Gran Torino
4,2

yavuzkasimay
yavuzkasimay

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
iyi film yapmış yine. hikayesi ve dili güçlü filmler yapıyor adam. usta ne de olsa.
ugurakkas
ugurakkas

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Çok hareketli değil ama gerçekten akışı çok güzel. Çok fazla heyacan beklemiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
hakan--tor
hakan--tor

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yumuşacık insanı saran usul usul etkisi altına alan insancıl bir film. Mutlaka izlenmeli.
beck31
beck31

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Clint baba bir kez daha şaha oynuyor.Bu sene çektiği iki filmde birbirinden güzeldi fakat Gran Torino yu kat kat daha iyi buldum.Muhteşem bir kurgu, kurguyu geçtim bu kadar deha bir konu işleyişi olamaz.Yaşına rağmen muhteşem karizmasıyla izlenmezse olmazlardan.Tek kelimeyle ustacaydı.9/10
34federal25
34federal25

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Aslında filmin ortasında dramatik bir veda kokusu veriyor..Dramatik evet,yalnız burada filmin sadece müzik yönünden zayıflığı dikkatimi çekti..

Konu akışı ve Amerikan günlük hayatının belki de acımasızca işlenişi son derece güzeldi..Sonuç olarak ne dersek diyelim o bir Clint Eastwood filmi değil mi? :) Kesinlikle izlenmeli..

Akılda kalan replik My Gran Torıno...
yagmur-197
yagmur-197

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir drama filmi..Clint Eastwood;yönetmenliğinin yanı sıra oyunculuk nasıl oynanır dersi vermiş izleyenlere..O yaşlı ihtiyarın (clint eastwood)kızarken ki mimiklerine hayran kaldım doğrusu ayrıca berberle yaptığı ikili diyaloglar çok iyiydi..Amerikan milliyetçiliği ağır bassa da insanlık adına güzel mesajlar verilmişti ve beklenmeyen bir son...izleyin derim 10/9 verdim selametle..:)NOT:Bir sanat filmi olduğu için ağır ilerleyen bir film,pes etmeyin ve sonuna kadar izleyin..
sertan-bozkurt
sertan-bozkurt

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
İz bırakan bir film. Kesinlikle izlenmeli
AstalaVista
AstalaVista

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmeldi.. 9/10
ozankose1992
ozankose1992

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izldigim en iyi filmdi braz yavas ve uzundu fakat sırf o etkileyici sonu icin bile izlenirdi 10/10
Chev
Chev

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood çok iyi bir iş çıkarmış..İzlenmesi gerekenlerden..Oyunculuğunu anlatmaya gerek yok.. 8/10
nskmourinho
nskmourinho

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
üstad döktürmüş diyecek kelime bulamıyorum.Sahtekardan daha basarılı bir eser var karsımızda.Günümüz gencliğine göndermeler harikaydı 8.5/10
utkuberktas
utkuberktas

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood yine muhteşem bir film yapmış. Berber arkaşıyla yaptığı atışmalar süperdi çok güldüm.
mystar
mystar

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi. clint eastwood nerdeyse tek başına filmi alıp götürüyor. mutlaka izleyin.
ottomana73
ottomana73

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
iyi kötü çirkin den beri hala sinemaya meydan okuyor TEK kelimeyle mükemmel
34-trkn
34-trkn

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film!! herkezin bu filmden çıkarıcağı dersler olduğuna inanıyorum..