2012

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ben çok beğenemedim filmi nedense, bana mantıksız gelen çok sahne vardı. Tabiki görsel olarak güzel sahneler var, ama bana yeterli gelmedi film..
zuukan
zuukan

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
felaketlerle dünyanın sonunun gelmesi bir yana yaratıcılık konusundada dünyanın öldüğünü bu tarz filmlerle görmek artık çok basit.eleştime değil yaptığım, en azından harcanan para ve emek için sinamaya gidilecek bir yapım.
baris-erkus
baris-erkus

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir klişe filmi olmuş derim..
bu zamana kadarki tüm dünyanın sonu klasiklerinin başarılı bi şekilde derlenip izlenebilirleştirilmiş hale gelmişi:)

www.didopark.com
uygarkaracav
uygarkaracav

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İyiki Amerika var. Yoksa insanlığın sonu gelecekti. Bence herkesin bir amerikalıya dua etmesi gerekir eğer onlar olmasaydı dünyamızı ve insan ırkını kimse kurtaramazdı.

Filmde, Amerikan başkanının özverili davranması gerçeğe çok yakındı. Amerika başkanıda bu şekilde davranmalı zaten.
Yaşasın Amerika.....

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır... :(
mareika
mareika

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film basit bir kıyamet filmiydi.kötü demiyorum emeğe saygı.
Ama daha orjinal sahneler olabilirdi.Film ilk dakikalarında açılmaya başladı.Filmde neler olacağını önceden kestirebildim.
Bu yüzden 10/4
evrenoren
evrenoren

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
konu olarak bir çok örneği var bu filmin yalnız şimdiye kadar izlediğim en güzel yıkım sahneleri bu filmdeydi.bence en azından bir kez izlenebilecek hoş bir film
can07
can07

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Abartmak istemiyorum arkadaşlar ama ben bu filmi hiç beğenmedim..Bana çok saçma geldi,izlerken birçok yerde gülmemek için kendimi zor tuttuğum.Öyle sahnelerde vardıki daha fazla abartılamazdı heralde.Yanımda arkadaşım olmasa 2. yarıya girmezdim muhtemelen.Çok fazla reklamı yapıldığı ve de maddi olarak büyük bir bütçe harcandığı için bu kadar konuşulduğunu düşünüyorum,tavsiye etmiyorum..
akcanakpinar
akcanakpinar

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
fthgzl79
ikiside aynı yönetmenin nasıl olcak :))))
2012 2.5 saatlik baba-oğul baba-kız dialoglarının hat safhaya çıktığı uçak ve arabalarla inanılmaz fizik kuralları harici hareketler yapıldığı ilk izlediğinizde efektleri için izleyip 2. veya 3. izlediğinizde(ki böyle birşey olmaz) sıkılıp yarısında bırakabileceğiniz bir film.Tamam gerçekten efektler çok başarılı ama öyle araba kullanılmaz öyle binaların içinden son saniyede çıkılmaz o kadar abartılmaz yapan adam eski rallici değil kitap yazarı olmaz o ....Ayrıca hangi bilimsel gerçeklere dayanarak o depremleri ve tsunamileri yarattılar çok merak ediyorum ve her nedense gemilerin yapıldığı arazide hiç deprem olmadı bak şu tesadüfe bu noktada knowing(kehanet) sonu hariç bu filmden 10 gömlek üstün.
metalstein
metalstein

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı çok güzeldi ikinci yarısı dandikti.abartılar çok fazlaydı tabi ama türü gereği napsın.fena değildi ikinci yarı sıkar ama ilk 1 saat güzel
mervee-k
mervee-k

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kıyametin kopuşu olarak adlandırlan film bumu?? bu filmde kıyamet kopmadı sonunda yine insan oğlu kurtuldu..bu nasıl kıyamet???
kubkub
kubkub

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel,çok kaliteli bir yapım.arşivlik diye düşünüyorum tüm olumsuz eleştirilere rağmen...
sauternes
sauternes

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hollywood sinemasının cloverfield gibi harika bir felaket filmi ortaya çıkarmış olması ve çok yerde bu şeyin reklamını görmem nedeniyle izledim. şey çünkü benim nazarımda film olamaz. klişeler, absürdlükler arasında can sıkıntıları. kıyamet kopuyor ama arabayı çalıştırırken geriye doğru gidip arkadaki, eski karısının yeni sevgilisinin arabasına çarpması ve saniye farkıyla daha erken açılan yarığa düşmesi ve yeni sevgilinin eski kocaya tribal bakış atması, eski kocanın da cool bir şekilde başını sallamasını hiç unutamayacağım. sanki kıyamet kopmuyor da ehliyetsiz oldukları için polisten kaçıyorlar. hiç bir duygu ifadesi yok, oyunculuklar tam anlamıyla sıfır, senaryo berbat. hep ama durmadan teğet geçen ölüm, sıradanlaşmış her saniyede ölümden kurtulma haline alışkın yüzler. popcorn bile değil, olamaz.
xezaludelal
xezaludelal

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
guzel bir konu mukemmel efektler .......

ama

berbat bir film...........

baska soze gerek bile yok..........
ercan-akbay
ercan-akbay

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok beğeniyle izlediğim,gerçekten görsel bir şölen 2012..Bu film sinemadan başka bir seyirde kesinlikle zevk ve heyecan vermez..Bir de film boyunca çok güzel göndermeler var..Yalnız beni sıkan o kadar ölümcül maceranın içinde ve sonunda bile erkeklerin boynundan sarkan kravatları oldu..oysa panik halinde ilk çıkarılacak uncur olmalı bence..Ayrıca başrolde ki kadının filmin finalinde rujlu ve makyajlı olmasıda ayrı bir saçmalıktı..Ama herşeye rağmen çok iyi bir film...
ozzcanbasak
ozzcanbasak

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
görsel ve ses efektleri şahane.. sırf bu sahneler için bile verdiğiniz paraya değer.. fakat evet mantık hataları vardı.. ve bildik amerikan duygusallığı ve clarkları da vardı.. yine de pişman değilim izlediğime 10/8