Sürücü
3,4

Nrgl K.
Nrgl K.

24 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce hiçbir fikrim yoktu. Ne beklediğiniz çok önemli. eğer bir aksiyon filmi bekliyorsanız beklentinizi karşılamaz. Şiddet sahnelerinin çok gerçekçi olduğu, ağır havasına rağmen bir dakika bile sıkılmadığım, müziklerine ve oyunculuklara hayran olduğum bir film oldu. farklı bir tarzı olduğu kesin.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

27 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Son yılların en yaratıcı,en orijinal,en etkileyici filmlerinden biri.Nicolas Winding Refn'in çektiği onlarca mükemmel sahnesi,müzikleri,oyunculuklarıyla daha önce benzerini izlemediğiniz bir bağımsız sinema başyapıtına dönüşüyor.Tabii ülkemizde ''Transformers'' hayranlarının Jason Statham aksiyonlarının bir benzerini görmeyi umarak izleyip,kendi kapasitelerinin üstünde (hem de ortalama bir senaryoya rağmen üstünde) bir filmle karşılaşmaları sonucu oluşan hezeyanlarını bu site dahil pek çok sosyal mecrada görüp eğlenebilirsiniz.
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

2 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Filmin tarzı aksiyon değil önce onu belirtmek gerekir. Özellikle isminden dolayı kaç-kovala tarzı beklentisi içinde olan izleyiciler olmuş özellikle onu düzeltelim. Filmde birkaç aksiyon sahnesi var ama asıl olan senaryo. Ben "Taxi Driver" filmine çok benzettim. Özellikle adamın mimikleri ve rol yapma yeteneği. Bir Robert De Niro değil elbette. Ama son dönem de izlediğim en iyi filmler arasına girmiştir.
greendestiny
greendestiny

28 Eylül 2012 tarihinde eklendi
2011 yılının en iyi filmlerinden..ryan gosling yine iyi bir proje yine iyi bir oyunculuk..müziklerde çok güzel
AYTENINA
AYTENINA

16 Şubat 2012 tarihinde eklendi
tatli bir film aciyi öfkeyi iyi anlatmitsti.Ryan Gosling tatli oyunculugunu izlemek bile yetrdi..müzikler harika görüntüler harika izlenmesi gereken bir film
bibi g.
bibi g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çok estetik , güzel görüntüler, iyi çekilmis . Ama yine de bir dejavü olayi var , aktörün yavaslatilmis sahneleri sinema tarihinin en
kötü olaylarindan .Eger kendinizi 'hadi cevap ver ' seklinde bagirirken bulan insanlardan degilseniz bu film size göre
Evleniyoruz Eğleniyoruz
Evleniyoruz Eğleniyoruz

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Harika , kendi türünde film mükemmel, hersey dogru ve film müzikleri bizi baska bir dünyaya götürüyor
Gerçekten tüm sinema amatörlerine tavsiye ediyorum
sabiha g.
sabiha g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Söylenecek çok fazla sey yok . Özellikle film müzikleri mükemmel. Mizansen harika , Ron Perlman, Ryan Gosling birlikte çok iyi is çikarmislar.
metevasili
metevasili

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Biraz Heat, biraz Grand Theft Auto, biraz da the American... Guzel seyirlik.