inthedarkness
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmeldi. İzlediğim en etkileyici dram filmlerinden. Clint gerçekten yaşayan bir efsane. Aldığı tüm ödülleri hak ediyor. Herkese tavsiye ederim, verdiği dersler ile kaçırılmaması gereken bir şölen.
Bu filmi izlemeden önce yorumları okumuş olsamda bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum..izledikten sonra keşke daha önce izleyebilseydim demeden yapamadım.. ama keşke sonu böyle olmasaydı :)
geçen cumartesi zor bela,bornova parkta izledim,tüm izmir sinemalarından gösterimi kalkmış,bu kadar güzel bir filmin gösterimden çok kısa bir zamanda kaldırılması ilginç,kaçırılmaması,mutlaka izlenmesi gereken bi film...özellikle final sahnesi...;)
film de fazla bişey yok aslında film bittikten sonra düşünüyorsunuz. ben bu filmin neyini izledim diye... ama yönetmen o basit konuyu çok güzel işlemiş ee clint eastwoodun oyuncuğu da eklenince güzel bir film çıkmış. gerçi, eastwood bu filmi kendi yönetmiş ama ayrı ayrı değerlendireyim dedim :)
Eastwood çok başarılı bir film çıkarmış. Kendisinede bu yakışırdı. Ben çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim ama bu filmin bu kadar düşük puan alması gerçekten çok ilginç...10/9
Filmi izlemeden önce yeni bir klasik olduğunu duymuştum fakat filmin ilk 1.5 saatinde böyle birşey olduğunu düşünmedim daha çok sade güzel bir clint eastwood showu gibi geldi ve gene de güzel zaman geçirdim fakat son yarım saat neden klasik dendiğini anlamadım sonu ve anlamlılığından çok kendine has bir duygusu olan,özel bir film...belki de yaşlı clint amcamıza bir veda filmi neyse uzatmayım has sinema severler kaçırmasın! 10/10
kolay kolay film beğenmeyen biri olarak bu filmi izledim biraz tereddütle.acaba yine bir zaman kaybı olacak mı diye açıkcası.ama malesef bu adam mükemmel bir iş çıkarmış.gözlerim doluyor sonra gülüyorum aynı sahnede.olağanüstü bir film unutulmaz yani