Güldüm mü? Fazlasıyla.Recep İvedik karakteri Şahan’ın tv programında bir numaralı aktördü.Sinemasının çekilmeside isabet olmuş.Çok eğlendim.Beğenenlerin olacağı kadar beğenmeyenlerde olacaktır pekala,zevk meselesi sonuçta.Zaten Recep İvedik’in esprileri değil mimikleri,yürüyüşü,şivesi,olaylar karşısındaki tutumu gülme sebebi resmen.Espri yapmasına gerek yok.
Kahkahalarla yarıla yarıla gülmek mi istiyorsunuz? Gerçek bir komedi filmi mi istiyorsunuz? İşte size 'komedi' deyince hakkını veren bir film. Teşekkürler Şahan, bizi kahkahalara boğduğun için...
şuna çok bozuluyorum.neymiş "recep ivedik küfürlüymüş alt kültürmüş.gora son derece zeka doluymuş kültürlüymüş" aynı filmimi izledik? gora da değilmiydi porno dergi muhabbeti el hareketi eşcinsel esprileri? bu film doğal olduğu için sevdik gora gibi zorlamıyor onda fragmandan başka bişi yoktu bu ise daha komik.2.si dahada güzel olucak.
Samimi olmak gerekirse bu filme gitmemek için baya direndim.keşke bu kadar direnmeyip vizyona girdiği ilk haftalarda gitseymişim.gerçekten gülmekten bayılacaktım.kesinlikle sanatsal bir anlam beklemeden kimseye kulak asmadan gidip görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.adamlar gerçekten günümüz komedisinin alasını yapmışlar.günümüz kültürüne göre çok iyi basit bir komedi.bir filmin senaryosunun bu kadar basit olup bu kadar iyi bir akış içinde sürüp gitmesi gerçekten çok zor.bu filmme katkısı olan herkesi tebrik ediyorumm.........
son zamanlarda gördüğüm, hatta ne son zamanı çooktandır gördüğüm en iyi komedi belki de en iyi filmlerden. hayatım boyu bir filmde bu kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. başladığı andan bitişine kadar gülmekten ağzım ayrıldı :D zar zor bilet bulmak cabası, sinema tamamiyle doluydu ve her seans da öyle oynuyor. herşeye değer, ne para, ne zaman ne çaba hiçbir şeyi boşa çıkarmayacak derecede eğlenceli bir film :D her Türk gencinin - yaşlısının - orta yaşlısının görmesi gerekir.Teşekkürler :)
uzun bir uğraş sonucu yer bulup gittim :) bence film çok güseldi..şahan'ın twdeki skeçleri toplanmıs izleyicilere sunulmus...zaten ben şahan'ı twde de çok iyi bulurdum ve kesinlikle izlerdim..agresif şahan'ın duygusal bi yönü olduğunu da anlamıs olduk filmde..bu filme kötü diyenler bence filmi izlememişlerdir..şahan'ı sevenler recep'i kesin severler :))) herkese iyi seyirler arkadaşlar..
filmi beklediğimden iyi bulduğumu söyleyebilirim. argo ve küfür fazlaydı diyen arkadaşlara hayret ediyorum. filmin bir iki sahnesinde küfür vardı ki onlarda asla sırıtmıyordu sahneye oturuyordu. argo düzeyinin ise böyle bir film için yeterli olduğu kanaatindeyim. recep ivedik'in agresif karakterinin yanında ne kadar duygusal olduğu da gün yüzüne çıkıyor. devam filmleri mutlaka gelmeli.
ya bakıyorum sanatsal anlamda 0 kalmıs bir film deniyor bu zaten bir sanatsal film degil abzut komedi bu filme giden sanatsal yönü olmucagını bilmiyomu zaten böyle yorumlar yapıyor sanatsal film istiyosan bu filmde ne işin var o zmn
eglencelık cok guzel bı fılm komık te ustelık yeter ıste baska bısey arayanlar baska fılme :)makyaj ve oyunculuk ve senaryo kotu tamma ama bunları bıle bıle gıdıosak bu fılme haketten bsarılıdır ve taktıre sayan en azından korku fılmı adı altındakı komedılerden deıl :):)recep aramızda arkaaslar sadece dıkkatlı bakın etrafınıza...
Filmdeki temel komedi, Şahan Gökbakarın espiri diye güldüklerimizin tamamını gerçek hayattan cımbızla çekip almış olmasıdır, öncelikle bunun farkında olalım. Zaten gerisi "ragınkok gibising, çadır gurmağ istiyörümm" gibi intikallerle sonsuza ıraksamakta:) Ben beğendim..