2012

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
CGI efektleri, özellikle uçak sahnesinde biraz sırıtsa da ve uçağa yetişmeye çalışılan sahneler çok karikatürize gelsede, kendini seyrettiren bir büyük bütçeli filmdi...
vince15
vince15

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu sene en çok merak ettiğim film.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Şu ana kadar yapılmış en iyi felaket filmi bana göre. Herşey çok gerçekçi ve etkileyiciydi. Başladığı andan itibaren temposu bir an düşmek bilmeyen ve sizi koltuğa çivileyen sahneleri ile 3 saatin nasıl geçtiğini anlayamadığınız bir film.Kaçırmayın
fearless
fearless

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben filmi cok begendim ozellile gorsel efektler harika
the-end-2
the-end-2

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Roland Emmerich filmleri...severek izliyorum :)
mehmet-bjk
mehmet-bjk

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş beğendim, ayrıca görsellikte muhteşemdi.izlemelisiniz...
pinnossh
pinnossh

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İlk çıktığı günü izledim ve kesinlikle harika olduğunu düşünüyorum,efektler harika fazlasıyla gerçekçi ve ben orjinal seslerle izledim inanılmaz derecede keyifli ve heyecanlıydı :)
Buster-2
Buster-2

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ÇOK ÇOK ÇOK SaÐLam bir YapıT!! Kesinlikle Tavsiye Ederim!Bu kadar büyük beklentiyle çıkan filmde muhakkak hayal kırıklığı yaşamayı düşünüyordum FaKaT Beni ŞAşırttı ve İnanılmaz Güzeldi!Böyle Kaliteli ve Doyurucu Bilim kurgu ve dev filmler Çok nadir çıkıyor!
filmustadi
filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İyi olmasıyla aklımda kalan tek film. Avatardan bin kat iyi. Dikkat içinde seyrettiğim ve sonunu merak ettiğim bi film. Film bu. Tek olumsuzluğu bi kaç oyuncunun iyi rol yapamaması. Filmden anlarım gidin. 9/10
nofear774
nofear774

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Mayalara göre dünyanın yok oluşu 21 aralık 2012. Bence iyi tahmin Kyoto protokolünün bitişide 31 aralık 2012 :) hmm düşündürücü
juve-baby
juve-baby

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tipik bir felaket filmi ama görüntüler,efektler olağanüstü, daha iisi yok kesinlikle..filmin en güzel süprizi ise Woody Harrelsondır şüphesiz, kısaydı rolü ama harikaydı her zamanki gibi..***..
gurolgokhan
gurolgokhan

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi dün izledim.. uzunluğu saymazsak güzel film olmuş.. Hiç sıkılmadan izleniyor... sahneler gerçekten iyi.. tavsiye ederim... Ayrıca 2012 filmini sinemada izlemenizi isterim.. :)
Burakrises
Burakrises

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmin size sunduğu tek şey parçalanan, kopan, patlayan, delinen, biçilen, çizilen vs bunlar bir arabaya farklı açılardan çekilerek çevresinde oluşan olaylar filmde sadece bunlara odaklanmış araba giderken etrafında yer yarılıyor,çatlıyor arabalar yukarı aşağı zıplıyor önenden yuvarlanarak patlıyor falan e yine uçak giderken metro çıkıyor falan, ayrılan göktelenin içinden geçiyor ama durupta orada noluyor diye göstermiyor sadece 1 saniye gösterip yoluna devam ediyor. İzle ve sonrada unut gitgin cinsinden çünkü akılda kalan tek şey deprem volkan sahneleri yani bir depren falan olurken bize napıcağımızı sölemiyorki aklımızda kalsın.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

4 Nisan 2022 tarihinde eklendi
bir kıyamet yada felekat filmi denebilir. Süper sürükleyici. Aksiyon bir an bitmiyor. Seneryo kurgu çok başarılı. Oyuncu kadrosu çok başarılı. Deprem ve tsunami görüntüleri çok başarılı vede inandırıcı.. Abartı mı var tabi.. Felaket filmi sonuçta. On yıldız beş puan 10 /10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Açık ve Net konuşacağım..Bugüne kadar yapılmış en iyi görsel efekt filmidir bu..Ne yüzük ne yarından sonra nede başka bir film bu kadar muhteşem olmamıştı..1.Sınıf efektlerle süslenmiş,doyurucu ve uzun bir film olması insanı etkilemekten başka birşey bırakmıyor..Eleştirenlere Hiç birşekilde katılmıyorum..Bu bir görsel efekt filmi ve gidipte kurgu dram gibi şeyler aramaya gerek yok..Beğenmeyenler,Bir arkadaşında dediği gibi daha iyisini çeksinler bizde izleyelim..Film bittikten sonraki yorgunluğum Filmin ne kadar ihtişamlı olduğunu anlatıyordu bana..