Gran Torino
4,2

zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu adama biri dur demesin :) daha göstereceği çok şey var. film olağan üstü olmuş her zamanki gibi teknolojiden yani gösterişten uzak ama gösterişi yeterince yüksek yaptığı bir film olmuş. filmdeki mesajlar kesinlikle çok özel. herkes izlesin ve tavsiye etsin herkese iyi seyirler 10/8
kalpsiz
kalpsiz

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Sıradışı bir senaryo, iyi bir kurgu, keyif verici bir oyunculuk ve müthiş bir final. Daha ne olsun. Gran Torino bir klasik olmayı başarmıştır bence.
korcane
korcane

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
samimi-içten-sıcak bir film..clint eastwood un gercekden oynadığı rol harika -cok yakışmış huysuz yaşlı adam rolü.))ben filmi cok begendım .filmin içerdiği mesajlar da yarı tabii çok etkileyici..mutlaka izleyin..10/8
lovejunkie
lovejunkie

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hızlı bi filim diğil belki,yada kanlı..ama filim gerçekten güzel bi filim...zevkle izleyecenize eminim....
yagmur-197
yagmur-197

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir drama filmi..Clint Eastwood;yönetmenliğinin yanı sıra oyunculuk nasıl oynanır dersi vermiş izleyenlere..O yaşlı ihtiyarın (clint eastwood)kızarken ki mimiklerine hayran kaldım doğrusu ayrıca berberle yaptığı ikili diyaloglar çok iyiydi..Amerikan milliyetçiliği ağır bassa da insanlık adına güzel mesajlar verilmişti ve beklenmeyen bir son...izleyin derim 10/9 verdim selametle..:)NOT:Bir sanat filmi olduğu için ağır ilerleyen bir film,pes etmeyin ve sonuna kadar izleyin..
Spike
Spike

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Durağan sayılabilecek ama gerçekten başarılı da denilebilecek Clint Eastwood filmi
dayday-2000
dayday-2000

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper... süper... süper...
Tuğce Ataselim
Tuğce Ataselim

10 Ekim 2013 tarihinde eklendi
bence gayet iyi bir film di. veletlerin anlayabileceği bir film değil o yüzden olumsuz yorumlar yapılmış olabilir.
Spartacus-2
Spartacus-2

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Konu ne kadar basit olsada final sahnesi ilk tahmin edilecek filmlerden değil. Bir Clint Eeastwood hayranı bu filmi çok sevecektir birde araba tutkunuysa arşivdeki yeri hazır sanırım filmin...10/7
selçuk kara
selçuk kara

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood gibi yaşayan bir efsanenin oynadığı ve yönettiği bir film sizce nasıl olabilir tek kelimeyle izlenmesi gereken bir baş yapıt olmuş
prestige-07
prestige-07

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Durağan olmasına rağmen izleyiciyi kendisine çeken güzel seyirlik bir film olmuş.Clint eastwood bu filmle bir kez daha basit bir hikayeden ( hayyattan beklentisi kalmayan yaşlı huysuz adam profili ) ne kadar güzel bir film çıkarılabileceğini göstermiş.Finalde (onu oyuncu olarak gördüğümüz son sahne aynı zamanda)yaptığı hareketler ve gözündeki o bakışla bir an olsun Sarışın geri dönücek zannettim :) Oyunculuğa kendine yakışır bir biçimde veda etmiş üstat..Özellikle son sahne ucundan köşesinden eski günleri hatırlattı bana... herneyse sonuç olarak filme puanım 8/10
babsy-2
babsy-2

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim, izlenmeye değer . hiç sıkılmadan izlenebilir bir film..
konacakli
konacakli

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
"Baba" kavramını işleyişi açısından beni çok etkiledi. Sonunda ben de geçmişen gelen dürtülerle "vahşet" bekliyordum ,ama sonunda ağlamaktan kendimi alamadım. Hem de vasiyet sahnesinde tebessüm ettim.Ciddi mesajlar içeriyor, Eastwood hem çok iyi bir oyuncu, hem de artık başarısını kanıtlamış bir yönetmen. Çok iyi bir dramaydı 9/10.
serhatisci61
serhatisci61

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi çok sade çok etkileyici bir film.c.Eastwoodun en iyi 2. filmi nazarımda..9
leo86
leo86

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
clint eastwood yine tek başına almış, götürmüş, keşke çok daha fazla filmi olsa az ama öz yapıyor..8/10