Recep İvedik
3,2

tacsiz-prens006
tacsiz-prens006

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filme bayıldım gerçekten çok güzel bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır şahan abiyi tebrik ediyorum. bu arada filmin sonuna bakılırsa devamı gelecek gibi görünüyo, inş gelir...
nilat
nilat

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
uzun bir uğraş sonucu yer bulup gittim :) bence film çok güseldi..şahan'ın twdeki skeçleri toplanmıs izleyicilere sunulmus...zaten ben şahan'ı twde de çok iyi bulurdum ve kesinlikle izlerdim..agresif şahan'ın duygusal bi yönü olduğunu da anlamıs olduk filmde..bu filme kötü diyenler bence filmi izlememişlerdir..şahan'ı sevenler recep'i kesin severler :))) herkese iyi seyirler arkadaşlar..
nazogfb
nazogfb

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fragman daki facebook olayının olmama sebebi bu filmin devam filmide çıkıcakiFilmin sonundaki jenerikleri izleyenler fark etmişlerdir. 2.filmin de çekimleri bitti ama ne zaman vizyona gireceği belli değil..

ÇOK süper bi filmdi bu arada :D:D 10 üzerinden 20
kingst
kingst

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
basit ama her dakikası gülünerek izlenen süper bi yapım herkese tavsiye ediyorum
nesem5561
nesem5561

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
buna da gülmedim beğenmedim diyorsanız siz neye güleceksiniz..affedersiniz bence siz bakın da ağlayın halinizeee..gülmek isteyen gülmeyi bilen insanlara tavsiyemdir...
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Beğenmeyip saçma bulan arkadaşlar olmuş.Acaba 'American Pie' cok mu normal bi film ;)

Süper değil süper ötesi olmuş.Kesinlikle gidilmeli G.O.R.A dan daha cok güldüğümü soylemeliyim.

Eğer Cem Yılmaz A.R.O.G dan insanları güldürmek istiyosa Recep İvedik'ten sonra cok daha fazla calışmalı.

Tek Kelime ile mükemmel...(Fragman'da hiç birşey olmadıgını izliyince gorceksiniz)
iso0690
iso0690

şahan süpersin herzamanki gibi :D manyak olmuş film :D

facebook espirisi film bittikten sonraki oyuncu kadrosu verilirken gösteriliyo
black-magic7
black-magic7

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca en çok güldüğüm filmdi.kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Diğer filmler gibi aşırı küfürde içermiyor.
Eğer filmi izleyecekseniz eğlenmenize bakın başka hiçbir şeyi düşünmeyin. (10/10)
villa7
villa7

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
küfürsüz güldürme işini harika yapmış şahan.filmi izlerken yerlere yattım süper bir filmdi sonunda devamı gelicek hissi veriyor inş. 2.yi çeker.bazı arkadaşlar begenmemiş onlar küfürle gülmeye alıştıkları için beğenmemişlerdir.çok çok çok az küfür var bu filmi bence daha güzel yapıyor.küfürle gülceksem normal hayatta da gülerim.tşskler sahan süpersin
mulihidika
mulihidika

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bazı yazılan kötü yorumlara katılmıyorum.bence çok güzel olmuş.bir iki tane abartılı sahnesi (şişe devirme, disco daki hareketi) dışında çok süperdi. bir de gereksiz bir sahne vardıki (denizden çıktığında adamların cekim yaptı sahne) bence o sahneye hiç gerek yoktu...

ama ginede çok iyi olmuş inşallah ikinci filmide bunun kadar ses getirir...
cecily-2
cecily-2

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten süper bir film.İnanın baştan sona gülmekten öleceksiniz.2 sinema dolaştıktan sonra 23:00 seansına zar zor yer bulabildim(hafta içi) ve salon o saatte tıklım tıklım doluydu.Çoğu yerde salon alkışlara boğuldu sanki şahan oradaymış gibi.İnsanlar hep bir ağızdan gülmekten kırıldı ve film bitiminde herkes recep ivedik oluvermişti.Gerçekten film bitiminde salondakilerin yorumları hep aynıydı bu film 10 numara ve iyi bir gişe kesin yapacak!!!
gta9770573
gta9770573

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar çok komedi filmi izledim ama çenem ağrıyana kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Çok keyifli bir filmdi. Aerobik sahnesi müthişti:)
basak-kiliclar
basak-kiliclar

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film... tek kelimeyle harika yhaa bir dakika gülmeden duramıosunus bu kadar mı komedi olur bi film ŞaHaN'ı tekrar tebrik etmek lasım böle filmler çoq sık gelmes piyasaya..
pirateofweb
pirateofweb

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok ,ilginç yorumlar okudum, güldüm geçtim :) yurtta sıkılıp bi çok film izleyen birisi olarak son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi olduğunu söylemeliyim, gerçekten çok başarılı ve 2 kere gitmeyi hakedicek bir film

olumsuz yorumlatra aldanmayın, mutlaka gidin ve görün ;)
kimimbenturk
kimimbenturk