1 ziyaretçi
2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
konsantre sorunu olmayan izleyici için harika bir film. Alt metinleri , anlatmak istedikleri, seyirciyi sorgulatan yanıyla... konusunda ve özünde hayatı barındıran ve anlatan bir film...
clint eastwoodun filmlerine bayılıyorum ayrı bir havası var gran torino olsun changeling olsun yada invictus olsun çok ayrı filmler konuyu farklı açıdan ele almayı çok iyi biliyor milyon dolarlık bebek ve affedilmeyen de bunu göstermişti zaten
Clint eastwood un oyunculuğu harika. film konu olarak yavan bir konuya sahip olmasına rağmen, bir çok noktadaki farklı işlenişler filmi cazip hale getiriyor. izlenilmesi gerken bir film.
sıkıcı başlayıp, sizi içine çeken bir öykü.. bence süper bir film, belki de eastwoodun en iyi filmlerinden biri de olabilir.. bence mutlaka izlenmesi gereken bi film, vakit kaybı asla olmaz!!
İşte yönetmen,işte senaryo,işte oyunculuk,işte görüntü yönetmenliği....işte Clınt Eastwood...10 üstünden 10 veriyorum...inanılmaz güzel bir film...birkaç kere daha seyrederim herhalde...Bence 2009 yılına damgasını vuracak...Bu filme kesinlikle gidin arkadaşlar...Filmin son 15 dakikası ise şiir tadında..Ufak bir sitem..Keşke Beyaz Melek içinde aynı şeyleri yazabilseydik...
güzel bir film. vermeye çalıştığı dersler ve çizdiği karakter biraz tanıdık olsa da gerçekten çok güzel işlenmiş. bazı, sırf seyirciyi etkilemek adına yapılan ve bir noktadan sonra filmi çok sıradanlaştırdığını düşündüğüm sahneleri, c. eastwood hatırına görmezden geliyorum. şaka bir yana, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden birisi, ellerinden öpüyorum...
Aslında filmin ortasında dramatik bir veda kokusu veriyor..Dramatik evet,yalnız burada filmin sadece müzik yönünden zayıflığı dikkatimi çekti..
Konu akışı ve Amerikan günlük hayatının belki de acımasızca işlenişi son derece güzeldi..Sonuç olarak ne dersek diyelim o bir Clint Eastwood filmi değil mi? :) Kesinlikle izlenmeli..