arkadaşlar yapmayın bu film en az 8 almalıydı, soluksuz izledim gerçekten. tek eksiği tek film olmasıydı. mutlaka üçleme şeklinde çekilmeli bu filmler. tıpkı LOtR gibi başarıyı yakalardı.konu çok geniş lakin tek filme sığdırmaya çalışmışlar. herşeye rağmen izlerken dikkatinizi hiçbirşey dağıtamıyor. nuh(a.s.) gemisi gibi birşey olmuş. ama ben inanırımki kıyametten kaçılmaz:)
başlarda biraz sıkıcı gibi gelsede filmin sonlarına doğru kendini izleten bir film. görsel efect olarakda iyi. nuhun gemilerini görmek istiyorsanız izleyin.
gusel heyecanlı bır fılm gorsellık acısından gusel ızlenebılır ama ınandırıcılıgı dusuk gorsellık ınandırıcılıgı dusurmus ama sınemada ızlenırse daha cok zevk alınarak ızlenır sınemada da kalktı sanırım evde ızleyenler ıcın artık zevk alamaya baksınlar :) 10/8
Her zaman ki gibi insanlığı yok olmanın eşiğinde Amerikalılar kurtarıyor. Kimi yerde milyonlarca insan ölürken bir kaç kişinin ölümünü farklı sahnelerde uzattıkça uzatıp dramı ordan vurmak istemesi en büyük handikapıydı bu filmin. Yok görsellik varmış da gerisi fosmuş. Baba-oğulun son telefon konuşması beni çok etkiledi. Veda sahnesi kısa ve özdü. Görsellik bir çok filme göre harikaydı. bence izlenmesi gereken bir film
Görsel anlamda oldukça doyurucu bir filmdi, ama fazlasıyla fedakar Amerikan başkanı, filmi basitleştirmiş. Yönetmenin Kurtuluş Gününde de aynı durum söz konusuydu ve filmi mahvetmişti bence. Bu duruma takılmazsanız gayet başarılı bir filmdi.
Bu arada; klasik parçalanmış amerikan ailesi, dünya yok olacak narası atan bir deli, siyah bir başkan, kahrolası bir anne, sevilen baba, klasik amerikan ailesi her kötü durumda bile espiri yapar, gemisini terk etmeyen abd başkanı, dini lider italyanlar, budanın hoşgörüsü çinliler... yani komple bir film. Bişi atlamamışlar :D
harika bir film baştan sonra gözünüzü alamadan izliyorsunuz muhakkak izleyin fim saçma diyen arkadaşlar ne yazıkki filmden anlamıyor çünkü o saçmalıklar hayal perestlikler olmasa zaten bu değil hiç bir film izlenmez filmi kötülemeyin ve gidecek olanların aklını karıştırmayın her kez bu aksiyon dolu sahneleri izleyip sanki kendini ordaymış gibi hissetmeli yapanlar büyük iş başarmış bravo benden 10 puan
bazı yönlerden eksik olsada bence mutlaka izlenilmesi gereken bir film bence filmi şöyle değerlendirmeli olan olaylar gemi yapılması faiş fiyatlara satılması sizce günümüz dünyasında gerçekliliği yokmu bence fazlası ile var bu durum bizi kendi dünyamızda bir ütopyaya yönlendiriyo bu bile bir filme gidilmeyi sağlayan bir unsur bence
arkadaşlar bu filmin konusu zaten basit bişe. heryerde tum film yorumcularının yazdığı şeyde ortada; film görsellik üzerine kurulu...yani çıkıpta buraya saçma sapan yok konu yok yok bilmem ne yok demenin manası yok. eğer o kadar beğenmiyorsanız bu tarz filmleri neden gidiyorsunuz...yanlış anlamayında aşırı kotu eleştirilere cevap olarak weriyorum bunu.
Efektleri, çekimleri gayet başarılıydı. Bazı filmleri konusuna göre değil, işleyişine göre değerlendirmek gerekir.Bu da o filmlerdendi. Tamam izlerken, fakirsek çaresiz miyiz diye sormuyor değiliz. Ama filmde bir gün bu günün geleceği ve bugün için nasıl bir hazırlık yaptığımız, kimlerin gizli planlar peşinde olduğu gösteriliyor. Ben çok etkilendim filmden. özellikle ikinci yarıda aksiyon hiç düşmedi.İzlemekte yarar var.İnternetten online izlemekle filmlere yorum yapılmaz.
Bu filmi vizyona girdiği ilk gün izlemistim ve süper bi görsel şölen..senaryo biraz zayıf kalsada sürükleyici,heyecan verici bir film.Mutlaka izlenmesi gerekir.