Recep İvedik
3,2

karinca239
karinca239

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
komikti güzeldi ama çok fazla küfür vardı keşke daha az olsaydı ve bazı sahneleri de pek hoş değildi. umarım ikinci film (olursa tabi) beklentilerimin üzerinde olur.
deepblue32179
deepblue32179

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filim bence gerçekten güldürmeyi başarıyor. Ve doğal olarak verdiğiniz parayı hakediyor. Sadece erotik film çekim sahnesi gereksiz olmuş. Saygılarımla
atakanozruh
atakanozruh

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tamam kaliteli bir sinema filmi olmayabilir. Ama filmin türü komedi ve amacı sadece güldürmek. Ve bunu da fazlasıyla başarıyor. Şimdiye kadar en çok güldüğüm film diyebilirim. Başından sonuna kadar harika bir kahkaha tufanı. Gülmekten karnım ağrıdı. Eğer Şahan'a gülüyorsanız kaçırmayın, yok eğer gülmüyorsanız hiç gitmeyin. Bana göre son zamnaların en komik yapımı. 9/10
yasemindargut
yasemindargut

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel olmuş.hangi filmin başından sonuna kadar gülünüyo yaa.şahan gökbakarı tebrik ediyorum.
yunus7793044
yunus7793044

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar flimin pek konusu yok ama gerçekten insanı güldürüyor.eğer stresten uzaklaşmak biraz eğlenmek istiyorsanız gidin derim.uzun zamandır bu kadar gülmemiştik.
theozii
theozii

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. evet senaryo basit,oyunculuklar kötü, bazı sahneler gereksiz ama film çok eğlenceli ve recep ivedik çok komik. bu filmde gülecek bişey bulamadım diyen arkadaşların nelere güldüklerini çok merak ediyorum. eleştirilere aldırmayın, mutlaka en az bir kez izleyin,inanın gözünüzden yaş geliyor. tebrikler şahan.10/9
ozgurblk
ozgurblk

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Şahanın tek başına alıp götürdüğü son zamanlarda izlediğim en güzel komedi..Tek kişilik kabare olmuş resmen film.
azizaksoz
azizaksoz

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu yıl beni en çok güldüren film oldu,keyif alarak izliyeceğiniz bir film.... ve sanırım ilkte olmıyacak sırada cem yılmaz ve ata demirer de var.
samove
samove

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film çok komik,kimseye kulak asmayın.Çok güzel vakit geçireceksiniz.Genel olarak ön yargıyla yaklaşılan 1 film olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Recep ivedik karakterini tv ve beyazperdede nasıl oluyoda farklı olmasını düşünüyolar çok ilginç.TV aynısı diyenler hiç komik değil diyenlere yanıt aldığı izlenme başarısıyla çok güzel verilmiş olucak.O zaman komikmi değilmi anlarsınız.
handee-gunduz
handee-gunduz

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eğlenmek isteyen ve güleceğini bilerek giden izleyiciler için ideal bir türk filmidir. 'ben şahana gülmem,güleni de sevmem 'tavrında olan kesimin yine tercih etmeyeceği açıktır...çünkü onların mizah anlayışı ince ve derindendir(!) kısacası şahanı ve gülmeyi sevenler basit espriler bile olsa salondan çıktıklarında yüzlerinde garip bir mutluluk ifadesi ile çıkacaklardır.zaten şimdiden izlenme rekoruna bakılacak olursa...daha ne diyim:)
demet-akdal
demet-akdal

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmm çok çok çok güseldi. en başından sonuna kadar güldüm sonu biraz tuhaf bitti ama bu filmin devam edeceğinin göstergesi.
şahan bi felsefedir anlayamayablrsnz ama sırf eleştrmek için eleştrmeyin
tosih
tosih

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlerken tüm salon kahkahalara boğuldu. beğenmeyen arkadaşları anlamıyorum. amaç güldürmekti, bunuda fazlası ile yaptı. Beğenmeyenler sanatsal bi filme girdiklerini sanıyolardı sanırım!
mgulugulu
mgulugulu

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu filme emek verenler Emeklerinin karşılığını görürler inşaAllah, çok keyifle izledim. Kahkaha atmadığım sahnesi neredeyse yok, beklentilerimin üzerindeydi... Ellerine sağlık Şahan, arkadaşlar pazar günleri kanal_1 de saat 19:30 da Şahan'ın bir programı var doğaçlama yapıyorlar bilmeyenler muhakkak bir deneyin. Okuduğunuz için teşekkürler :)
Darxis
Darxis

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel çok eğlenceli bir film. Gidin ve gülün
brkyen
brkyen

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Şahanı tv deki programından dolayı çok itici buluyordm.ama film felaket güzel ve çok komik..o kadar çok güldümki yutkunmak için fırsat bulamadım..herkese tavsiye ederim..