bigbaris21
18 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ben tam bi şahan fanıyım skeçlerini çok ii buluyorum ama maalesef filmi bi kaç tane iyi skecinin toplamı kadar bile komik olmamış bu başarıyı haketmiyor ilk filmi "gen" alanında daha iyi bir çalışmaydı bence
ben gerçekten ÇOK üzülüyorum böyle sadece argo kelimeler içeren bir filmin rekor kırması ben bundan anlayacağım gelecek neslin hiç terbiye adına bir şey taşyamacağıdır bu flim gülmek için değil terbiyesizlik ne derece yüksek olunacanı göstermek için çekilmiş bence ayıp ayıp gülen ve beğenenler
Çok büyük beklentilerim olmadan izlemiş olmama karşın,hayal kırıklığına uğradım.Şayet kıllı bir adamı,bağırarak koşuşturan kilolu tipleri ya da "yellenmek" diye tabir edilen hadiseyi gerçekleştirenleri komik buluyorsanız; evet, bu filmde çok eğlenirsiniz.Ama durum komedisi dışında bir espri anlayışınız,hafif zeka pırıltısı bekleyen bir komedi yaklaşımınız varsa bu film başından sonuna eziyete dönüşebilir. Çoğu eleştiride aşırı argo kullanımından ya da küfürlerden bahsedilmiş.Beni rahatsız eden bu olmadı,Cem yılmaz komedisi de argoya hatta zaman zaman küfre dayalı, ama "espri" diye adlandırılacak bir şeyler içerdiği de yadsınamaz bir gerçek.Oysa "Recep İvedik" karakteri;şişman oluşuyla,kıllarıyla ya da yellenmesiyle güldürme peşinde.Esprileri de şu ilkokuldan anımsayacağınız: "Murat,k...da turat" kalite(?)sinde! Her şey bir yana en azından Şahan Gökbakar'a daha kaliteli bir sakal ve kaş görüntüsü yapılabilirdi.Ama garip tv parodisinden türeyen karakter, bir adım bile geliştirilmemişti.Sinemasevere saygısızlık ama gişeye saygı dolu bir çalışma; Recep İvedik.
hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi,insanlarımız neye güleceğini şaşırmış küfüre pisliğe bile güler hale gelmişler gittiğime bin pişman oldum iğrenç ötesiiiii..
Türk Sinemasının yüz karası.gençler bu filme giidp bu filmlerle gülüyor bu filmlerle büyüyor.ve orda gördüğü iğrençlikleride gerçek hayatta uyguluyor.Yazık!!!
afedersiniz gaz yapmaktan geğirmekten el hareketinden başka bişey yok. adam aerobic yapıyo gaz yapıo . millet kahkahalara bogluyo . bu yetenek değildir ki . sende aynısını yapsan sanada gülerler. tabi gülüp gülmemesi karşıdaki insanın komedi anlayışına bağlı . adama tokat atıyo millet gülüyo . bu nedir ki yani bu kadar mı düştük seyirci olarak.? inanamıyorum :s
Merhaba, Film saçmalığın daniskası tam anlamıyla. Ne ortada gülecek bir espri ne de 5dk. süren bir konu var. Reklamdan ibaret ilgi çeken gereksiz bir yapım.
Sinema salonu tıklım tıklımdı hayret ettim!Küfürler ve alınan alkol sinemayı dolduran çocuklara hiçde uygun değildi.Filmi izlerken çok güldüm Kemal SunaL da kullanılan saf ve kübürbaz tipin abartılmış hali diyebilirim. Saflık bazı yerlerde öne çıkartılmış ama bol hakaret kullanılmış,özellikle kilolu bayanlar bu filimden baya bi alınacaklar ben olsam onların yerinde gitmem.Filimde kullanılan hakaret ve küfürler toplansa bir kitap olabilir.Erkeklerin yaptığı iğrenç hareketlere baya bi gönderme yapılmış gaz çıkarma,biyerlerini zaman zaman elleme gibi.Böyle maganda bir tipi o kadar çok (Kapalı,Açık)bayan izliyordu ki şaşırdım Artık Bayanlar Maganda Tiplerden mi hoşlanmaya başladılar?Şahsen eşimi ve çocuğumu bu filmi seyretmeye götürmem... :((
bi' filmde olması gereken ilk şey iyi bi senaryodur ilk olarak bu filmde tam anlamıyla bi senaryo yok.espriler üzerine kurulu olduğunu düşünürsek de o konuda da başarılı değil bence arkadaşlar arasında yapılan soğuk esprilerden öteye geçemiyor. tamam insanları güldürüyor belki ama sinemaya aktarılması pek mantıklı olmamış bi' sinema filmi olmayı başaramamış
pardon sayın halkım ne zamandan beridir küfürler espri oldu yahu bu kadar sacma sapan bir film daha görmedim günlük hayatta bir coğumuzun kullandığı argo sözcükleri sacma sapan bir karakterden duymak için para vermeye giden siz güzel halkım bende size gülüyorum ve sizlere 10/10 tam puan veriyorum filmi izlemedim ama küfürden gecilmeyen bir film sacmalık ötesi
Beyaz Perde'nin eski, ağır havasından eser kalmamış.Her filme bol keseden puan saçan üyelerle dolup taşıyor.Benmi yanlışım, yoksa bu flme bukadar abartılı puan veren sizlermi? Anlamış değilim.. 5/10