Ne olursa olsun sonucda bu bir film. siz sadece zevkini cıkarın fazla takılmayın.Unutmayınki dünyanın sonunun ne zaman geleceğini kimse bilemez Allah dan baska.
felaket filmlerinin modası gecti aslında ama yine yapıyorlar bakalım bildigimiz felaket filmlerden farksız mı olacak yoksa 1 kademe cıtayı yükselten bir film mi olacak.
Bazı arkadaşları bilgilendiriyim.mayalar 21.12.2012 tarihinde dünyanın yok olacağını falan sölememişlerdir.sadece bu tarihte birtakım felaketlerin olacağı öngörülmektedir.bu felaketlerin sonunda da artık zaman kavramının önemini kaybettiği bir çağın başlayacağı şeklinde birtakım inanışlar hakimdir.yani mayalara göre bu tarihte dünya yok olmayacaktır.bu tarihe kıyamet olarak bakmak küfre girer çünkü o tarihi ancak Allah bilir.şimdi benim esas merak ettiğim acaba filmde bu felaketlerden sonra insanlık kurtulmuş olarak mı gösterilecek yoksa yeni çağa geçiş şeklinde bir şeyler gösterilcek mi.yani filmin sonunu merak ediyorum heralde dünya yok oldu bitti diye bitecek deil ki zaten yok olmıcak kesin yine amerika insanlığı kurtarır:D