Adalet Peşinde
4,3

yasintunc06
yasintunc06

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok akıcı bir filmdi. sonu daha güzel kurgulansa dokuz verirdim.. şimdilik 8 veriyorum.. izlemenizi tavsiye ederim..
tusunlai
tusunlai

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin öyle çok enterasan bir konusu yok zira konular sınırlı olduğundan hemen tüm filmler aynı konuları işler farklı kılan bakış açıları diye düşünüyorum bu filmde de farklı bir bakış açısı yakalanmış adalet sistemine bir eleştiri yapılmış.Çok sürükleyici ve etkileyici ayrıca oyunculuklarda oldukça tatmin edici.
İzlenesi bir fil özellikle aksiyon sevenler kaçırmasınlar.
salugur
salugur

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ya arkadaşların yorumlarına bakılınca,filmin sonuna okadar takılmşlar kı, filmi izlemekten vazgeçer okuyan insan.Son iyi bence.DAha fazlası filmi efsane yapar. BUndan iyisi kaç tane ki.
scirak5
scirak5

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sonu tam olmamaıs ama fılm o kadar surukleyıcı o kadar akıcıkı kesınlıkle ızlenmelı her anı heyecan verıcı
adinamapa
adinamapa

Sürükleyici bir film. Ancak finali çok basit olmuş. 10/8
mehmet-bjk
mehmet-bjk

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
süper bir film. kesinlikle izleyiniz...tavsiyemdir..
garinda
garinda

10 numara film,süperr
mariussword
mariussword

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve heyecan dolu bir yapım ama izleyiciye o kadar şey vaat ediyor ki sonunu kotaramıyor. Eğer daha özenle hazırlanmış bir son hazırlansaydı, bu film 10 puanı hak ederdi ama şimdi en fazla 7.
zombie8882001
zombie8882001

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İngiteredeyken izlediğim ve Türkiyeye geldiğinde harikalar yaratacak Türkiyeyi kasıp kavuracak dediğim Shawshank Redemption tadında enfesssss bir film!!
üsstad
üsstad

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir film. mutlaka izleyin. iyi seyirler ...
+frekans
+frekans

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sert ve iyi film
yas-kara
yas-kara

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sinemaseverler için son dönemlerdeki en kaliteli yapımlardan biri. haksızlığa karşı adil bir mücadele ve hayatın gerçekçi yönünü yansıtan, ödüle layık bir hikaye.
cahityilmaz870
cahityilmaz870

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence de harika ama sonu olmamış
tulinoral
tulinoral

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Klasik intikam filmi.Vizyonda olan diğer filmlere bakınca evet güzel film.Parana ve vaktine yazık olmuyor.Sinemadan çıkınca arkadaşlarınla eleştiri yapabileceğiniz,sonu şöyle bitseydi daha iyi olurdu,ama bu bitiş de güzel diyebileceğiniz tarzda bir film.İyi seyirler
dolay-slip
dolay-slip

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin bence cok iyiydi taki sonuna kadr. sonunda beni hayal kırıklıgına ugrattıgını soylemeliyim. bu kdr iyi baslayn ve giden bu kdr etkileyici ve zeka iceren bi film boyle bitmemeiyi bnce. sonnda gelisen olaylar filmmn ana temasıyla yani adamn zekasıyla ck celisiyodu bnce eger daha iyi bi son olsaydı 10/8 yada 9 ama bu son icin 10/6 uygun bnce