kesinlikle izlenmesi gereken bir film.. ama... film boyunca intikam duygusuyla yanıp kavrulan (bizdeki tabirle ciğeri dağlanan) bir babaya hak verirken, nelerin olabilirliğini (ve ne kadar çabuk) kabullenebildiğimizi de yabana atmamak gerek!
final sahnesinde çok üzülsek, hayal kırıklığına uğrasakta olması gerektiği gibiydi..
yani adil..!
ne olursan ol, adaletten payına düşeni almalısın.
NoT: mahkeme sahnesi filmin eğlenceli tek sahnesi, tadını çıkarın :) ha bir de "bu hastalıklı, yozlaşmış düzeninizi başınıza yıkacağım" sahnesi var ki favorim :)
Kesinlikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi..Daha fazla puanı hak ediyo bencede..Yorumlardan okudugum kadarıyla kusur olarak filmin sonu gösterilmiş ama müthiş bi şekilde bağlamışlar,kendimiz o kadar kaptırmışızki senaryoya psikolojık olarak oyle bitmesini istemediğimizden dolayı kötü olarak algılanıyo..Tabi bu benim düşüncem..Ayrıca boş zamanlarda izlenilebilecek değil,boş zaman yaratılması gereken bi film diye düşünüyorum...saygılar
sacma sapan filmlere 7 . 8 . 9 veriyorsunuz.bu filme nasi 6..bilmem kac veriyorsunuz.sıkılmadan izlenecek bi film bence.sayın oktay ege bence eleştirlerinizi biraz daha tartmanızı oneriyorum.
nasıl olur da bu film bu kadar az puan alır anlamıyorum. izlediğim en iyi filmlerden briydi. kesinlikle arşivlik mutlaka izleyin. 10/10 verdim arkadaşlar izleyenler kesinlikle puan versin bu filmi desteklemek gerek beyazperdenin adına leke sürmeyelim bu filme bu kadar az puan vererek.. neredeyse izlemeyecektim böylesine harika bi filmi puanının düşüklüğü sebebiyle başka bir sitede 8.8 görünce merak ettim doğrusu iyiki de izlemişim..