4,2
Gran Torino hakkında görüşlerin ?
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin afişine bakınca bir dövüş filmi konusunu okuyunca da sıradan bir film diye ızlemek ıstememıstım fakat ii ki seyretmişim! 10 puanlık bir filmdi. bir çok klişeleşmiş aşk filminden de daa duygusaldı.Clin Eastwood hem oyuncu hem de yönetmen olarak çok ii bir iş çıkarmış. Mutlaka görülmesi gereken bir film...
22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
durağan filmleri izleyebilenler için inanılmaz bir film.eastwoodun sadece mystic riverini izlediğimi ve eastwood filmi olduğu için değil kaliteli bir film olduğu için bu yorumu yaptığımı belirtmek isterim...
20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok sıcak bi filmdi tamam durgundu belki ama çok güzeldi=)
4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Durağan olmasına rağmen izleyiciyi kendisine çeken güzel seyirlik bir film olmuş.Clint eastwood bu filmle bir kez daha basit bir hikayeden ( hayyattan beklentisi kalmayan yaşlı huysuz adam profili ) ne kadar güzel bir film çıkarılabileceğini göstermiş.Finalde (onu oyuncu olarak gördüğümüz son sahne aynı zamanda)yaptığı hareketler ve gözündeki o bakışla bir an olsun Sarışın geri dönücek zannettim :) Oyunculuğa kendine yakışır bir biçimde veda etmiş üstat..Özellikle son sahne ucundan köşesinden eski günleri hatırlattı bana... herneyse sonuç olarak filme puanım 8/10
28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim kadar iyi bir film değildi ama clint eastwood mükemmeldi. Bu onun son filmi diyolar doğru mu gerçekten??
2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim, izlenmeye değer . hiç sıkılmadan izlenebilir bir film..
10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
"Baba" kavramını işleyişi açısından beni çok etkiledi. Sonunda ben de geçmişen gelen dürtülerle "vahşet" bekliyordum ,ama sonunda ağlamaktan kendimi alamadım. Hem de vasiyet sahnesinde tebessüm ettim.Ciddi mesajlar içeriyor, Eastwood hem çok iyi bir oyuncu, hem de artık başarısını kanıtlamış bir yönetmen. Çok iyi bir dramaydı 9/10.
22 Mart 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel ve sıcak bir film. Huysuz ihtiyardan, sıcak bir amcaya dönüşüm güzel bir şekilde yansıtılmış :) 10 üzerinden 8,7. Puanı biraz düşük kalmış bence.
23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi çok sade çok etkileyici bir film.c.Eastwoodun en iyi 2. filmi nazarımda..9
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
clint eastwood yine tek başına almış, götürmüş, keşke çok daha fazla filmi olsa az ama öz yapıyor..8/10
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmeldi. İzlediğim en etkileyici dram filmlerinden. Clint gerçekten yaşayan bir efsane. Aldığı tüm ödülleri hak ediyor. Herkese tavsiye ederim, verdiği dersler ile kaçırılmaması gereken bir şölen.
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film!! herkezin bu filmden çıkarıcağı dersler olduğuna inanıyorum..
3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir film.Clint Eastwood canlandırdığı huysuz ihtiyar karakterine tam uymuş.Filmin anlatmaya çalıştığı meselelerde çok yerinde ve başarıyla anlatılmış.İnsanın hayatında ona en yakın olanların nasıl en uzak,en uzak olanların ise nasıl en yakın olduğunun hikayesi.Bir insanlık dersi.10/7
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi. clint eastwood nerdeyse tek başına filmi alıp götürüyor. mutlaka izleyin.
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwooddan müthiş bir yönetmenlik, oyunculuk ve senaryo... 2009 a damga vuracak filmlerden birisi.. diger karakterlerde çok iyi oluş..Örnegin filmdeki Sue karakterinin ilk sinema deneyimi fakt çok iyi oynadı..