Film sisteme ağır bir şekilde eleştirisinin yanında ;Çok iyi bir yönetime , harika oyuncu performanslarına ve iz bırakan sahnelere sahip ?Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi? Sonu da çok iyi bağlanmış ? İzlemenizi tavsiye ederim'10/9 ?
Sinemadan biraz uzak kaldığım arada ilaç gibi geldi bu film..Oyunculuk ve kurgunun hatsafada olduğu bir filmden bahsediyoruz..İzlerken hiç sıkmıyor ve Temposuna kapılıp gidiyorsunuz..Sonunu beğenmeyenleri ise anlamam mümkün değil:S Olması gereken güzel bir sondu..Mutlaka İzlenmeli 10/9
beni nedense çok sarmadı bu film, nası desem bi eksiklik var gibiydi, zaman zaman bana Prison Breakı anımsattı (galiba bu tamamen bnm diziyi çok sewmemle alakalı olsa gerek:P)bide nedense Jamie Foxx olmamış gibiydi yani rolüne yakışmıyordu.. ama Gerard Butler ve onun muhteşem İskoç aksanı için herşey izlenir :D :beer: ..***..
İyi bir eleştiri filmiydi.Sonlara doğru aksiyon gömleği giymeseydi bence daha iyi olabilirdi ama yine de son zamanlarda cıkan iyi filmlerden biri oldugunu söyleyebiliriz