Adalet Peşinde
4,3

1983gs
1983gs

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
valla adamlar 10 numara film yapmışlar türünün en iyileri arasında yerini kolaylıkla alan unutulmuycaklar arasına girmeyi bence başarmış etkileyici senaryosu ve oyunculuğu ile bu film izlenilmesi gerekenlerden biri...
sarpcore
sarpcore

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Karısı ve çoçuğu gözünün önünde katledilen Clyde,suçluların yeterince adil cezalandırılmadığını düşünür ve suçu işleyenden hükmü verene kadar herkezi kendince cezanlandırmak için 10 yıl boyunca plan yapar.Film polisiye suç tarzında.Sanırım filmin senaryosunu yazarken,bir adam hapiste olduğu halde nasıl yine suç işleyebilirden yola çıkmışlar.Buna görede taşları dizmişler.Planın inandırıcı olması için 10 yıl gibi uzun bir zaman,maddi güç,askeri bir yetenek eklemişler ve ortaya bir karakter çıkarmışlar.Her ne kadar sıralanan özellikler belki inandırıcı olabilir ama film içersinde izlerken çok yavan kalmış.Ayrıca oyun kelimesi,herkezi izleyip planın direk içersinde olması ve finaledeki kapıyı kapatıp bu oyuna son verme durumları bana ister istemez testereyi hatırlattı.Law Abiding Citizen,polisiye suç tarzındaki filmleri sevenler için iyi bir seçim olabilir ama ben aradığımı bulamadım.Ayrıca Gerard Butler bu filmde hiç olmamış.Çok iyi bir oyuncu değil zaten.Üstesinden gelebileceği bir rol hiç değil.
dra-kula
dra-kula

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
herkesin beğenmiş olmasının aksine bence hayal kırıklığıydı.Çünkü öncelikle özgün bir senaryo yok. her filmde olan patlama sahneleritestere gibi mühendis, yedi filmindeki gibi psikopat, zor ölüm filmininin nerdeyse tıpatıp benzeri gibi 'dediğimi yap yoksa..' şeklindeki konuşmalar......filmin güzel yanı baş sahneleri.avukatın katille anlaşması gerçekten sinir bozucu. bu adam ne yapsa yeridir diyorsunuz. filmin ortalarına doğru o öldürdükçe iyi yaptın dense de sonradan azıtıyor bu kadar da olmaz ki deniyor.bir kişinin herşeyi böyle hesaplaması imkansız.sayısız tezatlıklar var. saymayacağım hepsini.Kısaca güzel başladı kötü bitti. seyredilebilir 10/5
juve-baby
juve-baby

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
beni nedense çok sarmadı bu film, nası desem bi eksiklik var gibiydi, zaman zaman bana Prison Breakı anımsattı (galiba bu tamamen bnm diziyi çok sewmemle alakalı olsa gerek:P)bide nedense Jamie Foxx olmamış gibiydi yani rolüne yakışmıyordu.. ama Gerard Butler ve onun muhteşem İskoç aksanı için herşey izlenir :D :beer: ..***..
filmustadi
filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri sevmememe rağmen beğendim. İyiydi. İlk sahneleri çok sinir bozucuydu. Adam ne yapsa yeri var. İntikam filmi.7,2 /10
adinamapa
adinamapa

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyici bir film. Ancak finali çok basit olmuş. 10/8
bahadir524
bahadir524

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film güzel zekice kurgulanmış.. ama sonu kesinlikle beni tatmin etmedi.. bu tür filmerin sorunu hep aynı, kötü karakterin yaptıkları ne kadar güzel kurgulanmışsa bu karakterin yakalanma kısmı ise tam tersi çok zeyıf bir şekilde kurgulanmış filmin genelde çok zekice olan senaryosu ile kıyaslanınca çok basit kalıyor...
muratkurt321
muratkurt321

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
iyi başlayan harika ilerleyen ama sonu kesinlikle klasik vasat ve havada kalan bir final.Anlamıyorum yani montajda falan izleyince ya sonu olmadı galiba değişik birşey yapsak olmaz mı farklı birşey yapalım bu çok klasik oldu onca yaşını başını almış adamlar nasıl böyle bir filan yaparlar anlamak zor.Sonuç olarak 7 puan
vforvendeta
vforvendeta

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filimde bizimde yabancı olmadığımız konular işleniyor adalet sistemindeki yozlaşmayı ve bu açıklardan suçluların nasıl faydalandığını ve bu sistem başka bir güç sahibine dokununca yani amerikan ergenekonuna dokununca nasıl tıkandığını gösteriyor. Filim bu kadar kısa zamanda anlatılamayacak kadar komplike bir olaya değindiği için bizim kurtlar vadisi gibi yüzlerce bölüm sürecek bir konuyu bir anda daha derinlere girmeden basitçe bitirdiler.
uluzeus23
uluzeus23

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Jamie Foxx ın oyunculuğu bariz kötüydü,Gerard Butlerın ise tam tersi.Senaryo ilgi çekici ve sürükleyici.Ara ara yavaşlıyo gibi görünse de film kendini izlettiriyo.Ancak sonu tatmin edici olmamış,şahsen ben sonunu pek beğenmedim.
ahg22
ahg22

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
henüz izlemedim filmi...en sevdiğim tarzlardan olan bir film, konusuda iyi bir de Gerard Butler abimiz oynuyor ama bazıları sonundan şikayet etmiş, hayal kırıklığı oldu açıkçası...bakalım izleyip göreceğiz...
pirireis16
pirireis16

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim iyi filmler arasına yazdığım bir film oldu.tabi ki herşeyiyle çok iyi demek zor çünkü sonunu filmin finale kadar ki performansına yakıştıramadım.ama bir gerçekte var ki bu kadar kötü yapım arasında izlenmeyi sonuna kadar hak eden bir yapım..
zuukan
zuukan

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle demeyelim fakat fırsatınız varsa izlemeye değer.
furkan6690
furkan6690

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar güzl bir filmin berbat bi sonla bitmesi kötü olmuş..
mariussword
mariussword

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve heyecan dolu bir yapım ama izleyiciye o kadar şey vaat ediyor ki sonunu kotaramıyor. Eğer daha özenle hazırlanmış bir son hazırlansaydı, bu film 10 puanı hak ederdi ama şimdi en fazla 7.