jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
20 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
başları falan çok iyiydi ama sonlara doğru vasatlaştı çünkü kıyamet koptuğu zaman herşey yok olacağı ve canlı insan kalmıycağı için bu filmde de tam tersi olduğu için bir felaket filmi diyebiliriz.Görsel efektler ve aksiyon sahneleri kesinlikle doyurucu ama senaryo daha iyi olabilirdi ve şu amerikanın her seferinde insanlığı kurtarmasından da bıktık..
2012 olayı tamamen reklam amacıyla kullanılar bir tarih.. Kıyamet için daha önce tarihler verende vardı ama gerçekleşmedi.. Ancak yaradan bilir dünyanın sonunu..Popüler kültüre sahip insanlarda böyle tarihleri kullanarak para kazanmaya çalışıyor..Bu propogandalara kanmayız inş..
izlediğim en iyi felaket filmi. yarından sonra mö 10000 ve kurtuluş gününün üstüne kat kat katlayan bir film çıkarmış. helal olsun roland emmeriche zeki yönetmen! bu işin ticaretinden anlıyor. onun yanı sıra klişelik hep oluyor. fakat bir felaket filminde ben bunları unutmak istiyorum. bide knowing(kehanet) filmindeki uçak kazası ve metro kazası sahneleri geldi aklıma o filmde de çok iyi kaza sahnesi vardı. ama film yavan kalmıştı. bu öyle değil oscarda görsel efekti hak eden bir film
megandary süpersin hocam. felaket senaryoları biliyordum ama bunu değil.. bence bu film çıkmasın. sohbetler gittikçe daha güzel olacak gibi görünüyor. ;)
2009 un büyük filmlerinden biri olduğu söylendi ama ben o etkileyiciliği bu filimde göremedim malesef.Her zaman New Yorku yıkan film yapımcıları bu sefer Los Angeles ve Washingtonu yıkmaya karar vermişler.Özgürlük Heykeli kıl payı kurtuldu hani, gerçi o heykelin her seferinde suya gömülüşünü seyretmektende izleyiciye gına gelmişti.Derin Darbe ve Yarından Sonra gibi felaket filmlerinden çok öte yada bu filmlere bariz fark atıcı bir filimde değildi.Özellikle bazı yerlerde seyirciyi aptal yerine sokacak derecede çocuk filmi düzeyinde mantık hataları beni şahsen deli etti.Amerikan Başkanı rolündeki Danny Glover ve çılgın radyo programcısı Woody Harildson ile zenci bilim adamı ve başkanının kızını canlandıran oyuncular iyi olmakla birlikte filmin baş oyuncusu John Cusack ve Amanda Pettin berbat oyunculukları beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.Özellikle John Cusack benim bu filimde ne işim vardı der gibiydi.Bununla birlikte büyük bir felaket filminde komedyenlik yapmaya çalışan yüzünde hiçbir korku ifadesine rastlanamayan,rolünü başarısız bir şekilde canlandıran acemi bir oyuncu gibiydi.Bence sıradanlıktan öteye geçemeyen , büyük bir film olarak lanse edilipte vasat bir filme dönüşen bir hayalkırıklığıydı.
Abartmak istemiyorum arkadaşlar ama ben bu filmi hiç beğenmedim..Bana çok saçma geldi,izlerken birçok yerde gülmemek için kendimi zor tuttuğum.Öyle sahnelerde vardıki daha fazla abartılamazdı heralde.Yanımda arkadaşım olmasa 2. yarıya girmezdim muhtemelen.Çok fazla reklamı yapıldığı ve de maddi olarak büyük bir bütçe harcandığı için bu kadar konuşulduğunu düşünüyorum,tavsiye etmiyorum..
Neye göre dünyanın sonu geliyor anlamıs degilim.Cünkü takvimde zamanda sayılarda insan icadı birşey degilmidir.Allah neden bizim uydurmus oldugumuz şeylere göre hareket etsinki.Onun zaman anlayısının nasıl oldugunu bilmiyoruz ki.Belki daha 500 deyiz veya 3000 i coktan gectik
filmin efektlerini çıkınca elde gerçekten bişiy kalmıyor bildik klişe konu sonuna hiç farklı bişiy koymuyor.ben sahsen daha sert ve karanlık bir son beklerdim ama gel görkü nuhun gemisi olayını bu hollymod çok seviyo galiba vazgeçemiyo beğenmedim.ama sıkılmadanda izledim