Çok estetik , güzel görüntüler, iyi çekilmis . Ama yine de bir dejavü olayi var , aktörün yavaslatilmis sahneleri sinema tarihinin en kötü olaylarindan .Eger kendinizi 'hadi cevap ver ' seklinde bagirirken bulan insanlardan degilseniz bu film size göre
Verilen puanlara bakarak izledim ama beklediğimi bulamadım. Aşırı rahat bir film. Sürücünün sorulara birkaç saniye sonra yanıt vermesi de rahatlığı gösteriyor. spoiler: Asansörde kafa ezme sahnesi iğrençti. Müzikler de kurtarmıyor bazen. Boş vaktiniz varsa izlenebilir ama başka alternatifleriniz varsa onları tercih edin önce.
Sürücü filmi kesinlikle 2011 yilinin en iyi filmi. Yönetmen Nicolas Winding Refn, ustalik eseri olan bu basyapitiyla kusursuz bir filme imza atarak, kült bir film yaratmayi basarmistir. Beyazperdenin vermis oldugu düsük puanin aksine yönetmenlik dersi veren film, her bir sahneyi olabilecek en mükemmel açilardan kareye alan görüntüleriyle parmak isirtiyor. Ayrica filmin gerçekçi makyajlarinin yani sira eski pop tarzindaki elektronik müzikleri ile mükemmel bir atmosfer yaratmayi basaran, yer altindaki acimasiz hesaplasmalara iliskin sogukkanli anlatimiyla daha gerçekçi bir anlatim sergilemesi de cabasi. Kaçirilmamasi gereken bir film.
Filmdeki bakışma ve ağır çekim sahnelerini çıkarsak 1 saat ya kalır ya kalmaz. Beğendim ama abartıldığı kadar iyi değildi. Farklı bir yönetmen ile çok daha hızlı bir tempoyla çekilebilirmiş. Neredeyse Türk ergen dizi ile filmlerinin vasatlığında olmuş bazı sahneler. Ryan Gosling'in yapısı böyle olabilir ama aşırı kasıntı duruyor bütün film boyunca. Bir buçuk saatte söylediği diyalogları toplayıp yazsak bir sayfa etmez. Mimik desen o da yok. Böyle de herkes oyunculuk yapar yani.
Filmi izlemeden önce hiçbir fikrim yoktu. Ne beklediğiniz çok önemli. eğer bir aksiyon filmi bekliyorsanız beklentinizi karşılamaz. Şiddet sahnelerinin çok gerçekçi olduğu, ağır havasına rağmen bir dakika bile sıkılmadığım, müziklerine ve oyunculuklara hayran olduğum bir film oldu. farklı bir tarzı olduğu kesin.
tatli bir film aciyi öfkeyi iyi anlatmitsti.Ryan Gosling tatli oyunculugunu izlemek bile yetrdi..müzikler harika görüntüler harika izlenmesi gereken bir film
filmi seyretmiş olmanızın hayatınıza çok bir etkisi olmayacaktır. boş vaktiniz var ve izleyecek film bulamadıysanız tercih edebilirsiniz. ama sakın yanınızda arkadaşlarınızı sürüklemeyin, arkadaşlarınızdan film seçiminiz konusunda kötü yorumlar alabilirsiniz :) tek başınıza, çok uykulu değilken ve filmin konusuna çok kafa yormadan sakin sakin...