Gran Torino
4,2

constantine3
constantine3

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
film harika otesiydi ozelliklede sonu Clint Eastwood cok basirili bi oyuncu ve yonetmen oldugunu bi kez daha gostermis oldu bu filmle...film asil anlatmak istedigi mesaji anlamak cok onemli bence...izleyenler pisman olmiycaklardir ...
ahmetsalmann
ahmetsalmann

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
işte biz sadece böyle güzel filmlere camur atatrız adam bir efsane en azından ismine veririm 10 puanı görmeye deger güzel bir film tavsiye ederim
ml61
ml61

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filme kötü diyenlere katılmıyorum bence de çok güzel bir film.
ali-kahvecix
ali-kahvecix

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok güzel film. kesinlikle seyredin. konu çok akıcı işlenmiş, hiç sıkılmıyosunuz. Clint Eastwood gerçekten çok güzel filmlere imza atıyor
lucksoul
lucksoul

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood un kült aksiyon filmlerini,kirli polisiyelerini ve hatta sert western filmlerini izlemeyen yoktur.Bence bu film Clint Eastwooda yakışır bi film oldu ve sonu;sonu bi harikaydı.Noktayı koymuş diyorum.
yvzhr
yvzhr

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
huysuz, eski kafalı ve yalnızlıgı seven bi insanın nasıl degistigine örnek olucaksınız. tek kelimeyle harika 10/10bu puanın haketmiyo eminin hareketli bi film olsa 9 gibi bi puanda olurdu
emre25521991
emre25521991

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tam anlamıyla mükemmel clint eastwood gibi bir ustayada bu yakışırdı.10/10
yesmisss
yesmisss

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Allahım bu insanlar ölmesin..harika bir iş çıkarmış..oyuncu olsaydım onun yanında köle gibi çalışırdım bana birşeyler bulaştırsın diye..ustalık,mükemmelleşmek bu demek olsagerek..harikaydı..filmin bittiğine inanamadan bitti..
basakemrah
basakemrah

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmin içinde yaşıyormuş hissini veren sıcacık bir anlatım ve müthiç oyunculuk performansı kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
hsntk14
hsntk14

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Bir drama filminden bu kadar keyif alacagima hiç bir zaman inanmazdim.Drama türüne karsi tüm ön yargilarimi yikan bastan sona keyifle izledigim harika ötesinde bir film.Filmin henüz basinda kültürel kusak çatismasi ve irkçiliga dayanan düsüncelerini giderek tersi görüse birakan ve aslinda hep ön yargiyla davrandigi uzak dogu insanlarindan birisiymis gibi giderek onlara baglanan yasli ve yalniz bir adamin harika bir senaryosu..
husofan
husofan

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi 2 gün önce izledim ve gerçekten çok güzel bi film olmuş .Clint Eastwood gerçekten güzel bi filme imza atmış . Tek başına filmi götürüyodu . O umursamaz , ırkçı tavırları gerçekten çok başarılı bi şekilde gerçekleştirmiş . Tavsiye ederim herkese (:
ilker-guzel
ilker-guzel

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika bir film müthiş!!!!!!!!!!!
croransoy
croransoy

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin kesinlikle oscar ile ödüllendirilmesi lazımdı.Bence Milkteki Sean Peanden çok daha iyi bir performans göstermiş Clint Eastwood.Muazzam bir başyapıt bence. 10/10
fatih-duygulu
fatih-duygulu

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper bir filmdi. arkadaşlar bu filmin il başında hani warner bros görselinin çıktığı anda bir müzik başlıyo o müziğin adını bilen varmı ? bilen varsa lütfen yardım etsin.
Tanshaydar
Tanshaydar

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmde özel bir şey yok. Yani ne mükemmel ötesi özel efektler, ne vurucu bir hikâye, ne de yıldızlar topluluğu. Hatta oyuncuların çoğunun tecrübesizliği kameraya feci şekilde yansımış.Ama Clint Eastwood öyle bir oyunculuk, öyle bir yönetmenlik koymuş ki ortaya; film yukarıda saydıklarımın hiçbirine ihtiyaç duymamış.Güzel filmdi gerçekten... İzlediğime memnunum