Garfield Geri Dönüyor

çocuklara göre bir film.
tizep
tizep

16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Eski Garfieldı özlüyorum... Bu ne böyle ya. Sözde orjinal çizeri Jim Davis tarafından çizilmiş. Eski Garfield çizimi daha güzeldi. Göze daha şirin görünüyordu. Hayvancağızı Bengal kaplanına döndermişler. Ayrıca senaryo da zayıftı. Tamamen 3-6 yaş aralığı çocuklar düşünülmüş. Hiç keyif vermeyen bir animasyon yapım olmuş.
sumru93
sumru93

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
garfield seni çok seviyorum. 16 kasımı dört gözle bekliyorum ;)
muro321
muro321

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
- Garfield'ın çizgifilmlerini çok severdim. Şimdi rastlasam gene izlerim. Yalnız sinemaya gelen ilk filmdeki garfield'ın çizgifilmdeki garfield'la hiçbir alakası yoktu. Saçma sapan bir karakterdi. Bu nedenle ikinci filmi izlemedim. Yalnız bu filmin fragmanında çizgifilmdeki garfield'ı gördüm. İzlemeyi düşünüyorum.
xezaludelal
xezaludelal

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bildiğimiz garfield zekası, ince esprileri ve kurnazlığı bu filmde yok malesef......
aysin-yakali-79
aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fragmanı isleyemedim ama gargfield benim tek aşkım 16 kasım sabırsızlıkla bekliyorum o bi efsane benim için:D
belginoglak
belginoglak

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filme kızımla birlikte gittik.diğer garfield filmlerinden eser yoktu.tam bir hayal kırıklığı.konu yok, espri yok.oldukça sıkıcı.asla tavsiye etmiyoruz.
mustynet3
mustynet3

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
seirinin 3.filmi değil yinede yeni bir başlangıç güzel
urguperen
urguperen

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ço kötü bir film sinemada ben ve akranlarımı geçtim; 4-7 yaş arasında hiç bir çocuk gülmedi:D
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Animasyon yapmaları biraz kötü Olmus ama 66 puanı haketmiyor 10/7.5
m-ugur32
m-ugur32

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir garfield hayranı olan ben bu filmden o kadar sıkıldım ki burdaki kişi garfield ın yanından bile geçmiyor. yazık olmuş keşke animasyon tarzı yapsalardı böyle berbat olmuş çünkü..
dabbe-mehmet
dabbe-mehmet

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya benim kendi yorumum şöyle ...
bence biz büyüklerden çok küçük çocukların beğenmesi daha önmli diye düşünüyorum...
ama film güzeldi 10/6
sonerkalayci
sonerkalayci

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Berbat, basarisiz, sacma kelimelerinin karsisin aciklama olarak yazilabilecek bir film. Her acidan kotu olan bir film yapilabilir mi? Evet. Bu filmin onuncu dakikasinda filmden cikilip cay icilir mi? Evet. Uzerine bir de derin bir oh cekilir mi? Ohhh.. Gitmeyin, gondermeyin, begenenden suphe edin : )
libra-burak
libra-burak

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Lakabı garfield olan biri olarak .Karakterime bu kadar uyan bi kahramanı izlerken sıkılıpta uzun zamandır ilk kez başıma geldi uyudum 5-8 yaş arası bir film
sekernurhan
sekernurhan

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü çizgi filmdi.Filme çocuklar bile gülmedi.İlk iki filmi seyretmiş ve çok gülmüştüm. Bunun yarısında çıktım. Çok sıkıcıydı.