beyazperde.com neden vizyondaki yeniler bölümünde bu filimi koymamış anlamış değilim milyonlarca kişinin beklediği bu filimi es geçiyo ve bazı akıllılarda bunlar 40 kişimiş izlemeden puan vermişler 6.2 çıldırcam yakında
Benim anlamadığım fragmanda 'Mayalar bizi uyarmıştı. Onları dinlemeliydik.' diyor. Dünyanın sonu geliyo yani uyarsalar ne yapacağız ki? Tüm dünya toplanıp jüpitere mi kaçalım??
o0OmadanO0o yanlış filme girmiş olmalısın film çıplak süre 2.45 dk :) Herneyse : Görsel anlamda harika bir film olmuş. Onun dışında ise tamamen klasik bir konu klasik bir son. Yaşasın Amerika yaşasın dinimiz temaları. Birbirinden çok hata ve absurdlukler. Genede 2.45 dk soluksuz heyecan
Avrupalıların kendi inançları ve korkuları doğrultusunda çektikleri film olduğuna inanıyorum.Dünyanın batışını gaiplerin sahibi Allah dan başkası bilemez.Görsel açıdan Seyir adilacek bir filmdir.
Yeter artık yetmedi mi "Dünyanın sonu, hayatın sonu, kıyamet" klişesi? Umarım filmde insanların iç dünyası üzerinde durmuşlardır da diğerlerinden farklı bir yapım olmuştur. Filmde herşey görsel efekt değildir bunu unutmamak gerekir.