Recep İvedik
3,2

xhero1905
xhero1905

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fazlasıyla yavanlık ve gereksiz küfürler var.İşin açıkçası karakter hazır olduğu için filmle uğraşılmamış.

İnternet sayesinde reklamı çok iyi yapılmış ve meraktan herkesin gitmesini sağlamış bir film.

Cem Yılmaz ın yapımları gerek konu,gerek espri, gerek çekim kalitesi olarak çok çok daha üst düzeyde.

Şahan bu şekilde devam ettiği taktirde bu işin devamı gelmeyecektir.İkinci filmden itibaren düşüş yaşayacak ve 3. yü bile göremeyecektir.
jamesbond-2
jamesbond-2

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tamam kabul etmek gerekir çok komik ve eğlenceli fakat bazı eksileride yok değil mesela konu çok basit bazı filmlerden alıntılar yapılmış,sonu belirsiz bir şekilde bitiyor ama bu devam filminin geleceğinin sinyallerini veriyor.Herşeye rağmen kafa dağıtmak ve eğlenmek için izlenilebilecek çok iyi bir alternatif.
gskaltay
gskaltay

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
keşke sadece skeç olarak kalsaydı keşke sadece kim 500 istemezde izlediğimiz karakter olarak kalsaydı çok vasat bir filmm...
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
120 filminden sonra çok yavan kalan bir film ve acıdır ki aynı dönemde girdi sinemalara 120 filminin kalitesinden çoooooook düşük olmasına karşın izlenme rekorları kırdı. acırım acırım buna acırım.
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
beklediğim kadar gülmedim filmde de fazla yeni bir şey yok esprilerin çoğu tv şovunda kullanılmıştı zaten yüzümde hafif bir gülümseme bırakıo ama kahkahadan yerlere yatırmıo 6½10 diorum
mrs-durden
mrs-durden

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gülmek insana eğlenceli vakit geçirtmek için yapılmış bir karakter komedisi insan gülmüyor da değil bu kadar tartışılması anlamsız sanat amacıyla yapılmış bir film değil sonuçta
Plagueis
Plagueis

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
açıkcası bu filmi sinema filmi olarak kabul etmek yanlış olur. çünkü ortada bir sinema filminden ziyade bir show var. o yüzden nasıl bir puan vereceğimi bilemedim. film güldürmeyi başarıyor şahan gerçekten çok iyi çok eğlenceli bir iş olmuş ama vermek istediği mesajlar, bir sinema filminden beklentiler bu filmde yok. belki para kaygısı olmadan bir tv filmi olarak yayınlansaydı gözümdeki değeri daha fazla olurdu. yinede şahanın esprileri ve komik sahnelerinden dolayı 6 veriyorum..
beck31
beck31

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film eglendiriyor.Gercekten gulmek isteyenlerin kacırmaması gereken gayet komik bir filmdi.
erentos
erentos

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
komedi ya. eğer gülmeye ihtiyacınız varsa hiç durmayın gidin bence. oyuncluk çok da harika değil ama izleyin kesinlikle. özellikle esprilerin toplum içinde sıkça kullanılanlardan seçilmiş olması, filmi daha da bir sıcak kılıyor bence...
koktenersen
koktenersen

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim. Gülmek için filme gittim ve yeterince güldüm. Herkes esprilerin belaltı olduğundan şikayet ediyor. Amerikan komedi filmlerinde de aynı belaltı espiri kaynıyor ma; kimse onlardan şikayetçi olmuyor. Bence gayet başarılı bir filmdi. Yaratıcı espiriler de vardı. sanırım seri şeklinde devam edecek film. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 8/10
sugarly-2
sugarly-2

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama türkiyede maalesef filmlerde küfür olunca, cinsel içerik olunca insanlar gülüyor..komedi bu değil bence..
mehtap6
mehtap6

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmde ben sanat ve oyunculuk acısından pek önemli bişi bulamadım zaten amacta insanları guldurmek için yapılan bir şovdu sanırım.Konu insanı tatmin edecek seviyede değil.ama acaip komik özellikle bazı noktalarda koptuk resmen,cok buyuk beklentiyle tabiki gitmeyin ama gülmek istiosanız gidin.tabi gülecek cok kaliteli espride aramayın :)
anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
ben daha önce hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum..bence harikaydı.. :)salon agzına kadar doluydu..hatta sinemanın önü bile..herkesin cok ilgisini çekmiş olcakki bence o ilgiyide hakkedediyor..kacırmayın derim :)
agresive-angel
agresive-angel

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Daha film vizyona girmeden filmi izlemeyen insanların az çok espiriler hakkında fikirlerinin olduğu, herhangi bir süprizle beni şaşırtmayan, üzülerek belirtiyorumki basit espiriler altında, sırf merak ettiğim için izlediğim ,izlediğime pişman olmadığım fakat bana olumlu yada olumsuz manada hiçbişey katmayan sıradan filmlerden birtanesi.
angelusra-b
angelusra-b

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle süper komik..süper eglenceli bir film..sinemada zar zor yer...cok güzeldi..