Adalet Peşinde
4,3

egosla
egosla

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
çok zeki kurgulanmış mükemmel bir filim
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Senaryonun şahane oluşu ve oyuncuların performansı filmi götüren ana nedenlerdi.
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi kesinlikle izlenmesi gereken müthiş bir film.
el-padrino
el-padrino

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
300den sonra Gerard Butlerın en muhteşem filmi.Film tek kelimeyle kusursuz.İnanılmaz bir zekanın şovunu izliyorsunuz adeta.Bazı filmler vardır ki izlerken zevk duyarsınız, coşarsınız, hayran kalırsınız.İşte bu filmde öyle.Eğer sonu böyle bitmeseydi hayatımda izlediğim en iyi ilk 10 fimin arasına girerdi.İzlemeden ölmeyin
yusufziyadurbak
yusufziyadurbak

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
recep ivedikçiler buraya da sızmış bu tarz filimleri beğenmeyenler gelip burda yorum yapmasın arkadaşım milleti yalnış yönlendirmeyin. arkadaşlar sadece şunu söylicem çoğu zaman yorumlara aldanmayın (iyi yada kötü) ve izleyin. ben kaç tane süper filmi bu yorumlar yüzünden yıllarca izlemedim sonra çok pişman oldum senaryosunu okuyun ilginizi çekerse izleyin çekmezse gelip burda olumsuz yorum yapmayın herkesin zevki farklı, içinde kalması daha iyi....
b-gundem
b-gundem

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
mukemmeldi....

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
10/10 süper bir filmdi sonu birazdaha farklı olabilirdi ama yine de süperdi. arşivime ekledim bu filmi kesinlikle izlerken kendinizi kasıcaksınız acaba nolucak dedirten bir film
lordwallace
lordwallace

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
güzeldi..
stenzas
stenzas

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
10 puan seçince favori film seçme özelliği kayboluyor buna bir çözüm lazım film harika
pejastaja
pejastaja

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel. sonlara doğru sizi iyice içine çekiyor merakla bekliyorsunuz we hiç beklemediginiz şekilde bitiyor..ben filmi izlerken zenciye ne yapacak diye beklerken hiç beklemedigim bir şekilde bitiwerdi :S
engin58-89
engin58-89

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu film gerçekten süper ötesi olmuş..bazı arkadaşlar sonun kötü olmuş diyor..bende onlara katılıyorum..eğer bu film çok iyi bir sonla bitse gerçekten tam bir baş yapıt olurdu..kesinlikle izleyin..filmin nasıl bittiğini anlamadım bile..iyi bir sona 10/10 olurdu puanım ama puanım 10/9.5
king-trex
king-trex

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel bi filmdi.bence sonuda çok güzeldi o filme yakışan bi son oldu..
ezgibjk57
ezgibjk57

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cok guzel bır fılm..surukleyıcı we konu olarak dıkkat cekıcı.bı de gerard butler we jamıe fox olunca tadından yenmıyor.mutlaka ızleyınn:)
erdemceliker
erdemceliker

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
9 alacak hali yoktu herhalde.. :))

7,7 puan bile çok, sonu berbat bitmiş..
marticigligi
marticigligi

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bazı filmler vardır izledikten sonra sinema ne güzel şey dersin, izlediğin için aşırı mutlu olursun. İşte öyle bir film. 10 üzerinden 10.