Gran Torino
4,2

inthedarkness
inthedarkness

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmeldi. İzlediğim en etkileyici dram filmlerinden. Clint gerçekten yaşayan bir efsane. Aldığı tüm ödülleri hak ediyor. Herkese tavsiye ederim, verdiği dersler ile kaçırılmaması gereken bir şölen.
34-trkn
34-trkn

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film!! herkezin bu filmden çıkarıcağı dersler olduğuna inanıyorum..
mystar
mystar

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi. clint eastwood nerdeyse tek başına filmi alıp götürüyor. mutlaka izleyin.
utkuberktas
utkuberktas

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood yine muhteşem bir film yapmış. Berber arkaşıyla yaptığı atışmalar süperdi çok güldüm.
ugurakkas
ugurakkas

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Çok hareketli değil ama gerçekten akışı çok güzel. Çok fazla heyacan beklemiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
oppositedevil
oppositedevil

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeden önce yorumları okumuş olsamda bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum..izledikten sonra keşke daha önce izleyebilseydim demeden yapamadım.. ama keşke sonu böyle olmasaydı :)
arc-can-2
arc-can-2

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood... Önünde saygıyla eğiliyorum..
ilginyildiz
ilginyildiz

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
izleyin derim...
regasus
regasus

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film. eminim herkes çok sevecek. süperr.
igo35
igo35

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
geçen cumartesi zor bela,bornova parkta izledim,tüm izmir sinemalarından gösterimi kalkmış,bu kadar güzel bir filmin gösterimden çok kısa bir zamanda kaldırılması ilginç,kaçırılmaması,mutlaka izlenmesi gereken bi film...özellikle final sahnesi...;)
nahrug
nahrug

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film de fazla bişey yok aslında film bittikten sonra düşünüyorsunuz. ben bu filmin neyini izledim diye... ama yönetmen o basit konuyu çok güzel işlemiş ee clint eastwoodun oyuncuğu da eklenince güzel bir film çıkmış. gerçi, eastwood bu filmi kendi yönetmiş ama ayrı ayrı değerlendireyim dedim :)
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Eastwood çok başarılı bir film çıkarmış. Kendisinede bu yakışırdı. Ben çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim ama bu filmin bu kadar düşük puan alması gerçekten çok ilginç...10/9
ufukcines
ufukcines

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce yeni bir klasik olduğunu duymuştum fakat filmin ilk 1.5 saatinde böyle birşey olduğunu düşünmedim daha çok sade güzel bir clint eastwood showu gibi geldi ve gene de güzel zaman geçirdim fakat son yarım saat neden klasik dendiğini anlamadım sonu ve anlamlılığından çok kendine has bir duygusu olan,özel bir film...belki de yaşlı clint amcamıza bir veda filmi neyse uzatmayım has sinema severler kaçırmasın! 10/10
fthgzl79
fthgzl79

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kolay kolay film beğenmeyen biri olarak bu filmi izledim biraz tereddütle.acaba yine bir zaman kaybı olacak mı diye açıkcası.ama malesef bu adam mükemmel bir iş çıkarmış.gözlerim doluyor sonra gülüyorum aynı sahnede.olağanüstü bir film unutulmaz yani
denizalticevdet
denizalticevdet

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Biraz ağır olması değerinden bir şey kaybettirmiyor...