Adalet Peşinde
4,3

rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Kesin olan bir şey var ki, inanılmaz sürükleyici bir film. İki saat bir çırpıda geçiyor. Uzun bir süredir bu derece yüksek tempolusuna denk gelmemiştim. Başarılı bir aksiyon-gerilim. Belki bir klasik değil ama uzun süre hafızalarda kalacak olanlardan. Adaletin sağlanmadığını düşünen bireyin, kendi başına adaleti sağlamaya çalışması ve adalet arayışı daha önce de işlenmiş bir konu. Bu sefer karakterimiz oldukça zeki ve stratejik olarak yaptığı hamleler ile, aslında tutuklanmış olsa dahi eylemlerini gerçekleştirebiliyor. Finalde ne olacağı büyük bir soru işareti olarak film boyunca akıllarda yer ediyor. Bir yandan da seyirciye uçsuz bucaksız bir tartışma konusu vermiş oluyor film, biterken. İyilik-kötülük-adalet kavramlarının çizgilerinin aslında ne kadar ince çizilmiş olduğuna bir kez daha tanık oluyoruz. Hareketli ve sürükleyici bir film arayanlar için biçilmiş kaftan.
potasyum
potasyum

1 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bu kadar harika giden bir filme, böyle berbat bir final bu filme çok büyük bir kötülük oldu. İntikam filmleri içinde kendine hatırı sayılı yer bulacaktır. Adalet sisteminin yozluğunu göstermesi bakımından özel filmler arasındadır.
kemerlee
kemerlee

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Oldukça farklı bir intikam öyküsü kendi halinde yaşıyan zeki bir adamın aşağlık suçlular ve en az onlar kadar aşalık olan savcılara, avukatlara ve çürümüş adalet sistemine karşı savaşı.Film oldukça dinamik ve zeki şekilde ilerliyor yaptığı sistem eleştirisi ve anlattığı hikayenin oturması için harika bir sona ihtiyacı varki sonu tam anlamıyla rezalet.O kadar kötüki yaptığı ne sistem eleştirisi ne adalet sisteminin çürümesiyle ilgili söylediği şeylerin hiç birinin anlamı kalmıyor.Harcanmış bir fırsattan fazlası değil niyazikki film.
babsy-2
babsy-2

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
izlemesi keyifli bir film ama sonunu da başından tahmin edebileceğiniz cinsten.
emree666
emree666

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
son 10 dk.sı izlenmemesi gereken saçmalıkta maalesef, yoksa v for vendetta olabilirmiş, çok güzel bi film yine de izlenmeli arşivlik bi film bana göre. 9/10 olabilcekken sırf son 10 dksı yüzünden 7/10 ...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
surukLeyici bir fiLm ama fantazi derecesinde sachma.... adaLet sistem eLestirisi haric...
bencasus-55
bencasus-55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film fakat sonunu hiçmi ama hiç beğenmedim çok ama çok basit bir sonu var zekice kurgulanan bir film farklı bir tarz ama sonu hiçte farklı bir sonla bitmiyor ama yinede iyi bir yapım verdiğim puan filmin sonunu katarak 10/6...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmin temel konusu bana testere felsefesini hatırlattı.film çok iyi giderken olmadık bir sonla bitmesi senaristlerin yetersizliğini gösterdi.son zamanalrdaki iyi zincir olaylarla devam eden bir film olmuş.geçmişe dönük pek çok filme de benzesede tatminkar olmayı başaran bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. sadece finaldeki olumsuzluktan dolayı 10/6
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
guzel ve çok şaşırtıcı olaylar içeren bir film sonu bu filme yakışmamış surpriz bir son olsayda kusursuz olurdu sonu surpriz bitmediği için 10/6
odinhan
odinhan

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Filmin ana teması gayet orjinal fakat detaylarda sınıfta kalıyor , bazı şeyleri o kadar basit , herhangi açıklama ve mantığa sığmadan sunuyorki izleyiciye şaşmamak mümkün değil...Yinede sıkılmadan izlenebilecek,vasat üzeri bir film.10/7
38Turan94
38Turan94

19 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Enteresan bir film izlerken zaman çok çabuk geçiyor.
fccagri
fccagri

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlenebilir fakat bu her şey değil zorlama kurgusu ve sıradan senaryosuyla vasatı aşamayan bir yapım.Sanki "shawshank redemptiondan" esinlenmiş yönetmenimiz ama malesef fersah fersah uzağında kalmış.
mmaslan06
mmaslan06

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
senaryo zekice, film akıcı fakat normal bir aile babası insan nasıl olurda katile dönüşür bu konu beni tatmin etmedi.hukuk sistemini eleştiriyorsun tamam ama bu konuda filmde getirdiğin bir çözüm yok. final de bağlanır diye bekledim ama orta düzeyde bir final oldu 10/7
Demirtas
Demirtas

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Heyecanı bol, aksiyonu bol, mantığa aykırı sahneleri bol bir film. Mantık olayına çok takılmazsanız zevkle izleyebilirsiniz.
joaolivy
joaolivy

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
gayet güzel başlamış devam ederken işler abartılarak çığrından çıkınca abuk bi sonla bitiyo :) ama güzel sıkmadan izlenebilir 7/10