schizophenic
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sacma sapan filmlere 7 . 8 . 9 veriyorsunuz.bu filme nasi 6..bilmem kac veriyorsunuz.sıkılmadan izlenecek bi film bence.sayın oktay ege bence eleştirlerinizi biraz daha tartmanızı oneriyorum.
recep ivedikçiler buraya da sızmış bu tarz filimleri beğenmeyenler gelip burda yorum yapmasın arkadaşım milleti yalnış yönlendirmeyin. arkadaşlar sadece şunu söylicem çoğu zaman yorumlara aldanmayın (iyi yada kötü) ve izleyin. ben kaç tane süper filmi bu yorumlar yüzünden yıllarca izlemedim sonra çok pişman oldum senaryosunu okuyun ilginizi çekerse izleyin çekmezse gelip burda olumsuz yorum yapmayın herkesin zevki farklı, içinde kalması daha iyi....
Sıkılmadan izlenebilir fakat bu her şey değil zorlama kurgusu ve sıradan senaryosuyla vasatı aşamayan bir yapım.Sanki "shawshank redemptiondan" esinlenmiş yönetmenimiz ama malesef fersah fersah uzağında kalmış.
Sürükleyici ve heyecan dolu bir yapım ama izleyiciye o kadar şey vaat ediyor ki sonunu kotaramıyor. Eğer daha özenle hazırlanmış bir son hazırlansaydı, bu film 10 puanı hak ederdi ama şimdi en fazla 7.
arkaşlar tek bişe dicem film gerçekten süper ama sonda bu kadar mı edilir filmin içine yani sadece amerikan dewleti herşeyden üstündür mesajını wermek için muhteşem zeki adamımız filmin son 10 dk avanak bir karaktere avanak olanlarda zeka küplerine dönüşüyor.. ben şimdi bu filmi bir arkadaşıma tawsiye ederken aga süper film bayıldım kesin izlemen lazım demek istiyorum ama malesef diyemicem çünkü bu kelimelerden sonra cümlemin sonuna ama yerleştirip sonu pek ii değil ama dicem böyle birşey war mı ya bu kadar güzel giden bir film bu kadar basitleştirilebilir mi..ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film bu filmi sinemada izleyemedğim için üzülmememin tek tesellisi sonudur onun dışında 10 üzerinden 8 i hakeden bir film..