu kadar klişeliğe mahkum edilebilir
zaten kıyamet senaryosu... birde bu amerikan klişe film senaryosu... sinirden kudurtuyo insanı, görselliğin dayanılmaz ihtişamı kurtarabilirmi ? sanmam, işte bnm senaryom adı; hayalkırıklığı ..:/
nellyo33
nellyo33

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmde gerçekçilik denen bişey yok herşey istediğiniz gibi gelişiyor o kadar istediğiniz gibi gelişiyor ki yeter artık kötü birşey olsun diyorsunuz ayrıca efekler çok saçma arabayla onca hengamenin arasından çıkması falanvakit geçirmek için izlenebilir emek verilmiş bir film 6/10
Selçuk Orhan
Selçuk Orhan

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilk hafta 400 bin türk izleyici,keşke diyorum bu ilgi alaka ve dolayısıyla paramızı bir Türk filmine giderek kendi sinemamıza katkı sağlayabilsek ,yeni yetme genç yönetmenlerimizi yapımcılarımızı cesaretlendirerek henüz oluşmamış TÜRK sinema sanayiisine bir katkı sağlasak olmazmı.saçma sapan usa abartısı pc efekti cılız ruhsuz artık ögg dedirten yapmacık bıkkınlık gına getiren konusu hayal ürünü tipik içi boş bombooş bir yankee filmi 10/3 defolsunlar yemiyoruz artık ...fransızlar-italyanlar gibi yapalım tercih hakkımızı kendi yerli filimlerimizden yana kullanalım ve biletimizi ona göre alalım ..tabi eğer gelişme kaydetmek istiyosak.
Büsra Eryigit
Büsra Eryigit

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
sürekli tam ölcek gibi oluyolar kurtuluyolar tam ölcek gibi oluyolar kurtuluyolar bu kadar da zorlanmaz sıkıldım yarısında kapadım
SALLY
SALLY

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Gerçakten güzel bir film, fakat bazı insanlar filmi ciddiye alıp 21 aralık 2012 gününü kıyamet günü olarak ilan ettiler. (x Bundan daha saçma ne olabilir ki??
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Kıyamet senaryosunun en güzel çekildiği iki filmden birisi. Görsel olarak gayet iyi. Bazı sahneler gereksiz ve uzun olmuş. O sahneler yerine aksiyon devam etmiş olsa çok daha iyi olurdu. Güzel vakit geçirten bir film.
0qulcn
0qulcn

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
klasik bir felaket senaryosu ailesini çok seven bi baba karıyla arası kötü falan.. görsel efekleri dışında pek izlenmeye değer bi film değil .