Filmde özel bir şey yok. Yani ne mükemmel ötesi özel efektler, ne vurucu bir hikâye, ne de yıldızlar topluluğu. Hatta oyuncuların çoğunun tecrübesizliği kameraya feci şekilde yansımış.Ama Clint Eastwood öyle bir oyunculuk, öyle bir yönetmenlik koymuş ki ortaya; film yukarıda saydıklarımın hiçbirine ihtiyaç duymamış.Güzel filmdi gerçekten... İzlediğime memnunum
ilginçtirki filmde ne özel efekt war ne aksiyon sahnesi war ama inanılmaz bi şekilde zman geçiyor...anlamış değilim nasıl bir senaryodur nasıl bir akıcılıktır gerçekten mükemmel 10/10
Filmin bu kadar kısa sürede bazı sinemalardan kalkmış olması çok ilginç, demek ki izleyici bulamadı. Son yıllarda iyi filmden anlayan sinema izleyicisi azalmaya başladığının kanıtı gibi.Clint Eastwooddan boş film hiç çıkmadı daha. Yönettiği tüm filmler izlenebilecek kalitede, bazıları dört dörtlük.
eski kurt yine kendisine yakisanı yapmis.film gercekten cok kaliteli.kendi kulturumuzle de gurur duydum cunku yasli insanlara karsi saygi bizde fazlasiyla var
kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir oyunculuk,izlediğim en esaslı filmlerden birisi,7,6 filme haksızlık olmuş,saçma sapan filmler bile bu kadar puan alırken..konusu,yönetmenliği,oyunculuğu dört dörtlük bir filmdi,kaçırmayın izleyin derim.
amerikancı propagandalarını bir kenara bırakırsak çok sağlam bir drama. clint eastwoodun müthiş performansı var ve filmin finalide dramatik ve etkileyiciydi. genel olarakta akıcıydı. 8/10
filmi izledim pişman değilim.bazen durağan bir film olduğunu seziyorsunuz ama yeri gelince dram olduğunu görüp bunu önemsemiyorsunuz.zaten böyle bir filmden aksiyon beklemek doğru olmaz.
müthişti..bir saniyesinde bile sıkıldığımı hatırlamıyorum ,uzun zamandır tek solukta izlediğim film olmamıştı, başından kalkamadım.10/9 ince işlenmiş , yer yer güldüren bi filmdipişman olmazsınız(kaliteyi arıyorsanız tabi, eğlencelik film deil)
amerikadaki ırkcılık üzerine eğilen gayet sağlam bir film, zaten sanatın amacı da insanlara görmedikleri ya da farkında olmadıklarını göstermek değil mi? amacınada uyuyor daha ne olsun.