Adalet Peşinde
4,3

cockroach
cockroach

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek kelime ile Muhteşem.kaçırmayın.
umuthoke
umuthoke

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu hiç çekinmeden söyleyebilirim ki son zamanlarda izlediğim mükemmel bir filmdi.Burada ki yorumları okuyup gittiğim için belki de o yüzden filmin sonuna bende tepkiliyim ama,böyle bitmemeliydi diye düşünüyorum.Ne olursa olsun film güzeldi izlemeyenlere tavsiye ediyorum(!) 9/10
Sercan Gülova
Sercan Gülova

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
duygu,aşk,intikam,zeka,ve bolca aksiyon dolu bir film.saçmalık seviyesini aşmadan adalet ve hukuktaki çatlakları gösteren bi film.izleyiciye film izleme zevkini tattıran,sonuna kadar merakla sıkılmadan sabırsızlıkla izleyeceğiniz mükemmel bir film..
eco11208
eco11208

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izlediğine insanı pişman etmeyecek,paranızın boşa gitmeyeceği süper bir film,Kaçırmayın..
candas1903
candas1903

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filme nasıl olurda düşük puan verirsiniz arkadaşlar izlenmesi gereken güzel filmlerden birisi
Ronin-2
Ronin-2

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel bir film nasıl 5.7 puan alır pu film en azından 8 i hakediyor.SAdece filmin sonunu beğenmedim benec yanlış kişi ölüyor.
betalper
betalper

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.akıl dolu hamleler akıl dolu plan.seven ve prison break karışımı.kaçırılmaması gereken bir film
arabbana
arabbana

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
son zamanların en iyi intikam filmi..puanı niçin düşük izlemeden puan vermiş herkes..film 10/9 mutlaka izleyin..dabbe gidip benim gibi kulak ağrısı ile çıkmayın..bu filme gidin
oklawa
oklawa

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
sinemada kesinlikle izlenilmesi gereken bi film gerard butler yine süper bi oyunculuk sergilemiş,Tek eksikliği böle güzel giden senaryoda sonu olağan ve sıradan olmasaydı.
akingenj
akingenj

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken muhtesem bir film. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Muhtesem
nevfel
nevfel

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Şiddetle tavsiye ederim..uzun zamandır abuk sabuk film seyretmekten gına gelmişti.Bu film ilaç gibi oldu...Velhasılı muhakkak seyredin..
HAMLET1980
HAMLET1980

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
harika bir film kaçırmayın senaryo çok orjinal...
jacob-2
jacob-2

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bi film çok akıcı bi senaryosu var filmi izlerken bi an bile gözünüzü ekrandan alamıyosunuz...10/9
ufukdumlu
ufukdumlu

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 luk bir senaryo hiç tahmin edemiyorsunuz sonunu ve mecbur akışına bırakıyorsunuz kndinizi
90sinanpektas
90sinanpektas

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İlk defa herkesin filmin sonunu beğenmemesine rağmen konuyu ve filmi beğendiklerini gördüm.