2012

anlamca
anlamca

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ne oyunculuğu yaw görsel sahnelerden oluşmuş o kadar bi yüz görüyorum ardından 12 dk görsel efekt eve gittiğimde evler üstüme yıkılacakmı die tırtım yaw:D:D:D:D
Said Yılmaz
Said Yılmaz

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim çok skıldım ya filmin sonunu bile bklemedim çok sıkıcı ya öle görsel olarak ii olabilir ama çok sıkıldım izlerken. puanım 10/5
dejavu1487
dejavu1487

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
açıkası filmi izlerken bir an önce bitsede gitsek diye düşündüm.filmin görsel efektleri çok güzel ancak film bi bütün olarak çok kötü.
--co--
--co--

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film biraz daha uzun sürse harbi kıyameti görecektik.
goksel2878
goksel2878

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Flim cok güzel sonu etkileyicidi
erdemirgs
erdemirgs

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ya heyecan yapalım derken ana karakterlerin hep son anda yırtmaları beni acaip sıktı. inandırıcılığını yitiriyo böyle oldumu. genel itibariyle ailenin bir türlü ölmemesi çok saçma ama efektler görsel show harikaydı.
tyilmaz1
tyilmaz1

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film son zamanlarda yapılmış en güzel filmlerden bir tanesi.Ben sinema izlerken eğlenmeye bakarım.Filmi biz mi yaptık tabiki amerikalılar yapmış.İçinde Türk milliyetçiliği mi bekliyorsunuz.Bu tarz filmleri biz de yapalım ülkemizi yönetenleri kahramanlaştıralım.olmaz değil mi . ozaman bizim daha çok yolumuz var.Bizler 200 yıldır muhalif kültürle yoğrulmuşuz bundan sonrada herşeye muhalif olmaya devam ederiz.Hedefimiz büyük filmler yapan dev ülkeleri yakalayıp geçmek değil herşeye çomak sokabilmektir.uzaktan izleyerek çelme takmaktır.neyse izleyin beğenirsiniz.
gulcan-kartal
gulcan-kartal

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bence film kesinlikle izlenmeye değer. Herkesin görmesi gereken bir film.
ppapis
ppapis

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenmedim. çok komikti. g8 zirvesi bır film olmuş her felaketten amerikalılar sağ çıkar.büyük ülkeler kurtulur. kısacası filmde çok emek yoktu
biyologgg
biyologgg

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Son bikaç yıldır izlediğim en iyi filmdi diyebilirim, bilimkurgu sewenlere öneririm...
akinn88
akinn88

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
arkalarında kıyamet koparken basrol oyuncularının bu denlı sakınlıklerıne saatlerce katlanrım dıyorsanız..bır fayın ıcıne ucan adamın nasıl olurda kurtuldugunu gormezden gelmek ıstıosanız..dunya yok olurken hala ucaklara gecıs ıznınız yoktur zırvalıklarını saymazsanız gidin ve gorun
kronik27
kronik27

-bu uçak çok büyük
-evet rus uçağı

-bu kadar kısa sürede ancak çinliler yapabilir.

kurtarıcımız amerika bu defa bencil davranmamış.hamasete şerik getirmiş.
diyalogları zaman zaman sıksada izlenmesi gereken bir film.bana nuhun gemisini anımsattı.
darla78
darla78

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
"beğenmemeye" odaklı giderseniz beğenmezsiniz filmi evet..ABD..ABD..ABD.. filmin aslında etrafında döndüğü şey direk ABD.kurtuluş gününün başka versiyonu..büyük amerikan halkı..yüce başkan..fedakar bilim adamı..eskisinden farklı olarak Çine övgü var..bu da gayet başarılı bir taktik olmuş..Hollywood üzerinden siyasete gönderme! (: ilk değil. Ancak görüntülere, efektlere, hikayenin ilerleyişine büyük ekran karşısında otururken acımasızca eleştiri yapamazsınız çünkü kötü değiller. Sadece karakterlerin hikayesini basit bulduğumu söylemek isterim. yani bu kdr büyük bütçeli, bu kdr büyük bir felaketi, özellikle de bilimsel araştırmalara konu olmuş bir başlıktan seçmiş bir filme yakışmamış. "Kadın adamı adam kadını hala seviyordur ama hayat onları ayırmıştır..alın bir felaket ve hadi hayatta kalıp yeniden mutlu bir aile olalım".. çok fazla klişeledir ve sıradışı birşey yapmış olmanın çabasındaysanız bunu kullanmazsınız. bence görsellik açısından seyirciyi vurmaya odaklanıp, gerisi fazla ciddiye alınmamış bir film. izleyin derim yine de çnk bu film evde tv karşısında izlenince görsel açıdan da birşey ifade etmez.
betulmaka
betulmaka

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bir filmin görselliği ancak bu kadar klişeliğe mahkum edilebilir
zaten kıyamet senaryosu... birde bu amerikan klişe film senaryosu... sinirden kudurtuyo insanı, görselliğin dayanılmaz ihtişamı kurtarabilirmi ? sanmam, işte bnm senaryom adı; hayalkırıklığı ..:/
ahmet-gelegen
ahmet-gelegen

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Basit efektleri izlemekden sıkılanların gitmesi gereken bi eser.
Baskada bırseyı yok zaten xD