Recep İvedik
3,2

sanem-akel
sanem-akel

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
baştan sona güldüğümü hatırladığım tek film diyebilirim ama anlamadığım yok filmde brişey yok gibi laflar evet bu filmde birşey yok bu sadece ticari amaçla yapılmış insanları güldürme amacı olan bir film benim için on numara bunuda söleyim bu filmin devamı gelecek bunu şahanda söledi zaten.Filmin sonu zaten tam bitirilmedi
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
geçerli bir konusu olmasa da insanı eğlendiren bir film gayet iyi
mackali-as
mackali-as

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film güldermek için yapılmış yani lost la ne alaka yanı süper film olmuşşş şöle bi tabir vardır kıskananlar caslasındı galiba
böhhhhhhhühühhüh
h-gulcin
h-gulcin

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biriydi.nerdeyse hiç gülmedim.ayrıca filmin bir sonuda yoktu.aa bittimi oldum.devamı çekilecek ama diyenlerede şaşırıyorum.bu pembe dizimi.devamı gelecekte olsa bir filmin sonunun olması gerekir.kesinlikle gitmeyin derim.zaten 2 gün sonra tvde oynatırlar...
Ayse K
Ayse K

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film tamam iğrençti ama komikti de türk insanı üzgünüm ama evet osuruğa gülüyor.
odinhan
odinhan

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ne denebilir ki ; işte size ucuz komedinin adresi Recep İvedik.Sürekli tekrarlanan cümle ve esprileri saymaya kalktığınızda başa çıkamıyorsunuz,filmde çok tekrar var.Bunun haricinde filmin bel altı,iğrenç espri anlayışı,ayrıca senaryonun da bir otelde geçen aktivitelerde recepin davranış biçimlerinden ibaret tutulması filmi iyice diplere sürükledi gözümde.10/5
thepaintedbird
thepaintedbird

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi izlerken güldüm.ancak çıktıktan sonra filmden bahsetmek gelmedi içimden...Günlük yaşamda güldüğünüz tğrk işi espriler toplanmış filme eklenmiş.yeni bir şey bulma olasılığınız pek düşük...Gülme olasılığınız da pek yüksek..sinema eleştirmenleri ve entel takımımız tarafından küçümsenmesini de doğru bulmuyorum.Sinema tarihimize bakarlarsa kariyerini argo üzerine kurmuş onlarca adamı bulabilirler.Bir de Şahan Gökbakar olmuş çok mu?filme iyi ya da kötü demek gelmiyor içimden..
arkan61
arkan61

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
masallah masallah 2 haftada 2 milyonu gecmis masallah bence kurtlar vadisinin rekorunu rahatca kirar, almanyayada haftaya geliyor simdiden heycanla beklemekteyim !
fatihpalas
fatihpalas

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
şahan harika bir oyuncu,recep ivedik müthiş komik bir karakter ama film kötü.heralde 100 milyar gibi bir bütçeyle çekildi bu film.bir iki iyi oyuncu yan karakteri artı bir sağlam yazan bir senaristle film çok daha iyi olabilirdi.sanki handy cam'le çekmiş şahan bu filmi.bana göre recep ivedik'in "kim 500 milyar istemezki" skeci filmden daha iyiydi.
sevimy
sevimy

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
ne biçim milletiz anlayamıyorum.adamlar film yapıyor birileride daha filme gitmeden eleştrisini yapıyor.ben bu filme gittim.bi tane küfür yoktu.bırakın kardeşim kulaktan kulağa oynamayı.her alanda bu tipler var.sen yaptıysan olmamıştır önyargısıyla ne kadar başarılı insanlar yetişebilirki bu ülkede.
beril14
beril14

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film son derece basit,zaman ve para kaybı.....
oznurozcann
oznurozcann

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Genele bakarsak film tam bir komedi ama bazı yerler gerçekten çok abartılmış çok fazla küfür var
catlahaak
catlahaak

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
kesinilkle bir film yok ortada oyunculuk yok oyuncu yok sadece taklit var bir tek karakter var ve karakter oyunculuğu var neden bu kadar komik dediklerini bile anlayamadım bu kadar basitleştirilmiş şeylere güldüğümüze inanamıyorum bence zaman kaybı
cuteprincess
cuteprincess

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragmanına filmin en komik yerleri konulmuş ki hatta bazıları filmde bile yer almayan sahneler yani.. kesinlikle zaman kaybı.film fazla gişe yapar ama sadece halkın merakından kaynaklanır bu!çok sıkıcıydı çok basit espiriler vardı konusu bile olmayan hiç bi msj vermeyen saçma sapan bi filmdi işte.G.O.R.A yla karşılaştırılamaz bile...
nihal-eksi
nihal-eksi

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bi film di ufak tefek hatalar olsada gora dan sonra en cok güldüğüm film sahan ın oyunculugu da gayet güzeldi bu tiplemenın 2. filmi de gelir diye düsünüyorum reklemların da hakkını yemeyelım tabıkı gişe basarısının cogunu reklamlara borclular