Şahanı kutlamak lazım gerçekten çok başarılı bir film olmuş.Bir filmde baştan sona bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Gennçleri televizyonda etkilicek her gün yayınlanan o kadar çok dizi ve program var ki bu eleştiriler çok gereksiz buna kadar onları engellemeye çalışşınlar emin olun gençleri olumsuz etkileyen bunlar.Benim son zamanlarda izlediğim ,izlerken baştan sona güldüğüm bir film tebrikler
gidilmeli- izlenmeli- gülünmeli- çok gülünmeli - eğlenilmeli- çıkılmalı ve unutulmalı...ama 2. 3. 4. 5. ....recep ivedik çekilincede yine gidilmeli ve yukarıda yer alan sıralama izlenmeli
amacım sadece gülmek diyorsanız paranıza yazık etmeyecek bir yapım. arada argo el kol hareketleri olsada böyle bir tiplemeden edepli olmasını beklemek mümkün olmayacağına göre normal karşılıyor ve gülüp geçiyoruz :)normalde böyle bir kişilik sevilmeyen hor görülen görgüsüz olarak nitelendirilir bi anlamda toplumca dışlanır. filmde recep ivedik başkalarını alay etmesini takmayan toplumla barışık özellikle sosyete dediğimiz kesimin içine girip kendisinden taviz vermeden tüm doğallığıyla kendisini kabul ettirmeye çalışan bir kişiyi oynamış.gayet de hoş olmuş ve güldürmeyi başarmış.tek anlamadığım çocukluk arkadaşı sibele söylediği çirkinlerinde sevmeye hakkı vardır ama diyerek devam ettiği bir laf vardı.izleyenler bilirler. burada çirkinlerde sever ama karşılık bulamazlar demeye getiriliyor. recep ivedike baktığımızda pek de sevimli olmadığını görüyoruz. ama o sibel karşılık almaya çalışıyor. bazıları başkalarıyla alay ederken kendisiylede alay ettiğini görmezden geliyor. yarım ve anlamsız bir sonla biten güzel bir komedi.
çok başarılı bi komedi filmi..film bi msj wermek zorunda deil önemli olan burda gülmek ztn şahan tiplemelerini bilmeyen bu filmede pek ii bi yorum yapmaz..şahanı gerçekten tebrik ediorum film boyunca kahkaha attım..9/10
film gayet güzel tam olarak türkleri ve türk anlayışını esprili bir dil ile anlatılıyor.....:) şahan oynadığı karakterin hakkını tam anlamıyla vermiş arkadaşlar olumsuz eleştirilere aldırmayın kesinlikle gidip görülmesi gereken bir film ayrıca arog mu recep i. tartışmaları çıktı kesinlikle recep ivedik hem artık cem yılmazın ata demirelin ve yılmaz erdoğanın şahandan sonra pek bi önemi kalmadı yanifilmin devamını bekliyoruz filmde emeği geçen herkese 2 saatte olsun ara vermeden beni ve arkadaşlarımı güldürdüğü için teşekkürler.............
bencede izlenmesi gereken bir filim...her sahnesi ayrı bir komik gercekten insanı gülmekten ağlatır cinsinden.. sitres atmak için gülmek için gidilir gayette başarılı tebrik ediyorum yapımcı ve oyuncu arkadaşları... 10/9
film komik ve güzeldi.ama bu komiklik ve güzellik genelde yoktu.genede iyi yapım.zaten recep ivedik 3 tane olucak toplam.2. filmin yapımınada başlamışlar galiba öyle bir söylenti vardı.2. film çok daha güzel olucak.ama bunuda izlemezseniz çok şey kaçırırsınız