Bu film yurtdışında 'en çok izlenilen Türk filmi' olarak pazarlanırken zaten iyi olmayan 'Türk insanı' imajını daha da aşağıya çekecek zannederim.Keşke daha güzel,anlamlı filmler üretsek,izlesek ve içi boş filmleri göklere çıkarmasak.
absürt ötesi.........böyle filmlerle...sanatın adı kirletiliyor!!! bence komedinin de bir anlam taşıması lazım...her cümle bir araya getirilerek şiir yazılmaz...
yahu sinirden olsa gerek yine yorum yapma ihtiyacı duydum şu hayatta başıma gelmiş en kötü şey bu film. ben bu kadar seviyesiz ve güldürmekten bu kadar yoksun bir film sinemalarda izlememiştim.bu film izlenilecek bir yapımdan öte yayında ve yapımda emeği geçen herkesin mahkemeye verilmesi gereken bir film. olmamış şahan zaten yapamican belliydi. bide bunlar yetmezmiş gibi çıkıp zeki demirkubuza nuri bilge ceylana laf ediyosun onların filmini aşağılıyosun sana hiç yakışmadı
arkadaşlar yapmayın bunu film katagorisine koymayın bu ancak skeçleri birleştiren insanları sadece güldüren altı tamamen bomboş bir film ben beğenmedim..
Yine normal yaşlarda izlediğim bir film. Hakkında fazla bir şey yazmaya gerek yok kısaca şöyle bahsedecek olursak eğer, bomboş bir film fakat aptal tavırlarıyla bazen güldürebiliyor. Canınız sıkılmaktan çıkma boyutuna geldiyse açın izleyin. Haricinde bu filmi izlemenin mantıklı bir hareketi olamaz çünkü.
afedersiniz gaz yapmaktan geğirmekten el hareketinden başka bişey yok. adam aerobic yapıyo gaz yapıo . millet kahkahalara bogluyo . bu yetenek değildir ki . sende aynısını yapsan sanada gülerler. tabi gülüp gülmemesi karşıdaki insanın komedi anlayışına bağlı . adama tokat atıyo millet gülüyo . bu nedir ki yani bu kadar mı düştük seyirci olarak.? inanamıyorum :s
"Türkiye'deki Beşinci Kol Faaliyetleri" diyorum başka da bir şey demiyorum. Komedi diye millete izlettikleri şeyler apaçık rezillik. Ah, sözde medeniyetin zehirli filmleri!
Yapacağı tahribattan sıyrılmak ise günümüz insanı için oldukça zor. Ancak bir Hızır Çeşmesi bulup oradan âb-ı hayat suyunu yudumlarsa yeniden dirilmek mümkün olur. Amma günümüzde Hızır Çeşmesinin Zehir Çeşmesi diye yutturulup üstüne bir de "zift"in "SU" diye içirildiği bir dönemde Hızır Çeşmesini bulabilmek oldukça zor maalesef.
Dili, ideolojisi, ana fikri ve sahneleriyle edeple alakası olmayan bu filmler, AHLAKIN GÜNÜMÜZDE NE DERECE SÜKÛT ETTİĞİNİ AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERMEKTEDİR. "Edeb bir tâc imiş nûr-ı Hûdâ’dan/ Giy o tâcı emîn ol her belâdan." der şair. Tavsiyem EDEB TÂCInı giyip BU TÜRLÜ BELALARdan uzak durmanızdır.
bu kadar seviyesiz ve ahlaksız bir filme niçin medya bu kadar pirim verir anlamıyorum.insanın her türlü edepsizlige ve küfüre ,saygısızlıga ve cahillige gülecegini sananlara da şaşırıyorum.öyle birinin ,etrafınızda olmasına kac dk katlanırsınız.ne yazıkki 90 dk film boyunca katlandım.güldüğüm sahneler oldu ama ,sadece sinirlerim bozuldugu için.benim için zamanım cok kıymetlidir ve cuma aksamımın 90 dk sını buna ayırdıgım için cook pişmanım.etrafınızda ,sürekli kendini tuvalette sanan bir yaratıga niye güldünüz anlıyamadım.ben iğrenç buldum tümüyle.bir filme tek kelime bile olumlu an olmazmı tek sahne bir sey vermezmi.yazık....ama begeni seviyemizi okadar düşürdüler ki ,bir adamın tuvelette giderecegi ihtiyacını senin yüzüne yapınca gülmeyi sanat zannedenlere ne diyebiliriz ki.