2012

alba42
alba42

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filme anlattıkları saçmalıklar dışında sadece sinemasever,görsel şölenden tat almaya çalışırak yaklaşırsak çok başarılı bir film olacağı kesin.
loksando
loksando

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
2013tede 2036 diye bir film çekerlerse şaşırmayın.
aytac-001
aytac-001

13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
2012 de değişim olucak diyenelrde var marduk gezegenio tarih te yakınımızdan geçicek ve boyut değişecek şeklinde konuşmalr vardı bende bu filmin yapıldığını gördükten sonra tekrar meraklarım uyandı ve şimdiprof.dr ahmet marankinin bu yıl hakkındakı görüşlerini dinlicem :):)
FreshFasulye
FreshFasulye

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Neye göre dünyanın sonu geliyor anlamıs degilim.Cünkü takvimde zamanda sayılarda insan icadı birşey degilmidir.Allah neden bizim uydurmus oldugumuz şeylere göre hareket etsinki.Onun zaman anlayısının nasıl oldugunu bilmiyoruz ki.Belki daha 500 deyiz veya 3000 i coktan gectik
olcayholat
olcayholat

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film ciddi anlamda kötü maya takviminin bir kehaneti üzerine gidilmiş ancak yarından sonraki gün filminin çok benzeri diyaloglar ve görüntüler elde etmiş,kıyamet senaryolarının aynısı şekilde sunulmuş yapılanı tekrar yapmak ne kadar iyi bir fikir tartışılır...
Doğukan K.
Doğukan K.

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin fragmanını izledim.Bu kadarda abrtılmazki yaa insanlar zaten yarından sonra adlı filmde yeterince ürkmüşlerdi şimdide bu ben söz veriyorum 2012 de hiçbirşey olmıcak:) film işte
rockhacker-2
rockhacker-2

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kıyamet komplolalaryla daha kac fılm cekılecek yahuu
hostel-saw
hostel-saw

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filim kasımda çıkıcakmış.zaten fragmanı insanın tüylerini ürpertir cinsten.o dalgalar filan.ama tabi filmi izlemeden de güzel yada kötü diyemeyiz ama sinemada izlencek bir filim.umarım güzeldir..
deanwinchester-2
deanwinchester-2

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
2012 ye hazırlık yapıyoruz :)tamam 2012 diye bir tarih belirlenmiş ama bu illa ki felaket yılı olacağı anlamına gelmiyor belki insanlık için çok daha güzel günlerin başlangıcı olabilir. bize hep falaket düşüncesini pompalıyor bu hollywood :D birazda güzel düşünceler aktarsın buna ihtiyacımız var :D
nca94
nca94

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
guzel film diolar merakla bekliyoruz:)
osayba
osayba

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
umarım m.ö. 10000 filmi gibi olmaz..zira tam bir fiyaskoydu...
eser-sanda
eser-sanda

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin yeni fragmanını izledim görsel olarak mühteşem filmi sabırsızlıkla bekliyorum
mstermen
mstermen

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Trailer ını seyrettim yok böyle bişey, sadece trailer daki sahneler için bile gidilir sinemaya,
sabırsızlıkla bekliyorum görsel efektlerden hoşlananların kesinlikle kaçırmaması gereken bir film olacağı kesin,bu arada maya takviminden 2012 gizeminden bahsetmiyorum bile...
aya2002
aya2002

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Roland Emmerichin filmleri hep beğenmişimdir.Efekleri ile çok güzel filmler ortaya çıkarıyor.Bu filminde iyi olacağına şüphem yok.
lucas-4182
lucas-4182