Adalet Peşinde

son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri.10/9
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi.Gerard Butlerin oyunculugu harikaydı,Cok iyi canlandırmıs Shelton rolünü...Senaryo gercekten harika,cok iyi kurgulanıp aktarılmıs...Başından sonuna kadar büyük bir heyecan ve soluksuzca izleyebilirsiniz..Sürükleyici,heyecanlı bir film.Gercekten izlemeye deger yapımlardan.Shelton cocugunu ve karısını öldürülmesi üzerine adaletsizlik oldugunu düsünerek büyük bir inikam duygusuyla iş basına gecer..İşledigi cinayetler,yaptıgı oyun ve tuzaklar,helede bunları hapisteyken yapması sehrı ayaga kaldırır...Bu filmde kotu adam rolunu oynayan sadece katıller degıl , avukat ve memurlardır..Filmde testere serisiyle cok benzerlikler vardı.Yapılan oyunlar,dialoglar ve olaylar cok benzerdi Testere filmiyle...Buda cok ayrı bir hava katmıs filme..Filmin sonu genel itibariyle begenılmemıs.Ama film bu sonla amacına ulasmıs bana göre..Kesinlikle tavsiye ederim böle bir film kaçmaz..Gerilim,Suç,Dram. . .10/9
can07
can07

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Çok zekice kurgulanmış bir seneryosu olduğunu düşündüğüm bir filmdi.Bazı sahneleri izlerken çok şaşırmıştım nasıl olurda bu işi Butler tasarlar diye.Gerilimden hoşlanan sinema severlerin hoşlanacağını bir film olduğunu düşünüyorum.Gerard Butler her zamanki gibi enfes bir iş çıkarmış bu arada ..
thedrmz
thedrmz

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
gerçekten filmin sonu pek yakışmamış. onun haricinde film gerçekten güzel sizi içine çekiyor başından sonuna kadar kendini izlettiriyor.8/10
butterfly-effect-ashton
butterfly-effect-ashton

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
p E r F e C t
tarhansimsek
tarhansimsek

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Senaryo-kurgu ve oyunculuğun iyi olduğu bir film. Sıkılmadan izeleyeceğiniz nadir fimlerden. 8
fatih-2007
fatih-2007

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Herşey harikaydı da, sonu böyle bitmemeliydi demekten kendimi alamıyorum. 10 üzerinden 8.
gultekinrecep
gultekinrecep

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kaliteli bir senaryo ve G.Butler ın oyunculuğu iyiydi. ama herkesin hemfikir olduğu konu sonunun böyle bitmemesi gerektiği ve ben de katılıyorum buna. 8/10
gurtukan
gurtukan

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim en zekice kurgulanmış, yerinde ve dozunda aksiyonu olan bir film. Bir ara klasik olmuş seven(yedi) ile kıyaslamaya başlayıp acaba dedim, lakin sonunda onun ayarında olmadığını belli etti. Bir arkadaşımızında dediğiği gibi Dahihane adamımız son 10 dakikada aptallaşıveriyor. Biraz Amerikan popülaritesine kurban gidiyor filmimiz. Sonunda biraz daha cesur olmalıydı. Yinede kaliteli ve mutlak izlenmesini tavsiye ederim 9/10.
Xearon
Xearon

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Fılm gercekten memnun edıcı sekılde ıslenmıstı gercekten zevk aldım yorumlarda yapılan yargılara ragmen fakat yorum yapanlara eklemek ıstedıgım bırsey var fılm hakkında yorum yapmak fılmın sonunu soylemek degıldır.Fılm hakkında fıkır edınmek ıcın yorumları okurken fılmın suprız sonunu ogrenmıs oldum burdan yazan arkadaslara ayrıca tesekkurler tekrardan eklıyerek soyluyorum fılmın sonunu bılerek ızlemek gercekten tat kacırıcı.
fbteam07
fbteam07

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten mükemmel. filmin sonunu beğenmeyen arkadaşlar oldukça fazla. adam acemice ölüyor diyen bile olmuş. hayır adam zaten ölmek istiyor, gidebildiği yere kadar gitmek tek derdi. Yatağın altına baktığında da gülüyor ve sona geldiğini anlıyor.
Adaletin peşinde koşmak iyidir. sadece suçluları cezanlarırsan sana saygı duyulabilir ama cezalandırırken bir tane masumu bile öldürsen bu seni cezalandırmak istediğin katillerden farksız yapar.
Çığırından çıkan intikam, oyuncuyu ölüme götürüyor. bence mükemmel bir son. 10/8 verilebilir. bu tarz filmlerin çok oluşu 2 puanı kırar.
king-polanski
king-polanski

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Gayet sürükleyici,polisiye ve macera filmi sevenleri kesinlikle tatmin edecek bir film.10/10...
sugosu3454
sugosu3454

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkaşlar tek bişe dicem film gerçekten süper ama sonda bu kadar mı edilir filmin içine yani sadece amerikan dewleti herşeyden üstündür mesajını wermek için muhteşem zeki adamımız filmin son 10 dk avanak bir karaktere avanak olanlarda zeka küplerine dönüşüyor.. ben şimdi bu filmi bir arkadaşıma tawsiye ederken aga süper film bayıldım kesin izlemen lazım demek istiyorum ama malesef diyemicem çünkü bu kelimelerden sonra cümlemin sonuna ama yerleştirip sonu pek ii değil ama dicem böyle birşey war mı ya bu kadar güzel giden bir film bu kadar basitleştirilebilir mi..ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film bu filmi sinemada izleyemedğim için üzülmememin tek tesellisi sonudur onun dışında 10 üzerinden 8 i hakeden bir film..
whong
whong

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bi film aslında sonu kötü bitmiş gibi görünüyo ama bence bundan iyide bitemezdi
rockers2008
rockers2008

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi tavsiye ederim.