constantine3
5 Mart 2009 tarihinde eklendi
film harika otesiydi ozelliklede sonu Clint Eastwood cok basirili bi oyuncu ve yonetmen oldugunu bi kez daha gostermis oldu bu filmle...film asil anlatmak istedigi mesaji anlamak cok onemli bence...izleyenler pisman olmiycaklardir ...
Clint Eastwood un kült aksiyon filmlerini,kirli polisiyelerini ve hatta sert western filmlerini izlemeyen yoktur.Bence bu film Clint Eastwooda yakışır bi film oldu ve sonu;sonu bi harikaydı.Noktayı koymuş diyorum.
huysuz, eski kafalı ve yalnızlıgı seven bi insanın nasıl degistigine örnek olucaksınız. tek kelimeyle harika 10/10bu puanın haketmiyo eminin hareketli bi film olsa 9 gibi bi puanda olurdu
Allahım bu insanlar ölmesin..harika bir iş çıkarmış..oyuncu olsaydım onun yanında köle gibi çalışırdım bana birşeyler bulaştırsın diye..ustalık,mükemmelleşmek bu demek olsagerek..harikaydı..filmin bittiğine inanamadan bitti..
Bir drama filminden bu kadar keyif alacagima hiç bir zaman inanmazdim.Drama türüne karsi tüm ön yargilarimi yikan bastan sona keyifle izledigim harika ötesinde bir film.Filmin henüz basinda kültürel kusak çatismasi ve irkçiliga dayanan düsüncelerini giderek tersi görüse birakan ve aslinda hep ön yargiyla davrandigi uzak dogu insanlarindan birisiymis gibi giderek onlara baglanan yasli ve yalniz bir adamin harika bir senaryosu..
Filmi 2 gün önce izledim ve gerçekten çok güzel bi film olmuş .Clint Eastwood gerçekten güzel bi filme imza atmış . Tek başına filmi götürüyodu . O umursamaz , ırkçı tavırları gerçekten çok başarılı bi şekilde gerçekleştirmiş . Tavsiye ederim herkese (:
Bu filmin kesinlikle oscar ile ödüllendirilmesi lazımdı.Bence Milkteki Sean Peanden çok daha iyi bir performans göstermiş Clint Eastwood.Muazzam bir başyapıt bence. 10/10
süper bir filmdi. arkadaşlar bu filmin il başında hani warner bros görselinin çıktığı anda bir müzik başlıyo o müziğin adını bilen varmı ? bilen varsa lütfen yardım etsin.
Filmde özel bir şey yok. Yani ne mükemmel ötesi özel efektler, ne vurucu bir hikâye, ne de yıldızlar topluluğu. Hatta oyuncuların çoğunun tecrübesizliği kameraya feci şekilde yansımış.Ama Clint Eastwood öyle bir oyunculuk, öyle bir yönetmenlik koymuş ki ortaya; film yukarıda saydıklarımın hiçbirine ihtiyaç duymamış.Güzel filmdi gerçekten... İzlediğime memnunum