l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
CGI efektleri, özellikle uçak sahnesinde biraz sırıtsa da ve uçağa yetişmeye çalışılan sahneler çok karikatürize gelsede, kendini seyrettiren bir büyük bütçeli filmdi...
Şu ana kadar yapılmış en iyi felaket filmi bana göre. Herşey çok gerçekçi ve etkileyiciydi. Başladığı andan itibaren temposu bir an düşmek bilmeyen ve sizi koltuğa çivileyen sahneleri ile 3 saatin nasıl geçtiğini anlayamadığınız bir film.Kaçırmayın
İlk çıktığı günü izledim ve kesinlikle harika olduğunu düşünüyorum,efektler harika fazlasıyla gerçekçi ve ben orjinal seslerle izledim inanılmaz derecede keyifli ve heyecanlıydı :)
ÇOK ÇOK ÇOK SaÐLam bir YapıT!! Kesinlikle Tavsiye Ederim!Bu kadar büyük beklentiyle çıkan filmde muhakkak hayal kırıklığı yaşamayı düşünüyordum FaKaT Beni ŞAşırttı ve İnanılmaz Güzeldi!Böyle Kaliteli ve Doyurucu Bilim kurgu ve dev filmler Çok nadir çıkıyor!
İyi olmasıyla aklımda kalan tek film. Avatardan bin kat iyi. Dikkat içinde seyrettiğim ve sonunu merak ettiğim bi film. Film bu. Tek olumsuzluğu bi kaç oyuncunun iyi rol yapamaması. Filmden anlarım gidin. 9/10
tipik bir felaket filmi ama görüntüler,efektler olağanüstü, daha iisi yok kesinlikle..filmin en güzel süprizi ise Woody Harrelsondır şüphesiz, kısaydı rolü ama harikaydı her zamanki gibi..***..
filmi dün izledim.. uzunluğu saymazsak güzel film olmuş.. Hiç sıkılmadan izleniyor... sahneler gerçekten iyi.. tavsiye ederim... Ayrıca 2012 filmini sinemada izlemenizi isterim.. :)
filmin size sunduğu tek şey parçalanan, kopan, patlayan, delinen, biçilen, çizilen vs bunlar bir arabaya farklı açılardan çekilerek çevresinde oluşan olaylar filmde sadece bunlara odaklanmış araba giderken etrafında yer yarılıyor,çatlıyor arabalar yukarı aşağı zıplıyor önenden yuvarlanarak patlıyor falan e yine uçak giderken metro çıkıyor falan, ayrılan göktelenin içinden geçiyor ama durupta orada noluyor diye göstermiyor sadece 1 saniye gösterip yoluna devam ediyor. İzle ve sonrada unut gitgin cinsinden çünkü akılda kalan tek şey deprem volkan sahneleri yani bir depren falan olurken bize napıcağımızı sölemiyorki aklımızda kalsın.
bir kıyamet yada felekat filmi denebilir. Süper sürükleyici. Aksiyon bir an bitmiyor. Seneryo kurgu çok başarılı. Oyuncu kadrosu çok başarılı. Deprem ve tsunami görüntüleri çok başarılı vede inandırıcı.. Abartı mı var tabi.. Felaket filmi sonuçta. On yıldız beş puan 10 /10
Açık ve Net konuşacağım..Bugüne kadar yapılmış en iyi görsel efekt filmidir bu..Ne yüzük ne yarından sonra nede başka bir film bu kadar muhteşem olmamıştı..1.Sınıf efektlerle süslenmiş,doyurucu ve uzun bir film olması insanı etkilemekten başka birşey bırakmıyor..Eleştirenlere Hiç birşekilde katılmıyorum..Bu bir görsel efekt filmi ve gidipte kurgu dram gibi şeyler aramaya gerek yok..Beğenmeyenler,Bir arkadaşında dediği gibi daha iyisini çeksinler bizde izleyelim..Film bittikten sonraki yorgunluğum Filmin ne kadar ihtişamlı olduğunu anlatıyordu bana..