Gran Torino
4,2

Feride
Feride

29 Mart 2025 tarihinde eklendi
Film gayet guzel ben cok begendim ,son kısmında biraz üzülsemde izlemeye deger ,tavsiye ederim,izleyin.
HAKAN u
HAKAN u

9 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Diyaloglar, oyunculuklar ve hikaye nefis. Eksik bir yanı yok. Özellikle filmin kendisine bir şeyler katmasını isteyenlere tavsiye ederim.
Berat P
Berat P

6 Ocak 2020 tarihinde eklendi
kesinlikle harika ırkçı yaşlı ve huysuz bir adam ama bir o kadarda temiz kalpli walt covalski namı diğer clint eastwood film başladığı andan itibaren böyle sizi içine çekmeye başlıyor tabiki bunun en net örneği walt covalski yani clint amca filmi hem yazıp hem oynayan amca mutlaka izlenmesi gereken film senaryo gayet sürükleyici ve benden 9.2 alıyor
hsntk14
hsntk14

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Bir drama filminden bu kadar keyif alacagima hiç bir zaman inanmazdim.Drama türüne karsi tüm ön yargilarimi yikan bastan sona keyifle izledigim harika ötesinde bir film.Filmin henüz basinda kültürel kusak çatismasi ve irkçiliga dayanan düsüncelerini giderek tersi görüse birakan ve aslinda hep ön yargiyla davrandigi uzak dogu insanlarindan birisiymis gibi giderek onlara baglanan yasli ve yalniz bir adamin harika bir senaryosu..
nusegriy
nusegriy

17 Kasım 2011 tarihinde eklendi
GRAN TORINO; hayatimda izledigim en güzel filmlerden bir tanesi hatta en güzeli diyebilirim, hayatimin diger en güzel filmlerine ihanet ederek. Ama olsun bu hainligi göze aliyorum. 'Insan nedir sorusuna ancak bu kadar güzel bir cevap verilebilirdi. Tesekkürler sana güzel insan CLINT EASWOOD.
efo
efo

22 Mart 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel ve sıcak bir film. Huysuz ihtiyardan, sıcak bir amcaya dönüşüm güzel bir şekilde yansıtılmış :) 10 üzerinden 8,7. Puanı biraz düşük kalmış bence.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Eastwood dan oyunculağa klas bir veda...
kemaleses
kemaleses

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bana göre Tüm Zamanların En Büyük Fim Yıldızı olan Clint EastWood döktürmüş bu filmde.Bir film bu kadar mı güzel olur.Sizlere tavsiyem filmi Türkçe dublaj izlemeyin.İngilizce izleyin.Filmi izleyeli çok oldu.Ama hala bu filmi unutamıyorum.))10/10
sabio-2
sabio-2

16 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bu eastwood bildiğin manyak.şarkı da çok güzel ayrıca
khaleesi
khaleesi

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
müthiş!!!!kült filmlerim arasına girdi gran torino da..bu sitede henüz imdb deki puanına erişememiş olması beni üzdü açıkçası..defalarca izlenilebilecek bi film.Clint Eastwoodun Walt karakterine bayıldım,tam bi aksi ihtiyar :D yakışııııırrr!! (=10/10
juve-baby
juve-baby

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok iyi,cidden çok iyi bi film,müthiş bi iş çıkarmış Clint Eastwood yine..***..
illuminati89
illuminati89

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok sıcak bi filmdi tamam durgundu belki ama çok güzeldi=)
basakemrah
basakemrah

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmin içinde yaşıyormuş hissini veren sıcacık bir anlatım ve müthiç oyunculuk performansı kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
yesmisss
yesmisss

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Allahım bu insanlar ölmesin..harika bir iş çıkarmış..oyuncu olsaydım onun yanında köle gibi çalışırdım bana birşeyler bulaştırsın diye..ustalık,mükemmelleşmek bu demek olsagerek..harikaydı..filmin bittiğine inanamadan bitti..
the-end-2
the-end-2