Filmin başından sonuna kadar güldüğüm tek film. Diğerlerini görmedik henüz ama Cem Yılmaz ve Ata Demireri sollayacak gibi duruyor. Erken konuşmak yanlış ama fragmanlardan da belli ediyor. Devam Şahan süpersin:)))
Bu filmi ayrım yapmadan herkes izlemeli. Süper ötesi bir film uzun zamanlarda böle film gelmemişti vizyona epey bi zamanda gelmez. recep ivedikin 2.si çıkana kadar:)
Son zamanların en iyi komedi filmi, filmin ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum.filmi dün izledim ve zor yer buldum bu ve bunun gibi yerli filimleri testeklelim. filmin basından sonuna kadar güleceğinize emin olun. iyi seyirler
sımdıye kadar pek cok turk komedı fılımı ızledım ama bunun gıbısını gormedım bunun yanında gora..kutsal damacalar vb turk yapımı fılımlerın adı bıle gecmez bence cok guzel bır fılım....herkeze gıtmenızı tafsıye ederım guldurmek ıcın her turlu yolu denemısler ve basarılı olmuslar abartmamıslar bence bu fılımın 2 . bolumunu sabırsızlıkla beklıyor olacam