Recep İvedik
3,2

ayhanozbekk
ayhanozbekk

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim. Beğenmedim. Belki yaşımdan dolayıdır. Yaş 35. Güleceğim espride zeka parıltısı beklerim. Argoyu kendi aramızdada kullanırız. ve güleriz. Ama film yapmayı düşünmedik. Argosu beni rahatsız etmedi. Ama Şahan kendini tekrarlıyor.Esprilerde biraz da aralara parıltı koysa güzel olurdu. Bu açıdan düşünülünce dişi yakarış kararkteri daha hoş olrdu. Ama o zaman da gençler gitmezdi ve film iş yapmazdı. Şahanda haklı. Para kazanmalı herkes. saygılar.
lovelysema
lovelysema

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ya bu kadar kalitesiz bir film yapmasını Sahan Gökbakar gibi birinden beklemezdim. En az GEn filmi kadar basit ve son derece inanılmaz bir sekilde bom bos bir film.
hiç izlemeye degmez bu argo küfür dolu filmi.
hagem87
hagem87

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
eski üstadlar hakkaten bizi güldürmek için neler yapmış,yeni türk filimleri belaltı espirileriyle iğrençleştirilimiş izleyenlere bişey katmayan izle gül ve çık olan flimlerden birisi olmuş.
xcite-2
xcite-2

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
saçmasapan gereksiz uzun bir skeç
cakils
cakils

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
beklentilerin çoook uzağında olmuş bence...güldürüyor mu evet ama tvde izlediğimiz skeçlerden farklı,illaki sinemada da izlenmesi gereken bir film değil ne yazıkki...çoğu yerde gerçekten sıkıldım hep aynı hep aynı..beklentiniz yüksek olmasın...
osmangokturk
osmangokturk

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
film mizah bakımandan ne kadar güzel olsa da bu kadar bel altı olacağını tahmin etmiyordum. izlerken kendimi utanç içerisinde hissettim. daha mütevazi ve şahana yakışır esprilerin çok olacağını sanıyordum ama videolarındaki mizah anlayışından uzaklaşmış. gerçekten ahlak dışı.
sevko-one
sevko-one

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben ortada bi film göremedim skeçlerden oluşmuş tyiyatro gibiydi komedi vardı ama bi bütünlük yoktu ben 2 verdim daha fazla vermek içimden gelmedi
gs-selma
gs-selma

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sanırım komedi adına bir şey yapıyorum edasıyla çok ortalarda dolaşınca bu tarz abzürt bir film ortaya çıktı. komedi filmi derseniz bence hakaret edersiniz sinema sektörüne. bu sadece reklamsız bir "dikkat şahan çıkabilir" tv programı. fazlası değil. vakit kaybı kesinlikle. gereksiz bir porno filmi çekim sahnesi var ki bu kadar bayağılaştıramazdı hiçbir şey filmi sanırım. yazık olmuş yaa.
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bir film o ülkenin kültürel yapısıyla alakalıdır, bence bu film çok beğeniliyorsa, kültürel yapımızdan çok şey beklemememiz gerekiyor... tamamen fiyasko...
sutlukahve88
sutlukahve88

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tam Türk seyircisie yönelik film.Filme gittim,güldüm ama sonunda düşündüm ne vardı ki bu filmde salonlar dolup taşmış,hiçbir şey bulamadım.Bir kere senaryo acayip basitti,birkaç türk filmi izleyen bir çocuğa verseniz kağıt kalem yazabileceği türden,yönetmenlik zayıftı,Togan'ın ilk deneyimi olan Gen bundan çok daha iyi yönetilmişti.Filmi tek kayda değer tarafı Şahan'ın roldeki başarısı ama ben insanların bu nedenle filme yüksek puanlar verdiğini de düşünmüyorum.Birkaç uzun bacak göster,araya küfürleri sıkıştır,adamı züppe bir tip yap,daha ne olsun Türk seyircisini sinemaya çekmek için.Zevkler tabiki tartışılmaz ama sinema alanında yapımcıların olduğu gibi seyircinin de çok yol katetmesi lazım daha
b-omer
b-omer

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence Amerikan Pastası Beta House daha iyiydi.Nedenine gelirsem;Beta House Şahan'ın filminden iğrençlik olarak bir adım öndeydi.Tabii Şahan biraz o sauna'da masaj salonuna girmeden yaptığı o iğrenç espriyle,geğirme,gaz çıkarma,ve bol küfürle o filme biraz yaklaşmış ama,yok yok Beta House daha iyiydi.Yazık ya bu filmi beğenen insanlar kendi değerlerini o derece yitirmişler ki,ben artık birşey diyemiyorum.Şimdi bana diyeceksiniz ki bu kadar iğrenç bulduğun bir filme neden gittin.İnsan televizyonda izlediğiyle yorum yapıyor ve filme gidiyor,yani beklenti çok farklı,işte o yüzden gittim,Beta House filmini ise ilk çeyreğinde bıraktım zaten,izlemedim.Neyse ben bu insanlardan birşey beklemiyorum artık,şahan gökbakar ve diğerlerinin.İnsanın türk komedi filmi seyredesi gelmiyor yani.Ne diyeyim,yazıkkk...
olgudemir
olgudemir

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi yerli yapım komedi mi? Yapmayın arkadaşlar. Gülmedik mi güldük tabi ki de ama yeni bir esprisi yok ki filmin. bence klasik bir absürd komediden ileriye gidememiş. Oyunculuk anlamında bir şey zaten hiç beklemeyin 4/10
widmark-2
widmark-2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Meşhur Recep İvedik Tv kültürünün hediyelerinden biri diye lanse edilen karakterimiz. Mizahçı Serkan Altuniğne ve Şahan Gökbakar'ın yazdığı bu 'deneme' ilk 20 dakikasıyla fena değilmiş gibi görünsede sonraki dakikalar çamura batma sinyali veriyor ve de batıyor. Ben yeni Kemal Sunal gibi saçma sapan laflar dönüyordu bu film öncesi. Yapılması gereken tek şey Şahan Gökbakar'a bağırış çağırışla , çok çeşitli küfürler komedi yaratılmayacağını anlatmak. Filmde araklamalarda var ama yazıp yorulmayacağım.