xyster7
29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film. vermeye çalıştığı dersler ve çizdiği karakter biraz tanıdık olsa da gerçekten çok güzel işlenmiş. bazı, sırf seyirciyi etkilemek adına yapılan ve bir noktadan sonra filmi çok sıradanlaştırdığını düşündüğüm sahneleri, c. eastwood hatırına görmezden geliyorum. şaka bir yana, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden birisi, ellerinden öpüyorum...
Güzel film olmuş ama sakın aksiyon aramayın,clint gerçekten güzel oynamış ama filmin tek eksik yönü biraz ağır ilerlemesi ve bazen sıkıldığınızı hissetmeniz.
Clint Eastwood Tam yaşına göre süper bi karekter olmuş Bir bakıma çılgın olması ve ağzına geldiği şekilde sövebilmesi, eşsiz bir karakter olması hoşuma gitti. Clint Eastwood oyunculu eklenince süper arşivlik bi filim olmuş yine
Aslında filmin ortasında dramatik bir veda kokusu veriyor..Dramatik evet,yalnız burada filmin sadece müzik yönünden zayıflığı dikkatimi çekti..
Konu akışı ve Amerikan günlük hayatının belki de acımasızca işlenişi son derece güzeldi..Sonuç olarak ne dersek diyelim o bir Clint Eastwood filmi değil mi? :) Kesinlikle izlenmeli..
Bu filmin kesinlikle oscar ile ödüllendirilmesi lazımdı.Bence Milkteki Sean Peanden çok daha iyi bir performans göstermiş Clint Eastwood.Muazzam bir başyapıt bence. 10/10
süper bir filmdi. arkadaşlar bu filmin il başında hani warner bros görselinin çıktığı anda bir müzik başlıyo o müziğin adını bilen varmı ? bilen varsa lütfen yardım etsin.
fazla abartmaya gerek yok eğer ki film clint eastwood filmi olmasaydı sinemalarda dahi gösterilmezdi... sıradan bir kenar mahalle yasami ve 80ine merdiven dayamış bir ihtiyarın pişmanlıklarla dolu hayatı. izlemeyin demem ama mecbur değilsinizde.
Tam bir sanat filmi ama sanat filminden anlamayanlar çok yorum yaparlar biraz kendinizi geliştirin arkadaşlar film gayet güzel tavsiye ederim özellikle müzikleri ;)