Adalet Peşinde
4,3

schizophenic
schizophenic

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sacma sapan filmlere 7 . 8 . 9 veriyorsunuz.bu filme nasi 6..bilmem kac veriyorsunuz.sıkılmadan izlenecek bi film bence.sayın oktay ege bence eleştirlerinizi biraz daha tartmanızı oneriyorum.
ufukdumlu
ufukdumlu

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 luk bir senaryo hiç tahmin edemiyorsunuz sonunu ve mecbur akışına bırakıyorsunuz kndinizi
yusufziyadurbak
yusufziyadurbak

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
recep ivedikçiler buraya da sızmış bu tarz filimleri beğenmeyenler gelip burda yorum yapmasın arkadaşım milleti yalnış yönlendirmeyin. arkadaşlar sadece şunu söylicem çoğu zaman yorumlara aldanmayın (iyi yada kötü) ve izleyin. ben kaç tane süper filmi bu yorumlar yüzünden yıllarca izlemedim sonra çok pişman oldum senaryosunu okuyun ilginizi çekerse izleyin çekmezse gelip burda olumsuz yorum yapmayın herkesin zevki farklı, içinde kalması daha iyi....
marticigligi
marticigligi

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bazı filmler vardır izledikten sonra sinema ne güzel şey dersin, izlediğin için aşırı mutlu olursun. İşte öyle bir film. 10 üzerinden 10.
electrotech
electrotech

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
oldukça güzel bir filmdi.
furkan6690
furkan6690

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar güzl bir filmin berbat bi sonla bitmesi kötü olmuş..
zombie8882001
zombie8882001

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İngiteredeyken izlediğim ve Türkiyeye geldiğinde harikalar yaratacak Türkiyeyi kasıp kavuracak dediğim Shawshank Redemption tadında enfesssss bir film!!
lordwallace
lordwallace

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
güzeldi..
fccagri
fccagri

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlenebilir fakat bu her şey değil zorlama kurgusu ve sıradan senaryosuyla vasatı aşamayan bir yapım.Sanki "shawshank redemptiondan" esinlenmiş yönetmenimiz ama malesef fersah fersah uzağında kalmış.
cockroach
cockroach

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek kelime ile Muhteşem.kaçırmayın.
turanmazgal
turanmazgal

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İntikam soğuk yenildiğinde lezzetli aştır. sözünün bu filme uygulanması diyebiliriz...Son zamanlarda izlediğim en iyi intikam temalı filmdi.
mariussword
mariussword

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve heyecan dolu bir yapım ama izleyiciye o kadar şey vaat ediyor ki sonunu kotaramıyor. Eğer daha özenle hazırlanmış bir son hazırlansaydı, bu film 10 puanı hak ederdi ama şimdi en fazla 7.
sugosu3454
sugosu3454

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkaşlar tek bişe dicem film gerçekten süper ama sonda bu kadar mı edilir filmin içine yani sadece amerikan dewleti herşeyden üstündür mesajını wermek için muhteşem zeki adamımız filmin son 10 dk avanak bir karaktere avanak olanlarda zeka küplerine dönüşüyor.. ben şimdi bu filmi bir arkadaşıma tawsiye ederken aga süper film bayıldım kesin izlemen lazım demek istiyorum ama malesef diyemicem çünkü bu kelimelerden sonra cümlemin sonuna ama yerleştirip sonu pek ii değil ama dicem böyle birşey war mı ya bu kadar güzel giden bir film bu kadar basitleştirilebilir mi..ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film bu filmi sinemada izleyemedğim için üzülmememin tek tesellisi sonudur onun dışında 10 üzerinden 8 i hakeden bir film..
tolgahanarslanta
tolgahanarslanta

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri.10/9
c-n-b-z
c-n-b-z

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
9/10 sırf istenmeyen bir son olduu için...