Recep İvedik
3,2

naked-soul
naked-soul

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten bu filmden sonra vardığım kanaat şu oldu:Zevkler ve Renkler harbiden tartışılmıyormuş(!)4 milyon küsür insanın gidip kahkahalarla salondan ayrıldığı ve ülkemde izleyici rekoru kıran filme önceleri haksızlık ettiğimi düşünüyordum ancak yanılmadığımı da izledikten sonra da anladım.ne filmler ne başyapıt niteliğinde olabilecek eserler izleyici bulamadığından kendini duyurumazken böyle filmler de nasıl baş tacı edilebiliyor anlayamıyorum2/10 (2puanı da filmin başlangıç sahnelerinden birinde recep ivediğin rockçıları tokatladığı yerde beni gülümsettiği için verdim)
semahos
semahos

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu film mi bu kadar tantana çıktı ve bu kadar gişe yaptı!!!! İzlediğim en saçma filmlerden biriydi. beğendiğim bir iki sahne oldu. onlar da recepin giderken arabayı durdurup yolda oynaması bir de sibelin ben böyle kısmetin ........... demesi güldürdü beni. diğer sahneleri beğenmedim.
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Bir tiyatrocu kendini niye bu kadar iğrenç, zorlama bir karakterle tanıtır bilmiyorum. Ama tabi bizim halkımız böyle iğrençliklerden hoşlanıyor herhalde. Haksızlık etmeyeyim sinemadan gerçekten anlayanlar da var ama anlamayanların sayısı maalesef daha fazla. Şahan Gökbakar'da lütfen daha kaliteli filmler yapsın, ülkemiz bu tip filmler yüzünden çok kötü filmler yapılan bir ülke olarak tanıtılıyor. Halbuki Eyvah Eyvah, Vizontele, Gora gibi çok iyi yapılmış komedi filmlerimiz de var, keşke hep bun tip filmler yapılsa. Recep İvedik serisi resmen Türk Sinemasına hakaret olarak yapılmış. Hiç bir komik yanı olmayan, kaba saba, iğrenç bir film. 2,5/10
gokhankocgida
gokhankocgida

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ne kadar klişe turk fılmı!!!
ama nedense rekor kırdı..
işte reklamın gücü...nice süper filmler degerını alamadan gıdıyor vızyondan..kalıtesız bomboş bır vıdeo çekımı olmuş..sinema bir sanatsa burda sanatı bırakın hiçbirşey yoktu??? 3 verdım fazlasını vermeyın yazıktır...........
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bir film o ülkenin kültürel yapısıyla alakalıdır, bence bu film çok beğeniliyorsa, kültürel yapımızdan çok şey beklemememiz gerekiyor... tamamen fiyasko...
gs-selma
gs-selma

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sanırım komedi adına bir şey yapıyorum edasıyla çok ortalarda dolaşınca bu tarz abzürt bir film ortaya çıktı. komedi filmi derseniz bence hakaret edersiniz sinema sektörüne. bu sadece reklamsız bir "dikkat şahan çıkabilir" tv programı. fazlası değil. vakit kaybı kesinlikle. gereksiz bir porno filmi çekim sahnesi var ki bu kadar bayağılaştıramazdı hiçbir şey filmi sanırım. yazık olmuş yaa.
widmark-2
widmark-2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Meşhur Recep İvedik Tv kültürünün hediyelerinden biri diye lanse edilen karakterimiz. Mizahçı Serkan Altuniğne ve Şahan Gökbakar'ın yazdığı bu 'deneme' ilk 20 dakikasıyla fena değilmiş gibi görünsede sonraki dakikalar çamura batma sinyali veriyor ve de batıyor. Ben yeni Kemal Sunal gibi saçma sapan laflar dönüyordu bu film öncesi. Yapılması gereken tek şey Şahan Gökbakar'a bağırış çağırışla , çok çeşitli küfürler komedi yaratılmayacağını anlatmak. Filmde araklamalarda var ama yazıp yorulmayacağım.
Ramazan Guven
Ramazan Guven

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Dikkat İvedik Recep çıkabilir?
Bu aralar sinema deyince ilk konuşulan veya tartışılan konu: Recep İvedik.Şahan, gişenin tepesinde tartışmaları izliyordur şimdi. Tartışmaları görünce; istediğiniz kadar eleştirin beni, yerden yere vurun ama tepede olan benim, diyordur.yani Recep İvedik..
Gökbakar kardeşler böyle bir yapım'ı ilk düşündüklerinde sinema salonlarının dolacağından emindiler ve sinema eleştirmenlerinin sert eleştirilerine maruz kalacaklarından da.işin ucunda reyting dolayısıyla para vardı en garantisinden.
Recep İvedik için sınır yoktu bel altı, bel üstü vücudun her tarafı ona açıktı.anlayacağınız meydan boştu ve meydanı kimsenin cesaret edemeyeceği bir şekilde doldurdu:hakaret ederek, argoyu çoktan geride bırakıp küfrederek.bu yapım'ı izleyen herkesin ortak kanısı da bu değil mi? Recep'in sürekli küfrettiği gerçeği: sevenler de nefret edenler de bu gerçek için sevdi onu.
Kimisi, bana ne kardeşim sanat manat gülüyorum ya sen ona bak. Kimisi de sinema sanattır, Recep İvedik'in bir sanatçı olarak değerlendirilmesi sanata küfürdür, dedi. Şu kesin ki, Şahan'ın öyle sanatsal bir 'şey' yapma gibi bir derdi yoktu. Yani sanat yanlılarına eminim şunu söylüyordur: bu 'şey'i sizin için yapmadım ki.bu da doğru.güldürüyor mu? evet güldürüyor.keyif aldınız mı? evet aldık.
Cem Yılmaz'ın esperileriyle, Okan Bayülgen'in hakaretleriyle büyüyen bir ülkeysek, Recep İvedik'i elbette bağrımıza basacaktık. Bunda garipsenecek, şaşıracak bir durum yok. Halkımızda, bireysel hak; bireysel hakaret olarak değerlendirildiği için Recep İvedik doğası itibariyle alemin kralı olacaktır. Ve öyle de oldu. Şu lümpen-elit takımına haddini bildirecektir en kabasından.Beş yıldızlı bir hotel'e gidemiyoruz ama bizim de Recep İvedik'imiz var; girer oraya, dağıtır ortalığı. Bikinili kızları göremiyoruz ama bizim de Recep İvedik'imiz var; kıllarıyla gider bir bir tükürür dokunamadığımız yerlere.
Recep hayranlarının bir diğer iddiası Batı orjinli filmlerinde de Recep'in yediği haltların olduğu ve kimsenin bunlara ses çıkarmadığı şeklinde.. Bel altı çalışmalar orda da yoğun.Amerikan pastasında olduğu gibi. Ancak Amerikan Pastası da dahil, bireysel hakaret üzerine kurulu ve insanların takdir ettiği bir tane film bile gösteremezsiniz. Merak edenler Jim Carrey, Adam Sandler, Eddie Murphy veya Robin Williams'ın filmlerinden birine baksınlar.
Sonuç olarak şu noktaya varıyoruz: her şeye rağmen gülmeyi mi yoksa çocuklarınıza Recep İvedik'i bir kahraman olarak gösterip örnek almalarını mı tercih edersiniz?
Seçim sizin.
telli98
telli98

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ben arkadaşlar şahsen bu filmin izlenme rekorları kırmasını hatta sinemaya gidilmesini kınıyorum.
film ne mesaj veriyor?
küfürden başka bir şey var mı?
insanımız stres atmakiçin neden gora ve recep ivedik tarzı belaltı filmlere gider.
tamamfilm yapılmış ona lafımızyok ama bizimde duyarlı halk olarak protesto etmemiz gerekiyor.bir nuri bilge ceylan filmleri sinema salomlarındaboş izleniyorsa bunun suçlusu bizim bilinçsiz halkımızdır.
hypnoz
hypnoz

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Üç filmide hakeret niteliğinde kötüler, çok aşırı boş vakitte bile izlenemeyecek kadar kötü.
batuak29
batuak29

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim kötü filmlerden biriydi. Türkiyenin en çok izlenen filmi olmasına şaşmak lazım.
simge-sahin
simge-sahin

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya tamam güldürüyo ama paranıza we zamanınıza yazk hayat boyu her zmn güleblrsnz ama alamak we korkmak bnları yapamazsnz tamam gülmek istiorm diosanız bööle küfürlü belaltı içeren filmede gitmeyin ya ayrıca bazı espriler tekrarlnmış insn bi zmn snra bunalıo arkadaşla mesşlaşıodk sinemann ortasında yani şu merlclrn sahnsi çk kmkti ama hakkını wermek lazm
Mehmet  T
Mehmet T

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film malesef kötü... Zorla güldürmeye çalışıldığı ilk 20 dk. keyifli geçtiği ama hayal kırıklığından öte geçemeyen bir film.
Espiri yok!Küfür, argo evet ama bi yere kadar gereksiz yerlerde kullanip aşağılayıcı bir takım unsurlar öne atıyor. Ben Annemle izledim ve 2.yarı ortasında filmden çıktık. Dediğim gibi kendisini fena zorlamış, kasmış, kasılmış. Paranızı sokağa atmak için mantıklı bir seçim eme ötesi yok
entelektuel-48
entelektuel-48

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ben de izledim gülmek için çok zorladım ama gülemedim.Beğenenleri anlamış değilim.Kadın olgusu metalaştırılıp basitleştirilmiş.İlkokul dozunda espriler zaten berbat.Gerçi maalesef ülkemiz de komedi bel aşağı muhabbetlerle yapılmaya çalışıyor.Komediyi de yapamıyoruz.Türk sinemasına derin bir darbedir bu film.Ama insanımız da yeterli sinema kültürüne sahip değil gülenleri beğenenleri buna bağlıyorum.Bence kültürümüzü yozlaştıran bir film çok kötü.Togan Gökbakar keşke "GEN"filmindeki başarısını devam ettirebilseydi.İnsanların onurlarıyla kültürleriyle bukadar oynanmaz.
The--Recep
The--Recep

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
küfür,şiddet,iğrenç senaryo hiçbirine değinmeme gerek yok.Saolasın filmden anlayan arkadaşlarımız hakkını vermış zaten.İğrenç İğrenç ve İğrenç.Cem Yılmaz ın fılmlerıyle kıyaslayan olmuş.Şahan komik mi ki cem yılmaz la kıyaslanıyor.ikisinin arasındaki fark geceyle gündüz gibi.