Recep İvedik
3,2

solid-snake37
solid-snake37

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eh işte diyebilirim.Borat'ın Türk versiyonu olmuş.Bazı sahneleri güzel ve güldürüyor ama baştan sona kadar güldürdüğünü söyleyemem.Ben biraz hayal kırıklığına uğradım.
alican-erturk84
alican-erturk84

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yaw arkadaşlar film iyi güzel de bu puan ne böyle?? siz bu filmi 10 üzerinden 8,5 yaptıysanız esaretin bedeli veya godfather gibi klasikler 10 üzerinden 12 falan almalı! abartmayın arkadaşlar. film kötü değil, güzel ve komik ama hakettiği puan 6yı geçemez, geçmemeli. şahana ve togana tebrikler. devamı daha iyi olur inşallah.
mehtap6
mehtap6

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmde ben sanat ve oyunculuk acısından pek önemli bişi bulamadım zaten amacta insanları guldurmek için yapılan bir şovdu sanırım.Konu insanı tatmin edecek seviyede değil.ama acaip komik özellikle bazı noktalarda koptuk resmen,cok buyuk beklentiyle tabiki gitmeyin ama gülmek istiosanız gidin.tabi gülecek cok kaliteli espride aramayın :)
m-ozdemir89
m-ozdemir89

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı. 2. yarısı nispeten daha komikti. Ne yalan söyleyeyim kutsal damacana da bile daha çok gülmüştüm.
beck31
beck31

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film eglendiriyor.Gercekten gulmek isteyenlerin kacırmaması gereken gayet komik bir filmdi.
sugarly-2
sugarly-2

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama türkiyede maalesef filmlerde küfür olunca, cinsel içerik olunca insanlar gülüyor..komedi bu değil bence..
metamorphoses-24
metamorphoses-24

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası çok fazla beğendiğimi söyleyemem.Espriler çok bayat ve Şahan daha bu iş çok deneyimsiz yani rol yaparken biraz yapmacık yapıyor.Film komik ama çokta yerlere yatırcak kadar değil.
meloist18
meloist18

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kimse kusura bakmasın hiçte abartıldıı kdr bişe yoktu filmde.insanlar kendilerini tabiki bende dahil gülmeye şartlandırdıımız için güldük.ciddi anlamda ii diebilceimiz bikaç espri wardı filmde we de !!!asla we asla gorayla karşılaştırılamaz bile!!!--bu bnm fikrimdir karşıt fikirlere de saygı duyarım--

ayrıca da şahan gibi zeki birinden daa iisini beklerdim..belkide o yüzden aradıım tadı bulamadım.........
cinaa
cinaa

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Zorla gittiğim ama çıktıktan sonra iyiki gitmişim dediğim bir film..aferim şahana çok da güzel bi iş yapmış..yanlız aklımın almadığı bu filmin neresi çok belden aşağı neresi çok küfürlüydü acaba ben yanlış filmemi gittim =S Türk filmi diye yükleniliyo bu kadar ii bişi yapıldıında neresinden kulp taksak diye arayışa geçilio annaşılan!!Kesinlikle izlenmeye değer kimsenin ne parası ne zamanı boşa gitmez..gidin karnınız ağrıyana kadar gülün! 10/10
letmetellyousth
letmetellyousth

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gülmeye proglanmış olarak gelen topluluğun güldüğü film fena değil ama bence sinemamıza yakışmamış
lenoir-2
lenoir-2

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
öncelikle bana göre bu bir film değildi...Bir kere sonu yok...Filmde bir kaç olaya katıla katıla gülüyorsunuz ama onun dışında sadece tebessüm ediyorsunuz...Espri çok az,sadece iğrenç olaylar güldürü niteliğinde...
hgorkay
hgorkay

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben de fragmanı izleyip,hepsini kelimesi kelimesine ezberleyip,gülmekten kırılanlardanım.açıkçası zaten büyük umutlarla gitmedm filme.fragmanın cok da farklısı değildi ama gitmesem de merak edicektim.en azından gidip görmüş oldum.cok sevdiğim söylenemez ama merakım.orta dereceli bi film olmuş.hangi türk belden aşağı ve küfürsüz bi komedi filmi yapabilir ki zaten..
anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
ben daha önce hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum..bence harikaydı.. :)salon agzına kadar doluydu..hatta sinemanın önü bile..herkesin cok ilgisini çekmiş olcakki bence o ilgiyide hakkedediyor..kacırmayın derim :)
k-neo
k-neo

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film iyiydi iyi olmasına ama benim beklediğim kadar iyi cıkmadı yer yer cok güldüm kabul ediyorum ama bazı sahnelerde de şu sahne değişsin dediğim oldu. Film 90 dk bide cok kısa sürüyor ve cok garip bir sonla bitiyor
Şahanı tebrik Ediyorum Ama daha iyisini beklerdim
hazarute123