Adalet Peşinde
4,3

Xearon
Xearon

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Fılm gercekten memnun edıcı sekılde ıslenmıstı gercekten zevk aldım yorumlarda yapılan yargılara ragmen fakat yorum yapanlara eklemek ıstedıgım bırsey var fılm hakkında yorum yapmak fılmın sonunu soylemek degıldır.Fılm hakkında fıkır edınmek ıcın yorumları okurken fılmın suprız sonunu ogrenmıs oldum burdan yazan arkadaslara ayrıca tesekkurler tekrardan eklıyerek soyluyorum fılmın sonunu bılerek ızlemek gercekten tat kacırıcı.
Awaken
Awaken

20 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en süreürkleyici filmlerden biriydi... Butlerın oyunculuğuna hayran kaldım :)) 10/10
erdemceliker
erdemceliker

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
9 alacak hali yoktu herhalde.. :))

7,7 puan bile çok, sonu berbat bitmiş..
gurtukan
gurtukan

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim en zekice kurgulanmış, yerinde ve dozunda aksiyonu olan bir film. Bir ara klasik olmuş seven(yedi) ile kıyaslamaya başlayıp acaba dedim, lakin sonunda onun ayarında olmadığını belli etti. Bir arkadaşımızında dediğiği gibi Dahihane adamımız son 10 dakikada aptallaşıveriyor. Biraz Amerikan popülaritesine kurban gidiyor filmimiz. Sonunda biraz daha cesur olmalıydı. Yinede kaliteli ve mutlak izlenmesini tavsiye ederim 9/10.
Power-of-Tower
Power-of-Tower

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Jamie Foxx kariyerinin en önemli performanslarından birini sergliyor..Zannımca 2009 un en iyi filmlerinden biriydi..Gerrard Butlerın mavi gözlerinin alev alev kırmızıya dönmesinden,şehri avucunun içine alması ve hakimlere gerçek adaleti öğretme çabası..Belkide bir insanın en anlamlı son çırpınışları..Öldürülen kızı ve karısının katillerine kendi verdiği ceza...Öte taraftan sadece işini yapmak isteyen bir avukat..Tam bir kaos!10 üzerinden 9
vforvendeta
vforvendeta

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filimde bizimde yabancı olmadığımız konular işleniyor adalet sistemindeki yozlaşmayı ve bu açıklardan suçluların nasıl faydalandığını ve bu sistem başka bir güç sahibine dokununca yani amerikan ergenekonuna dokununca nasıl tıkandığını gösteriyor. Filim bu kadar kısa zamanda anlatılamayacak kadar komplike bir olaya değindiği için bizim kurtlar vadisi gibi yüzlerce bölüm sürecek bir konuyu bir anda daha derinlere girmeden basitçe bitirdiler.
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
guzel ve çok şaşırtıcı olaylar içeren bir film sonu bu filme yakışmamış surpriz bir son olsayda kusursuz olurdu sonu surpriz bitmediği için 10/6
son--osmanli
son--osmanli

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
harika bi film.su gibi akıp geçiyor.keşke sonu farklı olsaydı ama yine de mükemmel
uluzeus23
uluzeus23

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Jamie Foxx ın oyunculuğu bariz kötüydü,Gerard Butlerın ise tam tersi.Senaryo ilgi çekici ve sürükleyici.Ara ara yavaşlıyo gibi görünse de film kendini izlettiriyo.Ancak sonu tatmin edici olmamış,şahsen ben sonunu pek beğenmedim.
bencasus-55
bencasus-55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film fakat sonunu hiçmi ama hiç beğenmedim çok ama çok basit bir sonu var zekice kurgulanan bir film farklı bir tarz ama sonu hiçte farklı bir sonla bitmiyor ama yinede iyi bir yapım verdiğim puan filmin sonunu katarak 10/6...
bylaw
bylaw

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir intikam filmi hiç sıkmıyor ve sürekli acaba şimdi ne olacak diye merakla bekletiyor sizi mutlaka izleyin...
alfie9
alfie9

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Şu filmin notu 6.8 ise burada buraya oy veren insanların zerre filmden anladığı yok.İmdbde 15bin küsür kişi oylamış 7.3 almış.İlginç...
cagricni
cagricni

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kurgu ve aksiyon mukemmel. Nefesinizi tutup izleyeceğiniz bir film. Filmin farklı bir sonu var, sonu izleyiciyi pek tatmin etmiyor, ama belki de bu şekilde bitmesi daha iyi çünki hikayeyi daha gerçekçi yapıyor.
candas1903
candas1903

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filme nasıl olurda düşük puan verirsiniz arkadaşlar izlenmesi gereken güzel filmlerden birisi
YALIM-2
YALIM-2

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film çok güzel ama final tam tersi olmalıydı genede izlemenizi tavsiye ederim.10/8 hak ediyor