2012

mrtsvc09-2
mrtsvc09-2

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Başı biraz dünyalar savaşına benzemiş sorumsuz bir baba asi bir erkek çocuk ve çok bilmiş kız vs. ilk çatlama,patlama sahneleri çok amatörce limuzinle kaçış bölümü oyuncak gibi fakat sonlara doğru film gerçekten sarıyor insanı mutlaka izlenmeli.
dayday-2000
dayday-2000

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10 / 9 süper bir film izleyin bence...
turkan-sen
turkan-sen

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
dün akşam izledim filmi görsel sahneler güzeldi fakat tamamen kendi inançları çerçevesinde hazırlanmış bir holuwood filmi Rabbim kün feyekün dediği an ortada ne bir gemi ne de tek bir insan kalır.öyle sırayla da dünya yıkılmaz bir anda her yer yerle bir olur.Eminim gerçek hayattada da böyle bir gemi hazırlıyorlardır.Amerikalılar.
rapdersi
rapdersi

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence gusel bı fılmdı.sıkılmadan ızledım.adamlar bızım gıbı bocktan fılmlere para yatırmıolar.yok bırı gaz cıkarıo oburu hayvan gıbı guluyo.bu mu komedı anlayısı?
Sine-Terapi
Sine-Terapi

2 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Bukadar bütçeye birazcık konu ne olursunuz yazık!
ikballl-2
ikballl-2

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bende diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum.görsellik ve efektler harikaydı kesinlikle sinemada izlenmeli.onun haricinde konusu da akıcıydı. o kadar güzel görsel efketleri vardı ki sıkılmaya vaktim olmadı açıkçası.gitmenizi öneririm.
kestek-t
kestek-t

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ABD sinamsı can çekişiyor artı bir başarısız yapım daha bir filim bukadar mı abartılır bir konuda bukadar mı saçmalanır tam bir dünyayı kurtaran adamın teknolojik hali...
torque9006
torque9006

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gorsellik acısından hos bır film fakat cok uzun olmus fazlada aksıyon olmadıgı ıcın ınsanı sıkmaya baslıyo ama bos vaktınız varsa ızleyın derım normal uzaylı fılmlerının bıraz dısında bı fılm olmus..
hamibasoglu
hamibasoglu

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Görsel efektleri mükemmel ama konusu basit bir film.Ancak izlemeye değer.
sara-76
sara-76

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmde hiç müslümanlıkla ilgili bir yer görmedim şimdi müslüman ülkelerde kıyamet olmayacakmı ? yada ne?
twentythreejune
twentythreejune

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film izleyenler için hazırlanmış muhteşem bir görsel şölendi gerçekten 7 den 70 e herkezin izlmesi gereken bir film. biz halen 7 kocalı hürmüz ile uğraşıyoruz.
sinema
1 ziyaretçi
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Beyazperde film eleştirmenlerinden Oktay Ege Kozakın bu film ile ilgili yazdığı yoruma tamamen katılıyorum!
pearlyspearl
pearlyspearl

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kurgu ve efekt harikası senaryo bozmasından oluşan, doğa ne yaparsa yapsın insan doğayı alt eder mesajı veren amerikan yapımı filmdir. senaryo havada kalan olaylar ve abartılı kahramanları barındırdığından manadar olmasa da prodiksüyon 10 üzerinden 10u hak ediyor.
Power-of-Tower
Power-of-Tower

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Birşeyin ortasını bulamıyoruz sanırım...Ya çok çok güzel diyoz yada çok çok kötü...Arkadaşlar o kadarda ahım şahım bir film değil...Görsellik bile resmen bilgisayarla yapılmış hissini uyandırıyor..İnanmayanlar video sitelerinden herhangi bir binanın belediye tarafından yıkılırkenki aksiyonuna baksınlar birde bu filmdeki binaların kumaş gibi yıkılışı...Ben o kadarda etkilenmedim...Film için söyleneebilecek şeyler Sam Amcanın ordusu ve Amerikanın doğaya sırt çevirmesinin pişmanlığı...Kyoto yu imzalamazlar ve kendi pisliğinde boğulurlar....
okan-v
okan-v

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
guzel ve gercekcı bır fılm